مقایسه تصویری Fifa 14 در کنسولهای Xbox one و PS4 ، تفاوتی وجود ندارد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

19Rodar

کاربر سایت
FIFA-14.jpg

EA Sports تعدادی تصویر جدید از فیفای نسل بعد منتشر کرده است.قطعا می دانید که این بازی قرار است کمتر از یک ماه دیگر بر روی Xbox one و PS4 منتشر شود.این تصاویر از هر دو کنسول Xbox one و PS4 گرفته شده است.تصاویری نیز از بخش انحصاری FUT Legends کنسول Xbox one منتشر شده است که در آن شما " Ruud Gullit" را در مقابل " Gerrard " می بینید همانطوری که در ذهنتان تصور می کردید!

تصاویری که مربوط به تیم دورتموند و همچنین " Elshaarawy " و Suarez " و ورزشگاه " San Siro " می باشد از کنسول PS4 گرفته شده است در حالی که تصاویر تیمهای بارسلونا و رئال مادرید ، استادیوم " Etihad " و " Ibrahimovic " و همچنین تیمهای منچستر سیتی و تاتنهام از کنسول Xbox one گرفته شده است.

جای تعجب نیست که واقعا تفاوت خاصی بینشون نیست و کیفیت این بازی در هر دوی آنها به یک اندازه دوست داشتنی است.

VG247

اين آلتيميت لجند عجب چيزِ توپوليه .
جاى اليور كان توى ليستش خالى بود

به نظر من فرقی نمیکنه عکسا مال چه کنسولی باشه چون همه عکسا بول شاتن!

خودمونیما این قدر که سر گرافیک و تفاوتهای اندک اون رو سر و کله ی هم می پریم اصلا هنگام بازی کردن به این جزئیات و تفاوتها دقت می کنیم ؟! :d
خودمون هم می دونیم که این بحث ها صرفا برای کل کل هست و حالا کمی گرافیک کمتر یا بیشتر تاثیری در لذت ما نخواهد داشت چون به اونها توجه نمی کنیم!

واسه آدمایه گرافیک پرستی مثله خودم خیلی اهمیت داره

تفاوت رو وقتی بازی کنید توی فریم متوجه میشد و لبه نداشتن و...... الان نمیشه فهمید

تفاوت رو وقتی بازی کنید توی فریم متوجه میشد و لبه نداشتن و...... الان نمیشه فهمید

چه تفاوتی؟یعنی مایکرو اینقدر خاک تو سره که کنسول جدیدش از اول نسل نتونه با PS4 یه گرافیک و فریم رو نشون بده؟:|

چه تفاوتی؟یعنی مایکرو اینقدر خاک تو سره که کنسول جدیدش از اول نسل نتونه با PS4 یه گرافیک و فریم رو نشون بده؟:|
تفاوت توی بازی های مولتی کمه انحصاریه که قدرت کنسولو نشون میده الان چه انتظاری داری؟میخوای یکی رو 720 باشه یکی 1080؟
فوقش اختلافی باشه یخورده فریمه یکی روشن تره و 4 تاصندلی تماشاگر
البته اون پست من منظورم مقایسه بازی با نسله قبلش بود نهPS VS XBOX پست اولو یخورده بد خونده بودم

واقعا این همه تفاوت در طراحی عظلات و پوست بازیکنا رو نمیبینید؟ تفاوت چندانی نبوده؟

واقعا این همه تفاوت در طراحی عظلات و پوست بازیکنا رو نمیبینید؟ تفاوت چندانی نبوده؟

خبر داره می‌گه که بین دو نسخه PS4 و XBox One تفاوتی وجود نداره! در مورد اختلاف نسل قبل و نسل بعد حرفی نزده.

نیگا نیگا. ... انگار بچه ها ...
این میگه خاک تو سر این .. اون یکی میگه خاک بر سر اون ....

اصن خاک بر سر دوتاشون باشه یا نباشه چی به شما میرسه :|

در مورد تفاوت فيفا14ي اين نسل با نسل بعد بايد بگم يه ويدئوي10 دقيقه اي با رزولوشين بالا ديدم
دونفر داشتن بازي ميكردن فيلمبرداري هم كرده بودن فرقش اين بود كه توپ جمع كن و عكاس داشت و تماشاگرها رو مثه فيفا 2010 جام جهاني نشون ميداد
زياد فرقي نداشت با اين نسل

تفاوت توی بازی های مولتی کمه انحصاریه که قدرت کنسولو نشون میده الان چه انتظاری داری؟میخوای یکی رو 720 باشه یکی 1080؟
فوقش اختلافی باشه یخورده فریمه یکی روشن تره و 4 تاصندلی تماشاگر
البته اون پست من منظورم مقایسه بازی با نسله قبلش بود نهPS VS XBOX پست اولو یخورده بد خونده بودم

نه آخه من فکر کردم منظورت مقایسه فیفای X1 و PS4 هستش:d در کل هر دو کنسول واسه خودشون قدرتمندن و هردو انحصاری های شاخی دارن;)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or