مقایسه بین CryEngine 3 و Unreal Engine 3

اين كه بسي تابلوئه در محيطهاي جنگلي CE3.0 يه نسل جلوتره ولي در محيطهاي بسته UE3.0 قابل رقابت با CE3.0 هست.
اي كاش اين Crytek اين ضعفشو برطرف ميكرد. آخه همه ي بازيها كه تو محيطهاي جنگلي نيستد كه.:biggrin1: اين يرلي اينا (:biggrin1:) انگار به طبيعت و جنگل علاقه ي زيادي دارند.:biggrin1:

مهم اینه که هنوز یک بازی با این انجین نداریم که مقایسه بشن از ابعاد مورد نظر. ایت یک تکنولوژی دمو بوده و بس و محیط ها همه اسکریپته و AI و محاسبات لحظه ای نداره. یه گیم با این انجین بیاد میشه نظر داد که احتمالا چون گرونه همه اونایی که UE3.0 لایسنس دارن فعلا با همون ادامه میدن :دی

علی رغم علاقه و تعصب فوق العاده به Epic Games متاسفانه انگار مجبورم این بار به Cry Engine 3.0 رای بدم!:((

پ.ن: البته فکر می کنم Cry Engine 3.0 از Unreal Engine 3.0 از لحاظ زمانی هم خیلی جلوتر و جدیدتر باشه که در این صورت مقایسه شون یه کم ظالمانه است. :(

اين كه بسي تابلوئه در محيطهاي جنگلي CE3.0 يه نسل جلوتره ولي در محيطهاي بسته UE3.0 قابل رقابت با CE3.0 هست.
اي كاش اين Crytek اين ضعفشو برطرف ميكرد. آخه همه ي بازيها كه تو محيطهاي جنگلي نيستد كه.:biggrin1: اين يرلي اينا (:biggrin1:) انگار به طبيعت و جنگل علاقه ي زيادي دارند.:biggrin1:
فکر نکنم تنوع محیط جزء خصیصه های برتری یک انجین باشه. انجین هرچی که توی یک نرم افزار دیگه ساختن و بهش میدن، با تکسچر مخصوص رندر میکنه. کار نداره جنگله یا ساختمون. فکر کنم قدرت نور پردازی هست که همچین شبهه ای رو به وجود میاره.

اگه UNreal3.5 بیرون میومد نظرات عوض میشد
ولی بازم منUE3رو خیلی بیشتر قبول دارم
با UE3بازی های مضخرف درست شد بازی مثل Geow2هم درست شد-
cryunreal_05_small.jpg

واقعا کدوم بهتره؟؟؟چهره های خیلی بی جزئیاتن اصلا روح ندارن ،انگار که با مرده طرفی!!!!!!!!!!!!

ولی ببینیم کسی میتونه با CE3به UE3نزدیک بشه

باید طرف اینکاره باشه -وگرنه موتور ها شاید کارایی بیشتری هم داشته باشند-

بحث من روی کنسول بوده خواهشا از PCفن بازی خودداری کنید

قبل از اينكه مقايسه هاي اين چنيني انجام بديد ، اول يكي بياد بگه اصلا انجين چيه:eek:
اين مقايسه ها رو فقط كسي ميتونه بكنه كه با انجين كار كرده باشه نه بازيكن ها كه فقط نتيجه كار رو ميبينند:eek:
آخه كل يك انجين كه گرافيكش نيست كه يك عكس از Gears of War ميزاريد و يك عكس از Crysis:eek:
يكم تروخدا كوتاه بياين اگه يه روز يه نفر كه اينكاراست بياد از اينجا رد بشه چي ميگه:eek:

اتفاقا player ها باید نظر بدت چون اصل اونان تازه این اصلا بحث نمیخواد معلومه cryengine 3بهتره
يه سوال ميكنم راستش رو بگيد البته اين سوال فقط از شما نيستش و از همه بچه هايي كه اينجا سر ميزنند هستش.
براي شما فرق ميكنه كه بازيي كه توي كنسول يا كامپيوتر قرار داديد و داريد بازي ميكنيد ، انجينش چيه؟
مگر غير از اينه كه شما فقط به گرافيك و گيم پلي و فيزيك و... توجه ميكنيد؟
شما فكر ميكنيد كه UE3 از CE3 بهتره يا برعكس؟
لطفا دليل بياوريد
از CE3 فقط يك Tech Demo پخش شده و بازي سازها هم نميدونند چي به چيه اونقت شما با اطمينان ميگي اين بهتره اون يكيه:eek:
حتي سايت CE3 هنوز در دست ساخته:eek:

