مقایسه گرافیکی FIFA 09 بین X360 و PS3

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nima

مدیر انجمن
طبق معمول همه بازیهای EA که نسخه 360 بهتر بوده ( حالا کم یا زیاد ) FIFA 09 هم همونطور که میبینید در نسخه 360 وضوح بیشتری داره .
نسخه 360 رو هرچی وایسادم علامت یا دکمه ای روی صفحه ظاهر نشد که نشون بده مربوط به کدوم نسخه ست ، ولی برای PS3 مشخصه از دکمه دایره .

solikg.jpg

2egbae1.jpg

ببخشید آقا نیما اونجوری که از عکسها مشخصه رنگها در نسخه PS3 پررنگ تر و بهتره
نسخه 360 کمی رنگهاش کمرنگ تره دیگه فرق دیگه ای نمیبینم
شما روی چه حسابی میگید نسخه 360 بهتره لطفا توضیح بدید
شاید اشتباه میکنم ولی بقیه هم نظر بدن بهتره

یه ذره سایه ها توی 360 بهتره (مثل همیشه). مثلا شما قسمت بالا سمت چپ رو نگاه کنید تو PS3 یه نور اضافه ای هست که تصویرو خراب کرده ولی تو 360 کاملا سایه بو خوبی کار شده
یا مثلا سایه ی اون درخت نخل سمت راست که به صورت اریب افتاده رو دیوار مال 360 طبیعی تره

ببخشید آقا نیما اونجوری که از عکسها مشخصه رنگها در نسخه PS3 پررنگ تر و بهتره
نسخه 360 کمی رنگهاش کمرنگ تره دیگه فرق دیگه ای نمیبینم
شما روی چه حسابی میگید نسخه 360 بهتره لطفا توضیح بدید
شاید اشتباه میکنم ولی بقیه هم نظر بدن بهتره

نسخه PS3 یکم پر رنگ تره ، چه ربطی داره به بهتر بودن ؟!!!! تازه به نظر من رنگ 360 مناسب تره .
از رو چه حساب میگم ؟!!!! یعنی واقعا توضیح لازم دارم داره ؟! دیگه کاملا مشخصه که وضوح نسخه 360 بیشتره و نسخه PS3 نسبت به 360 مات ه .

چطور توی Pure خیلی خوب تشخیص دادی که وضوح نسخه PS3 بیشتره ، ولی اینجا متوجه نشدی ؟

واقعا شماها دنیایی دارین واسه خودتون ....

کاملا مشخصه که نسخه 360 وضوح خیلی خوبی داره ، فقط کافیه به چمن نگاه کنید تا تفاوت آشکار رو ببینید و همچنین سایه درختان و اون خونه های پشت دیوار همگی در نسخه 360 بهتر هستن . کاملا مشخصه
البته من خودم دیشب نسخه 360 رو از لایو دانلود و بازی کردم(همینجوری نمیگم خوبه:-" (( گرچه اگه به نسخه PS3 دسترسی داشتم خیلی قاطعانه نظر میدادم :biggrin1: ) ، واقعا فوق العادست :love: :love: :love: :love:

360 بهتره !
اما leader platform?
به نظر من این مقایسه درست نیست !
بعدش تو عکس اولی تکمه ای نشان نداده پس نمیشه گفت ماله 360 چون بعدی دایره داره !!(نگاه کنید تصاویر یکسان نیستند!)محل توپ و رفتن برای ضربه ولی عکس 2 کاملا ایستاده !
منبع !

360 بهتره !
اما leader platform?
بعدش تو عکس اولی تکمه ای نشان نداده پس نمیشه گفت ماله 360 چون بعدی دایره داره !!(نگاه کنید تصاویر یکسان نیستند!)محل توپ و رفتن برای ضربه ولی عکس 2 کاملا ایستاده !
منبع !

عکسها رو خودم گرفتم ، میدونم کدوم 360 ه کدوم PS3 ، درضمن در هر دو بازیکن کاملا ایستاده و هیچ حرکتی نداره ، تصاویر هم در شرایط کاملا یکسان گرفته شده .
منبع : خودم

من که هر چی نگاه میکنم میبینم نسخه PS3 بهتره. چه از نظر سایه ها,کیفیت رنگ,شفافیت و.....
البته این نظر منه.

شما زیاد نگاه نکن

ببخشيد تو بحث فلسفيتون دخالت ميكنم.

فقط بگيد اين عكساش كجاست ؟ :biggrin1: هرچي ميگيردم عكسي نميبينيم ، تازه لينك هم نيست.

ويرايش : خيلي جالب اومدش!!!!

براي اين كه به وضوح نسخه X360 پي ببريد اونجا كه نوشته E Hora DEFIFA08 بالاش رو نگاه كنيد يك كولر هست قشنگ بين نسخه PS3 و ـ360 فرق هست.

