فکر نکنم تنوع محیط جزء خصیصه های برتری یک انجین باشه. انجین هرچی که توی یک نرم افزار دیگه ساختن و بهش میدن، با تکسچر مخصوص رندر میکنه. کار نداره جنگله یا ساختمون. فکر کنم قدرت نور پردازی هست که همچین شبهه ای رو به وجود میاره.اين كه بسي تابلوئه در محيطهاي جنگلي CE3.0 يه نسل جلوتره ولي در محيطهاي بسته UE3.0 قابل رقابت با CE3.0 هست.
اي كاش اين Crytek اين ضعفشو برطرف ميكرد. آخه همه ي بازيها كه تو محيطهاي جنگلي نيستد كه.:biggrin1: اين يرلي اينا (:biggrin1 انگار به طبيعت و جنگل علاقه ي زيادي دارند.:biggrin1:
يه سوال ميكنم راستش رو بگيد البته اين سوال فقط از شما نيستش و از همه بچه هايي كه اينجا سر ميزنند هستش.اتفاقا player ها باید نظر بدت چون اصل اونان تازه این اصلا بحث نمیخواد معلومه cryengine 3بهتره
هر کدوم بتونه به گفته خودتون -نور پردازی+گرافیک+فیزیک+... رو بهتر جلوه بده مسلما بهتره!!!شما فكر ميكنيد كه UE3 از CE3 بهتره يا برعكس؟
لطفا دليل بياوريد
از CE3 فقط يك Tech Demo پخش شده و بازي سازها هم نميدونند چي به چيه اونقت شما با اطمينان ميگي اين بهتره اون يكيه
حتي سايت CE3 هنوز در دست ساخته
حداقل از لحاظ بصري CE.3 خيلي سر تر از UE.3 هست.
واقعا غیر از اینم نمیتونه باشه-و به نظرم فقط هدف از این نسخه اوردن موتور روی کنسولها بوده .
این یکی رو هم واقعا قبول دارم فرخسوما حالا نمیدونم که بقیه چطور نظری دارن ولی این تریلرهایی که از cryengine3 من دیدم به نظرم در حد توانایی ها درجه تنظیمات متوسط موتور cryengine2 بود