مقایسه، پیش نمایش و نقد و بررسی تصویری و کامل میان دو بازی COD MW3 و BF3

salehforum

کاربر سایت
MW3-VS.-BF3-5.jpg

سال 2011 مصادف شده با رویارویی دو غول بزرگ صنعت بازی در دنیا یعنی CallOfDuty ModernWarfare 3 و Battlefield 3 که مطمئنا تقابل دیدنی ای رو به وجود میارن. هر کدوم از این دو بازی برتری هایی نسبت به همدیگر دارند که ما در این ویدیو سعی کردیم مقایسه ای میان گیم پلی، بخش چند نفره، داستان و گرافیک این دو بازی بزرگ داشته باشیم که البته برای نتیجه گیری نهایی باید تا عرضه ی رسمی این دو بازی منتظر ماند...

تهیه، ترجمه و تنظیم:

سید محمد صالح هاشمی

گویندگان:

محمد صادق توکل

سید احمد هاشمی

سید محمد صالح هاشمی

دانلود

دو تا نکته هست که بهتره گفته شه:
1- در هیچ جای ویدئو اشاره‌ای به منبع اون یعنی وبسایت گیم اسپات نشده. بهتر بود منبع رو ذکر می‌کردید.
2- ترجمه‌ی شما هیچ شباهتی با گفته‌های گویندگان گیم اسپات نداره و عملاً یه کپی ناقص از این مطلب در وبسایت بازی‌نما محسوب می‌شه. دوستانی که نگاه کردند حتماً قسمت داستان رو با قسمت داستان در مطلبی که ذکر کردم مقایسه کنند و متوجه بشن که حتی جملات هم تغییری نکرده و عیناً کلمه‌ی کپی به معنای واقعی خودش در ویدئو صرف شده!
پ.ن: تا به حال نه gameemag رو نگاه کرده بودم و نه سعی کردم نگاهش کنم. ولی تصوری که از این وبسایت و ویدئوهاش داشتم خیلی با چیزی که الان متوجهش شدم فرق می‌کرد! تنها کلماتی که به عنوان نویسنده‌ی اون مطلب در وبسایت بازی‌نما می‌تونم بگم اینه: واقعاً متاسفم!

سلام

سلام دوست عزیز
من توی همون گیم ایمگ هم گفتم که از منابع مختلف متن هایی رو خودم به کار اضافه کردم تا مقایسه کامل تر بشه.
در ضمن اون بخش داستان اگه هر منبعی رو نگاه کنید همینا رو نوشته، دیگه نوشتن نقد واسه بخش داستان و تعریف کردن داستان چیزی نیست که توی منابع مختلف فرق داشته باشه...

خسته نباشید، حتی اگه ترجمه هم ایراد داره. کار قشنگی رو انجام می دین.

ضمن اینکه موافق نیستم ترجمه هیچ شباهتی نداره. خیلی هم متفاوت با گفته های کوین و شان نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or