مقایسه تخصصی و سخت افزاری XBOXOne و PS4

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

xbox0ne

کاربر سایت
با سلام و احترام به همه دوستانم
امیدوارم تو این تاپیک به من کمک کنید تا بتونم کاملش کنم و تاپیک جامعی بشه
قبل از توضیح بگم که جرقه این تحقیق و ایجاد این تاپیک توسط یکی از کاربرای سایت تو زهنم ایجاد شد که ظاهرا الان بن هست، امیدوارم اگه با ای دی دیگه ای هست بیاد و به من کمک کنه.

خوب برم سر اصل مطلب. این تاپیک میخواد کنسول xboxone و ps4 رو به صورت قطعه به قطعه مقایسه کنه برای اینکه نگرانی تعدادی از فن های xboxone در خصوص قدرت کنسول برطرف شه و البته فن های ps4 کمی نگران شن

مقایسه اول رو راجع به CPU هر دو کنسول مینویسم

از اینجا شروع می کنم که در هر کدام از دو کنسول از x86 AMD APU استفاده شده شده است ولی به قول معروف این کجا و آن کجا
1- تعداد ترانزیستور های به کار رفته در کنسول ایکس وان 5 میلیارد و پی اس فور 4.3 میلیارد است.
2- سرعت پردازش CPU ایکس وان 1.75 گیگا هرتز و پی اس فور 1.6 گیگا هرتز است.
3- کلاک پالس 853 مگا هرتز برای ایکس وان و 800 مگا هرتز برای پی اس فور است.

حالا دوستان همه ما میدونیم که در یک سیستم کامپیوتری (همونطور که میدونیم کنسول ها یه جورایی کامپیوتر هستند یعنی واحد پردازش دارن دیگه(CPU)) حرف اول رو CPU میزنه یعنی اینکه سایر قطعات باید مناسب با CPU انتخاب شن و اصطلاحا با CPU مچ باشن در غیر این صورت کنسول یا بهتره بگیم سیستم خوب کار نمیکنه.

حالا سوال اینجاست چطور میشه که قدرت CPU ایکس وان از پی اس 4 بیشتره ولی سایر سخت افزار هاش (مثل رم و . . . ) پایین تره؟
جواب خیلی سادست. ببینید این قطعات مناسب این CPU هستن یا بهتره بگم با این CPU مچ هستن. اگر مایکرو قطعات رو میآورد پایین که کیفیت با نسل قبل فرقی نداشت و عملا مقداری از CPU بی مصرف باقی می موند و اگر قطعات رو مثل پی اس 4 دست بالا انتخاب میکرد اونوقت در دراز مدت CPU دستگاهش به خاطر توان بیش از حدی که مصرف می کرد دچار مشکل می شد و این دقیقا چیزی هست که سونی داره باهاش دست و پنجا نرم میکنه، درضمن شرکتی که در زمینه سخت افزاری داره حرف اول رو میزنه باید گفت خیلی خیلی بعیده که بیاد و قطعاتی رو که نامناسب هست انتخاب کنه.
ببینید الان پی اس 4 سریع داغ میکنه من خودم یکی از کسایی بودم که هر دو کنسول رو داشتم(البته الان پی اس 4 رو فروختم) چون CPU داره بیشتر از حد توانش کار میکنه و جالبه که سیستم خنک کننده خوبی هم نداره بنابراین بعد از مدتی CPU دچار افت توان میشه که باعث میشه کنسول دچار آسیب بشه و ایکس وان درواقع بخشی از فضا رو فن و سیستم هیتسینگ بسیار عالیش داره اشغال میکنه که به نحو احسن CPU رو ساپورت و خنک میکنه

اینم عکس CPU ایکس وان
ivhlad2bca7zlaq90doh.png

اینم عکس CPU پی اس 4

f5y2cjzham8jofxj48la.jpg

اگر تاپیک مورد قبول و توجه دوستان عزیز قرار گرفت مقایسه آینده رو راجع به رم دو کنسول انجام میدم(انشالله اگر عمری باقی بود).

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or