ببخشید آقا نیما اونجوری که از عکسها مشخصه رنگها در نسخه PS3 پررنگ تر و بهتره
نسخه 360 کمی رنگهاش کمرنگ تره دیگه فرق دیگه ای نمیبینم
شما روی چه حسابی میگید نسخه 360 بهتره لطفا توضیح بدید
شاید اشتباه میکنم ولی بقیه هم نظر بدن بهتره
360 بهتره !
اما leader platform?
به نظر من این مقایسه درست نیست !
بعدش تو عکس اولی تکمه ای نشان نداده پس نمیشه گفت ماله 360 چون بعدی دایره داره !!(نگاه کنید تصاویر یکسان نیستند!)محل توپ و رفتن برای ضربه ولی عکس 2 کاملا ایستاده !
منبع !
من که هر چی نگاه میکنم میبینم نسخه PS3 بهتره. چه از نظر سایه ها,کیفیت رنگ,شفافیت و.....
البته این نظر منه.
نسخه PS3 یکم پر رنگ تره ، چه ربطی داره به بهتر بودن ؟!!!! تازه به نظر من رنگ 360 مناسب تره .
از رو چه حساب میگم ؟!!!! یعنی واقعا توضیح لازم دارم داره ؟! دیگه کاملا مشخصه که وضوح نسخه 360 بیشتره و نسخه PS3 نسبت به 360 مات ه .
چطور توی Pure خیلی خوب تشخیص دادی که وضوح نسخه PS3 بیشتره ، ولی اینجا متوجه نشدی ؟
واقعا شماها دنیایی دارین واسه خودتون ....
منبع درسته!:biggrin1:عکسها رو خودم گرفتم ، میدونم کدوم 360 ه کدوم PS3 ، درضمن در هر دو بازیکن کاملا ایستاده و هیچ حرکتی نداره ، تصاویر هم در شرایط کاملا یکسان گرفته شده .
منبع : خودم
Lead platform در مورد این بازی دیگه مطرح نیست چون EA اعلام کرده بود که از موتور گرافیکی جدیدی استفاده میکنه که بر اساس قابلیتهای دو کنسول طراحی شدن و ساخت بازی هم موازی پیش میرفته.360 بهتره !
اما leader platform?
به نظر من این مقایسه درست نیست !
بعدش تو عکس اولی تکمه ای نشان نداده پس نمیشه گفت ماله 360 چون بعدی دایره داره !!(نگاه کنید تصاویر یکسان نیستند!)محل توپ و رفتن برای ضربه ولی عکس 2 کاملا ایستاده !
منبع !