مقایسه تصویری عملکرد UE 4 در PC و PS4 !

Toxic Fighter

کاربر سایت
Unreal-Engine-4.jpg

اخیرا استدیوی اپیک دموی تکنیکی Unreal Engine 4 بر روی PS4 نمایش داده است.همانطور که میدانید این دمو پیش از این در PC هم اجرا شده بود

در زیر تصاویری از این دموی تکنیکی را در هر دو پلتفرم شاهد هستید

منبع

آخرین ویرایش:
PC دارای تکسچر های با کیفیت تر و با جزئیات تری هست
همچنین یخ های و قندیل های زیادی توی نسخه ی pc دیده میشه
اما ps4 فاید این ویژگی هاست به جای اون از نورپردازی بهتر نسبت به نسخه ی PC استفاده کرده که اینها رو بپوشونه
خلاصه که جفتشون خوبن نباید انتظارمون رو از ps4 خیلی بالا ببریم چون هر چی هم بسازن نمیتونن با یک قیمت حدود 450 دلاری کنسول قوی تر از این بسازن

خیلی وقت پیش هم این مقایسه شده بود که خبرش توی اخبار بود!!!!؟!؟!؟؟!

خداییش مال PS4 اصلا قابل مقایسه با PC نیست
تکسچرای PC خیلی با کیفیت ترن و همینطور جزئیات دو برابر PS4 ـه

البته نمیشه قضاوت کرد...شاید اون نسخه ی پی سی که مدتها پیش نمایش داده شده بود واقعی نبوده و قدرت واقعی انریل 4 همین چیزیه که رو پلی 4 دیدیم و اون پی سی یه جوری حقیقت نداشته!
چون شک ندارم حداقل تا 3 سال تفاوتی بین کنسول های نسل بعدی و پی سی نیست!

نسخه پی اس4 یکم تسلیشن نداره، یکم تکسچراش ضعیف تره (کم) نورپردازیشم متفاوته که به کل چیزی که ادم میبینه رو تغییر میده، خیلی خوبه ولی

---------- نوشته در 09:44 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:41 PM ارسال شده بود ----------

البته نمیشه قضاوت کرد...شاید اون نسخه ی پی سی که مدتها پیش نمایش داده شده بود واقعی نبوده و قدرت واقعی انریل 4 همین چیزیه که رو پلی 4 دیدیم و اون پی سی یه جوری حقیقت نداشته!
همینطوره که شما میگید !!! :tongue:
با یک منطقی خودتون رو توجیح میکنیداااااااا، به فکر نیوتون هم نمیرسه خدا شاهده !!!!!!!!!!!!
نسخه ی پی اس خیلی هم خوبه، عالیه در واقع، ولی چه فکری کردی که میای نسخه پی سی رو میکِشی زیر؟؟؟؟؟؟ اونم با این دلیل

چون شک ندارم حداقل تا 3 سال تفاوتی بین کنسول های نسل بعدی و پی سی نیست!
شرکت Epic اونقدری اعتبار داره که با دروغ خودشو خراب نکنه

اون دمو اولیه با یک GTX580 اجرا شده و درست بعد از ساخته شدن Unreal engine 4 روی پی سی تست شده و خود شرکت این دمو رو قرار داده
بنظرت یک همچین شرکتی میتونه دموی الکی بده بیرون؟؟

فقط من هنوز یک چیزو نفهمیدم
میگن این مقایسه PC و PS4 تازه مقایسه شده ولی من چند ماه پیش توی بخش اخبار مقایسش رو دیدم که همین عکس آخریه رو هم گزاشته بود و درست به همین شکل بود!؟!؟!
هنوز رو هنگم:دی یکی بگه این مقایسه مال کی هست؟

ولی PS4 توی کیفیت تکسچر بشدت داغونه

این تریلر رو داخل صفحه مقایسه ببنید.

Unreal Engine 4 looks much better on the PC compared to the PS4 | ExtremeTech

اصلا افکت و تسلایشن و بعضی چیزای دیگه بکنار

ps4 در هنگام تخریب سنگها و دیوارها بشدت لگ میزنه و افت فریم وحشتناکی داره .موقعی که شیطان به طرف درب خروجی حرکت میکنه و دیوارها خراب میشه فریم حتی زیر 20 هست.
خودتون تریلر رو حتما ببنید تا دقیق حساب کار دستتون بیاد.

كلا هدف epic از نمايش elemental روي ps4 نميدونم چي بود به جاي اينكه تبليغ براي سوني و خود اپيك بشه به يه ضد تبليغ و پاشنه اشيلي براي ps4 تبديل شده اينا كه خودشون ديدن دو تا تريلر تا اندازه قابل توجهي با هم فرق داره اصلاًبراي چي اين نمايش رو روي ps4 نشون دادن .....احتمالش هست كه با اپتيمايز بيشتر با ps4 نمايش بهتري از elemental روي ps4 ببينيم .....

كلا هدف epic از نمايش elemental روي ps4 نميدونم چي بود به جاي اينكه تبليغ براي سوني و خود اپيك بشه به يه ضد تبليغ و پاشنه اشيلي براي ps4 تبديل شده اينا كه خودشون ديدن دو تا تريلر تا اندازه قابل توجهي با هم فرق داره اصلاًبراي چي اين نمايش رو روي ps4 نشون دادن .....احتمالش هست كه با اپتيمايز بيشتر با ps4 نمايش بهتري از elemental روي ps4 ببينيم .....

