مقایسه بین Dmc1 و Dmc3

• Thread starter Thread starter test84
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

test84

کاربر سایت
سلام.
همونطور که احتمالا دیدین, من 2ماهه درگیر رایت کردن و اجرای DMC1 هستم که تا کنون نا موفق بوده. سال 81 یا 80 با DMC1 آشنا شدم و رفتم تریلر هاش رو از دفتر مجله خریدم و روزی چند بار میدیدم. وقتی پارسال PS2 خریدم, همونروز DMC3 رو هم خریدم ولی به شدت خورد تو حالم. :( چون نه صدا رو تصویر بود و نه اکشن خوبی داشت (نظر منه, نیاین دفاع کنین ازش که جاش اینجا نیست) ولی God of War 1 تونست منو ارضا کنه.
حالا سوال من اینه, از دوستایی که DMC1 و DMC3 رو بازی کردن, لطفا بگن کدومش بهتره, واسه من گرافیک مهم نیست؛ Gameplay مهمه. اگه Gameplay بازی DMC1 بهتر از DMC3 هست من باز برم دنبال رایت کردنش وگرنه ولش کنم. چون از نظر مالی و زمانی اجرای DMC1 هزینه بالایی داره, کلی چرخیدن تو اینترنت, هی DVD خام خریدن و رایت ...
با تشکر.

سلام
دوست عزیز چرا این قدر خودت رو اذیت میکنی؟خب بدونه شک معلومه که Dmc3 از 1 بهتره...
هم از نظره گیم پلی بهتره و هم از نظره گرافیک بازی.پس بدونه شک دنباله 3 برو نه 1؛من خودم 1 رو امتحان نکردم ولی من هم به پیشنهاده بعضی از دوستانم که جفتش رو بازی کرده بودن،نسخه ی 3 ی بازی رو گرفتم.

همونطور که گفتم, من روز اول 3 رو خریدم ولی خورد تو حالم.
با تشکر از حمید, اگه میشه یکی که جفتش رو بازی کرده هم نظرشو بگه.

کیفیت بازیش پایین تر از اون دوتای دیگس.
لطفا در مورد موضوع این تاپیک اینجا پست بزنین, این سوال رو میشد تو بخش Dmc Fans هم زد نه اینجا که مخصوص این سواله.

سلام عزیز من هر دو رو بازی کردم از نظر گرافیک 3 بهتره ، گیم پلیشون زیاد با هم فرق نداره ولی توی Dmc1 اسلحه ها به راحتی 3 تعویض نمی شن ، از نظر داستان به نظر من 1 جذابتر بود.
اگه از 3 خوشت نیومده از 1 هم احتمالا خوشت نمیاد .
امیدوارم موفق باشی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or