عصبانیشون کن میان طرف بعد جاخالی بده هد شاتشون کن.بعد به کمک طناب مغناطیسی سپرشون رو بنداز پایین. حالا وقتی عصبانیشون کنی میان با چشم سنگت کنن که تو به کمک اون سپهرها میتونی بزنی تا خودشون سنگ بشن و اون وقت میتونی بزنی جونشون کم بشه.ه سوال در مورد tomb rider:anniversary من یه جاش گیر کردم کسی میتونه کمک کنه بازی روی 51 % هست از آب بیرون میام میرسم به دوتا مجسمه نیمه اسب نیمه آدم که جلوی یه معبد ایستادن بعد که وارد معبد میشم یکی میاد کلیدی رو که بدست آوردم ازم میگیره بعد میره بیرون که اون دوتا زنده میشن بعد که من میرم هرکاری میکنم هرچی تیر میزنم چیزی نمیشن :confused: کی میدونه باید چیکارشون کرد .
من تو tomb rider:anniversary یه مشکل دارم وقتی وارد حالت هدفگیری غیر خودکار میشم آنالوگ سمت راستو به 4 جهت اصلی حرکت میدم مایل عمل میکنه تو battlefield و hitman 4 هم این مشکل رو دارم ولی تو 50 تا بازی دیگه ای که دارم هیچ مشکلی از لحاظ کنترل ندارم
شما هم این مشکلو دارید یا اشکال از بازی من هست؟
سلام بچه ها من توی tomb rider:anniversary یه جاش گیر کردم یه جای بازی هست که از هوا شمشیر به طرف زمین می یاد و از زمین سیخ می یاد بیرون من چند تا سیخ دور اون زمین رو با اهرم غیر فعال کردم بعد رفتم از اون ستون ها بالا وسط این ستون ها یه قلاب هست یعنی می شه دومین ستون رو که رد کردیم یه طاقچه مانند و ستون هست که اونجا می ری بعد می پری رویه این قسمت های کنار دیوار رو می گیری بعد باید بپری و بعد اون قلاب وسط هوا رو با طناب بگیری اما بعدش نمی دونم باید چیکار کنم آخه ستون بعدی جلوم هست و سمت چپ من که نمی شه گرفتش چون به وسیله طناب و قلاب فقط می شه رو دیوار راه رفت و به جلو پرید نه به سمت چپ یا راست!!!!
خوب شما در اشتباهی دیگه با قلاب به اطراف هم میشه پرید باید یکم سعی کنی و جهتی که می خوای پری رو همزمان با پرش بزنی
در مورد این دو بازی چون anniversary یک نسخه دوباره بازسازی شده هست و تولید کننده زیاد رو این بازی کار نکرده ولی legend واقعا عالیه ویک بازی کامل و تنوع مرحله بسیار خوب ولی anniversary تنوع مرحله به اندازه لیجند نداره و من legend رو ترجیح میدم:laughing:
نه ببین وقتی رویه دیوار راه می ره چه جوری می تونه بپره طرفه راست یا چپ مثله پرنس می تونه بپره ؟
سلام بچه ها من توی tomb rider:anniversary یه جاش گیر کردم یه جای بازی هست که از هوا شمشیر به طرف زمین می یاد و از زمین سیخ می یاد بیرون من چند تا سیخ دور اون زمین رو با اهرم غیر فعال کردم بعد رفتم از اون ستون ها بالا وسط این ستون ها یه قلاب هست یعنی می شه دومین ستون رو که رد کردیم یه طاقچه مانند و ستون هست که اونجا می ری بعد می پری رویه این قسمت های کنار دیوار رو می گیری بعد باید بپری و بعد اون قلاب وسط هوا رو با طناب بگیری اما بعدش نمی دونم باید چیکار کنم آخه ستون بعدی جلوم هست و سمت چپ من که نمی شه گرفتش چون به وسیله طناب و قلاب فقط می شه رو دیوار راه رفت و به جلو پرید نه به سمت چپ یا راست!!!!