اونجا هم كه نور خورده به شيشه مثلا! بالاش يك آنت هست كه توي نسخه 360 ديده ميشه ولي توي نسخه PS3 خيلي سخت ميشه ديدش.

بعد چرا شطرنجيه؟ يعني تو بازي عكس شطرنجيه؟ يا تلويزيون اينجوري شده؟

درضمن اون گوشه بالا سمت چپ رو نگاه كنيد توي نسخه X360 يك بقايايي از يك شهر معلوم ولي توي PS3 ...

آخرین ویرایش:
نسخه PS3 یکم پر رنگ تره ، چه ربطی داره به بهتر بودن ؟!!!! تازه به نظر من رنگ 360 مناسب تره .
از رو چه حساب میگم ؟!!!! یعنی واقعا توضیح لازم دارم داره ؟! دیگه کاملا مشخصه که وضوح نسخه 360 بیشتره و نسخه PS3 نسبت به 360 مات ه .

چطور توی Pure خیلی خوب تشخیص دادی که وضوح نسخه PS3 بیشتره ، ولی اینجا متوجه نشدی ؟

واقعا شماها دنیایی دارین واسه خودتون ....

اووووووه ...:biggrin1: حالا چرا اینقدر عصبانی ؟!
من که چیزی نگفتم فقط هر چیزی از عکس دیدم رو گفتم ! مثل بعضی ها نیستم که بگم دستت لرزیده یا بهانه های خنده دار بیارم :)
درست میگی زیاد دقت نکرده بودم وضوح توی نسخه 360 کمی بهتره از چمنها و درختهای اطراف معلومه
نسخه PS3 رنگهای بهتری داره و دیگه تفاوت در سایه ها و چیزهای دیگه دیده نمیشه
خب دیگه Lead Platform این بازی 360 بوده و باید هم کمی بهتر باشه مثل Pure که Lead Platform اون نسخه PS3 بود و نسخه PS3 کمی بهتر بود .

فقط یه درخواست داشتم ازت که از هر بازیی که زحمت میکشی عکسهای هر دو نسخه رو میگذاری چند عکس از زوایای مختلف بگذار و در آخر هم با توجه به نظرات درست و قابل قبول دوستان و خودت یک جمع بندی کامل بکن و تاپیکو قفل کن

عکسها رو خودم گرفتم ، میدونم کدوم 360 ه کدوم PS3 ، درضمن در هر دو بازیکن کاملا ایستاده و هیچ حرکتی نداره ، تصاویر هم در شرایط کاملا یکسان گرفته شده .
منبع : خودم
منبع درسته!:biggrin1:
خوب به نظرتون دلایلی که نسخه ی 360 بهتره چیه؟
1.مثل همیشه بازی سازی برای ps3 و پورت بازی ها خیلی سخته !
2.سخت افزار ps3 و به خصوص rsx؟
3.به خاطر اینکه leader paltform 360 بوده؟
4.همه ی موارد (!):biggrin1:

آقایون انقدر جانب دارانه قضاوت نکنید و موضع نگیرید. این تفاوت تاثیر گذاری نیست به علاوه هرکدوم نقاط ضعف و قدرت خودشون رو داره. نسخه PS3 از شفافیت کمتری برخورداره اما در عوض از بلنس رنگی و وضوح رنگی بهتری برخورداره. اینا هم بر میگرده به تفاوتهای سخت افزاری و معماری متفاوت دو کنسول. و من می دونم منظور نیما از این مقایسه کوبیدن یا خراب کردن کنسول خاصی نیست بلکه میخواد نشون بده که تفاوت ها دارن یواش یواش از بین میرن. و بازیای مولتی پلتفرم دیگه تفاوتهای تاثیر گذاری ندارن.

تفاوت اصلی تو بازیهای ورزشی علی الخصوص بازیهای ساخت EA بین 360 و PS3 علاوه بر برتریهایی که 360 قبلا هم تو بعضی ضمینه ها داشت (به من گیر ندین اینا رو تو همه سایتا نوشته) بیشتر مربوط به فریم ریت بازیها بود که 360 معمولا بازیهای ورزشی رو با نرخ فریم دوبرابر نسبت به PS3 اجرا میکرد که گفته میشد مربوط میشه به Polygon count ـی که دو کنسول توان پردازش اون رو دارن حالا علاوه بر عکسا باید دید که PS3 تو فریم ریت بازی هم خوب عمل کرده یا نه.
360 بهتره !
اما leader platform?
منبع !
Lead platform در مورد این بازی دیگه مطرح نیست چون EA اعلام کرده بود که از موتور گرافیکی جدیدی استفاده میکنه که بر اساس قابلیتهای دو کنسول طراحی شدن و ساخت بازی هم موازی پیش میرفته.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or