اخه محمد جان ميدوني مشكل چيه با توجه به اخباري كه در اين مدت درز كرده كنسول نسل بعد مايكرو سافت از لحاظ سخت افزاري از ps4 ضعيفتر ...حالا epic ميخواد با اون چيكار كنه .....
ضمنا همين دو روز پيش يكي از مسئولان مهم epic گفته بود ps4 مثل يه pc قدرتمند ميمونه خبرش رو توهمين سايت خودمون هم ترجمه كردن بچه ها، پس اگر ميخواستن سوني رو متوجه چيزي بكنن چرا ازاين جور مصاحبه ها ي هايپ كننده ميكنن...
به نظر خودم قدرت واقعي ps4 رو هم مثل اين نسل انجين هاي اختصاصيه خود سوني نشون خواهند داد......
خوب ماکروسافت هم به همین مشکل دچار میشه اگه توجه نکنه.
یه توضیحی میدم البته این نظر شخصی منه با توجه به اینکه الان چندین ساله با کامپیوتر کار میکنم و تقریبا 90 درصدش فقط بازی بوده با کامپیوتر
ps4 هم پهنای باند رم عالی داره و هم gpu نسبتا قوی .
مطمئنن gpu که اندازه 7850 توان داره نمیشه بهش گفت ضعیف چون به نسبت قوی هست .
رو تجربه خودم میگم موقعی که صحنه شلوغ میشه و شما افت فریم بسیار زیاد دارید مثل این تک دمو روی ps4
من چیزی که خودم روی pc تجربش رو داشتم بیشتر علت بر میگشته به cpu که با اپگریدش وضعیت بهتر میشده.
یا موقعی که شما در یک محیطی قرار میگیری که ابجکتهای زیادی روبروت هست اگر کارت گرافیک قوی دارید با رم سیستم با باس بالا و باز افت فریم دارید اینم باز بر میگرده به cpu.
اینکه شما به فرض بیای قدرت مند ترین کارت گرافیک رو ببندی بازم مشکل حل نمیشه.
همون قدر که gpu تاثیر داره با کمی اختلاف cpu هم تاثیر داره.cpu حکم فنداسیون و شالوده رو داره.
خلاصه میکنم cpu کنسول ps4 اگر همون جگوار باشه که چند مدت پیش amd ازش پرده برداری کرد حتی اگر 2 تا هم باشه که میشه 8 هسته با فرکانس1.6 بازم ضعیفه در مقابل یه fx چهارهسته ایی amd و بسیار ضعیفه در مقابل core i7 مثل 2600 اینتل .
برای اینکه شما فریم خوب و متعادل بگیری باید سیستم بالانس باشه.اینکه شما بیای از یه gpu خوب و نیرومند استفاده کنی و با 8 گیگ رم gddr5 بسیار خوبه و بعضی مواقع بسیار سودمند هست ولی برای عملیات خاص مثل فیزیک و تخریب پذیری و هوش مصنوعی و کنترل حرکات و... احتیاج به cpu نیرومند هست.اگر شما cpu سیستمتون در این مواقع زیر بار دیر پردازش کنه دچار لگ و افت فریم شدید میشید.