شما فكر ميكنيد كه UE3 از CE3 بهتره يا برعكس؟
لطفا دليل بياوريد
از CE3 فقط يك Tech Demo پخش شده و بازي سازها هم نميدونند چي به چيه اونقت شما با اطمينان ميگي اين بهتره اون يكيه:eek:
حتي سايت CE3 هنوز در دست ساخته:eek:
هر کدوم بتونه به گفته خودتون -نور پردازی+گرافیک+فیزیک+... رو بهتر جلوه بده مسلما بهتره!!!
(این نظر یک گیمر هست)
ولی اگه یک بازی ساز نظر بده میگه-بتونه بهترین گزینه ها که یک گیم خور نیاز داره رو
بدست بیاره+کار با موتور ساده باشه+بتونه نهایت استعدادش رو پیاده کنه+افکارش رو روی ساختش سوار کنه و...
تا چیز دیگه-
ولی اینجا بحث در باره ی گزینه ی یک هست یعنی بازی باز-طبق چیز هایی که از موتور دیده
در ضمنCE3یک چیزی کمو بیش شبیه شماره دوم این موتوره
و فرق چندانی از نظر بهتر شدن نداره(بدتر نشده باشه -بهترم نشده)فقط قابلیت کار با کنسول رو روش پیاده کردن
(البته تا اون چیزی که تا الان معلومه-)

اولا که این مقایسه تا حدودی به نظرم مسخره هست و اصلا درست نیست .
دوما تا زمانی که یه ویدئوی درست حسابی از cryengine3 نیاد بیرون اصلا این بحث ها فایده نداره .
سوما حالا نمیدونم که بقیه چطور نظری دارن ولی این تریلرهایی که از cryengine3 من دیدم به نظرم در حد توانایی ها درجه تنظیمات متوسط موتور cryengine2 بود ! و به نظرم فقط هدف از این نسخه اوردن موتور روی کنسولها بوده . حالا در این مورد مطمعن نیستم ولی تا اینجا که دیدم اینطور بوده .

حداقل از لحاظ بصري CE.3 خيلي سر تر از UE.3 هست.

حالا نمیدونم منظورت از چه جهت بوده ولی به نظرم گرافیک بصری هم کمی بر میگرده به سلیقه که طرف مقابل دوست داشته باشه چه جور مناظری ببینه که البته و 100% هر موتوری توانایی های خاص خودش در به وجود اوردن یه محیط های کاملا بصری برای خودش داره که دقیقا میشه تو بازی ها مشاهده کرد مثلا قدرت موتور cryengine2 را میشه در محیطهای جنگلی دید و قدرت موتور ue3 را هم میشه در محیطهای بسته و تیره و تار دید .

که البته نمیدونم gow2 را بازی کردی یا نه ؟ حداقل از نظر بصری تو مراحل زیر زمینی و تو بعضی از مراحل بیرونی فوق العاده قشنگ کار شده بود که باعث میشد ادم تا چند دقیقه ای به محیط اطراف خیره بشه .

و به نظرم فقط هدف از این نسخه اوردن موتور روی کنسولها بوده .
واقعا غیر از اینم نمیتونه باشه-
مثلا بازم میخواستن قدرت موتور رو افزایش بدن،واقعا بعیده چون هنوز همه نتونستن نهایت گرافیکی رو که بوسیله موتور تولید میشه ببینن-
سوما حالا نمیدونم که بقیه چطور نظری دارن ولی این تریلرهایی که از cryengine3 من دیدم به نظرم در حد توانایی ها درجه تنظیمات متوسط موتور cryengine2 بود
این یکی رو هم واقعا قبول دارم فرخ

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or