شایعه مقایسه سایز نقشه GTA V و GTA IV

A.R.A.$.H

کاربر سایت
GTAV_7.jpg

به تازگی یکی از کاربران سایت Reddit یک تصویر blueprint از نقشه بازی Grand Theft Auto 5 می باشد که با نگاه کردن به راحتی می شود گفت بسیار بزرگتر از هر نقشه ای در گذشته GTA می باشد.
دنیای بازی Grand Theft Auto 5 شامل منطقه Blaine County و Los Santos به همراه اقیانوس هایی بزرگ برای گشت و گذار می باشد و در مقایسه با GTA 4 که در آن شاهد شهر Liberty City بودیم تفاوت ها کاملا واضح بود.
نقشه های منتشر شده هنوز توسط Rockstar Games تایید نشده اند.

نقشه GTA IV

نقشه GTA V

نظر شما پیرامون وسعت نقشه چیست؟
Gamingbolt

چی میشد pc هم میومد؟؟چی میشد یک بازی ایرانی میومد که تهران شبیه سازی کرده باشه با این عظمت تو خوابمون هم نمی تونیم فکر کنیم راجبش

بعید میدونم نقشه این باشه چون هم شهر کوچیکه هم اینکه طبق گفته راکستار از ترکیب نقشه های SA-IV-RDR بزرگ تر نیست و حتی به نظر از SA کوچیک تر به نظر میاد

به نظر من نقشه همینه
آخه دیگه چیکارش میخواند بکنند؟
نقشه همینه تقریبا...
دنیای زیرآب رو هم فراموش نکنید...
Los Santos is approximately the same size as GTA IV's Liberty City. When compared in plan view, the whole map is 4-5 times bigger than Liberty City, and 2 times bigger than GTA San Andreas.
چهار-پنج برابر بزرگتر از لیبرتی سیتی.

دوبرابر بزرگتر از سان آندریاس.

آخرین ویرایش:
مناطق شهری نصف مناطق شهری IV شده تو این نقشه !!
ای کاش رسمی نباشه :دی
یکم شهر کوچیکه !

چیزی که والا تریلر نشون می داد، بیشتر کوه و جنگل و ... هستش یا یک شهر شلوغ!

دقیقاً مشکل همینجاست! من فکر می‌کنم راک‌استار خیلی به مناطق طبیعی تأکید کرده تا ساختمون‌ها و اینا. از تریلرها هم تقریباً می‌شه تخمین زد که خود شهر وسعت زیادی نداره. اینکه گفته شده بزرگتر از RDR و اینا هم با احتساب محیط زیر آبه. اون نقشه‌ هم خیلی بهش می‌خوره درست باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or