PS4 'isn't quite as powerful as Epic was hoping for,' Digital Foundry reports

یه دو روزی هست خبرش اومده منتها سایت مشکل داشته و یا شاید کسی نمیخواسته زد و خوردی صورت بگیره.در هر حال اپیک زیاد راضی نیست از قدرت ps4 و انتظار بالاتری داشتن.

این تریلر رو هم دادن بیرون تا شاید سونی تغییراتی بده تو سخت افزار جدیدش و نقص رو برطرف کنه.
یکی از منابعی که حرف اپیک رو گذاشت در این مورد:
PS4 'isn't quite as powerful as Epic was hopi - Video Game News, Videos and File Downloads for PC and Console Games at Shacknews.com

PS4 'isn't quite as powerful as Epic was hoping for,' Digital Foundry reports

یه دو روزی هست خبرش اومده منتها سایت مشکل داشته و یا شاید کسی نمیخواسته زد و خوردی صورت بگیره.در هر حال اپیک زیاد راضی نیست از قدرت ps4 و انتظار بالاتری داشتن.

این تریلر رو هم دادن بیرون تا شاید سونی تغییراتی بده تو سخت افزار جدیدش و نقص رو برطرف کنه.
یکی از منابعی که حرف اپیک رو گذاشت در این مورد:
PS4 'isn't quite as powerful as Epic was hopi - Video Game News, Videos and File Downloads for PC and Console Games at Shacknews.com
اخه محمد جان ميدوني مشكل چيه با توجه به اخباري كه در اين مدت درز كرده كنسول نسل بعد مايكرو سافت از لحاظ سخت افزاري از ps4 ضعيفتر ...حالا epic ميخواد با اون چيكار كنه .....
ضمنا همين دو روز پيش يكي از مسئولان مهم epic گفته بود ps4 مثل يه pc قدرتمند ميمونه خبرش رو توهمين سايت خودمون هم ترجمه كردن بچه ها، پس اگر ميخواستن سوني رو متوجه چيزي بكنن چرا ازاين جور مصاحبه ها ي هايپ كننده ميكنن...
به نظر خودم قدرت واقعي ps4 رو هم مثل اين نسل انجين هاي اختصاصيه خود سوني نشون خواهند داد......

اخه محمد جان ميدوني مشكل چيه با توجه به اخباري كه در اين مدت درز كرده كنسول نسل بعد مايكرو سافت از لحاظ سخت افزاري از ps4 ضعيفتر ...حالا epic ميخواد با اون چيكار كنه .....
ضمنا همين دو روز پيش يكي از مسئولان مهم epic گفته بود ps4 مثل يه pc قدرتمند ميمونه خبرش رو توهمين سايت خودمون هم ترجمه كردن بچه ها، پس اگر ميخواستن سوني رو متوجه چيزي بكنن چرا ازاين جور مصاحبه ها ي هايپ كننده ميكنن...
به نظر خودم قدرت واقعي ps4 رو هم مثل اين نسل انجين هاي اختصاصيه خود سوني نشون خواهند داد......

خوب ماکروسافت هم به همین مشکل دچار میشه اگه توجه نکنه.
یه توضیحی میدم البته این نظر شخصی منه با توجه به اینکه الان چندین ساله با کامپیوتر کار میکنم و تقریبا 90 درصدش فقط بازی بوده با کامپیوتر
ps4 هم پهنای باند رم عالی داره و هم gpu نسبتا قوی .

مطمئنن gpu که اندازه 7850 توان داره نمیشه بهش گفت ضعیف چون به نسبت قوی هست .
رو تجربه خودم میگم موقعی که صحنه شلوغ میشه و شما افت فریم بسیار زیاد دارید مثل این تک دمو روی ps4
من چیزی که خودم روی pc تجربش رو داشتم بیشتر علت بر میگشته به cpu که با اپگریدش وضعیت بهتر میشده.
یا موقعی که شما در یک محیطی قرار میگیری که ابجکتهای زیادی روبروت هست اگر کارت گرافیک قوی دارید با رم سیستم با باس بالا و باز افت فریم دارید اینم باز بر میگرده به cpu.

اینکه شما به فرض بیای قدرت مند ترین کارت گرافیک رو ببندی بازم مشکل حل نمیشه.

همون قدر که gpu تاثیر داره با کمی اختلاف cpu هم تاثیر داره.cpu حکم فنداسیون و شالوده رو داره.

خلاصه میکنم cpu کنسول ps4 اگر همون جگوار باشه که چند مدت پیش amd ازش پرده برداری کرد حتی اگر 2 تا هم باشه که میشه 8 هسته با فرکانس1.6 بازم ضعیفه در مقابل یه fx چهارهسته ایی amd و بسیار ضعیفه در مقابل core i7 مثل 2600 اینتل .
برای اینکه شما فریم خوب و متعادل بگیری باید سیستم بالانس باشه.اینکه شما بیای از یه gpu خوب و نیرومند استفاده کنی و با 8 گیگ رم gddr5 بسیار خوبه و بعضی مواقع بسیار سودمند هست ولی برای عملیات خاص مثل فیزیک و تخریب پذیری و هوش مصنوعی و کنترل حرکات و... احتیاج به cpu نیرومند هست.اگر شما cpu سیستمتون در این مواقع زیر بار دیر پردازش کنه دچار لگ و افت فریم شدید میشید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or