سلام
من خیلی توی نت دنبال این مسئله گشتم و فقط یک سری Review گیر آوردم که فقط راجع به امکانات بحث کرده بودن و کسی نبود که بعد از استفاده و مقایسه مثلآ دو مدل اونا رو بیان کرده باشه .
من یک متن پیدا کردم که ترجمه کردم و اینجا میزارم که شروعی بشه برای جلو بردن این تاپیک .
با اجازه .
چگونه یک LCD خوب و مناسب با انتظاراتمان بخریم ؟من خیلی توی نت دنبال این مسئله گشتم و فقط یک سری Review گیر آوردم که فقط راجع به امکانات بحث کرده بودن و کسی نبود که بعد از استفاده و مقایسه مثلآ دو مدل اونا رو بیان کرده باشه .
من یک متن پیدا کردم که ترجمه کردم و اینجا میزارم که شروعی بشه برای جلو بردن این تاپیک .
با اجازه .
4 تا از تاپ ترین برند هایی که LCD تولید می کنن Sony , Samsung , Lg , Philips هستن. همه این تلویزیون های دارای قابلیت های منحصر به فردی هستند . من به دنبال این هستم که نکات مثبت و منفی رو در مورد هر کدوم از این برندها پیدا کنم . ممکنه مسائلی معمولی باشن و یک سری از اونها هم جا افتاده باشه اما ممکنه نظر شما رو در مورد خرید LCD تغییر بده . ممکنه نظرات من نظرات شما نباشه اما این تمام چیزیه که من دیدم و خوندم و شنیدم .
عمومآ تمام برند ها یک چیز مشترک دارن و اون ارائه کردن بهترین کیفیت هست . امکاناتی زیادی هست که حتی بعضی از اونها به لحاظ تکنولوژی پیشرفته نیستن .مطمعنآ با یک HDTV که از تکنولوژی روز کمتری بهره گرفته
با هزینه کمتری قابل تهیه خواهد بود تا یک HDTV با تمامی امکانات و تکنولوژی روز . بعضی از این امکانات ممکنه اصلآ برای شما کارآمد نباشه و به درد شما نخوره ، پس شما مبتونید مدلی رو انتخاب کنید که بجای امکانات اضافی کیفیت و قیمت بهتری رو داشته باشه .
(در ترجمه اضافه کردم) به عنوان مثال : LED های جدید از حجم کمتری برخوردار هستن اما امکان اتصال به شبکه اینترنت اونها برای ما ایرانی ها کاربردی نداره .
در دید کلی پرفروش ترین تلویزیون Samsung ، اما پر تکنولوژی ترین و پیشرفته ترین تلویزیون Sony هستند .
Sony مقداری گران تر و ممکنه باعث بشه شما چند صد دلاری بیشتر خرج کنید تا یک LCD سامسونگی که همون امکانات رو داره . اما کیفیت تصاویر و فاکتورهای کوچک دیگری Sony رو به یک انتخاب بهتر برای کسانی که خواهان کیفیت و امکانات بیشتری هستند تبدیل کرده . اگر شما به دنبال تجربه یک تلویزیون عالی هستید و مشکلی با هزینه بالا ندارید Sony بهترین انتخاب هست . Sony با داشتن بیشترین تجهیزات پیشررفته و آخرین تکنولوژی و نوآوری ها همیشه در پیش روی شماست .
اما وقتی شما نمی خواهید که اون چند صد دلار اضافی رو بپردازید سامسونگ بهترین اولویت است . ارزش پولی که برای سامسونگ پرداخت میکنید خیلی بیشتر از هر چیز دیگه ای هست که ممکنه برند های دیگه به شما میدن .
راحت تر بگم ، قیمت قابل توجه تره .
و اما دیگر برند های تولید کننده تلویزیون که شامل LG و Philips میشن . هر دوی این ها خوب هستند و تصویر و صدای خوبی رو به شما میدن . بر خلاف Sony بشدت برای خرید مناسب هستند . بله ، اینجا هم شما باید برای تصویر و تجربه دید خودتون تا حدی پرداخت کنید . نصیحت محکم ما این هست که برای خرید تلویزیون برندهای موجود در فروشگاه رو مورد به مورد با هم مقایسه کنید .شما کیفیت های متفاوتی رو خواهید دید ، صدا و مسائل بیشتری رو وقتی که تلویزیون ها جلوی شما باشند .
منبع : Squidoo
ترجمه : من
LG actually makes quite a few parts for other manufacturers "they own the digital tuner technology"a این بعنی LG بخشی از قطعات رو برای سازنده های دیگه تهیه میکنه. ( اونا صاحب امتیاز digital tuner technology هستند)
و
LG provides all the LCD's to Sony.
و یکی دیگه اینکه : LG اسکرین ها رو برای Sony تهیه میکنه . (منظور همون صفحه های LCD هست)