مقايسه(rpg)شرقي وغربي

یکی از دلایلی که ایران گیمراش پیشرفت نمیکنن و یا هماهنگ نیستن با جهان
سبک Rpg محبوبترین سبک در جهان هست این سبک چنان اتمسفری داره که به ادم اجازه میده که خودش رو تو روح شخصیت بازی ببینه
من بیشتر از آر پی جی های شرقی خوشم میاد ولی آر پی جی غربی بهترینهاش رو بازی میکنم ;)

بابا اينجا كه همه ميگن طرفدار RPG شرقي هستن، پس چرا يه تاپيك واسه RPGهاش نداريم؟
هر دفه تاپيك NeverWIInter nights رو ميبينم حسوديم ميشه :(
يه تاپيك واسه بحث سر بازي هاي مثلا Square بزنيم، شايد سبب خير شد (امين رو نميگما!! سووت!)
ضمنا Kuppo

یکی از دلایلی که ایران گیمراش پیشرفت نمیکنن و یا هماهنگ نیستن با جهان
سبک Rpg محبوبترین سبک در جهان هست این سبک چنان اتمسفری داره که به ادم اجازه میده که خودش رو تو روح شخصیت بازی ببینه
من بیشتر از آر پی جی های شرقی خوشم میاد ولی آر پی جی غربی بهترینهاش رو بازی میکنم ;)

این حرف 200% درسته، محبوبترین سبک در دنیا RPG و بخصوص MMORPG ـه. من با سیستم مبارزه rpg های شرقی مشکل دارم برای همین کلاً بازی نمیکنم. حتی Temple of Elemental Evil رو هم بازی نکردم چون از سیستم مبارزه نوبتی حالم بهم میخوره. از بین RPG ها هم غربی رو بیشتر دوستدارم، بخاطر اینکه تو خیلیاش دقیقاً میتونی اون کسی باشی که میخوای و درواقع نیچرت و سرشتت همینه. مثل سری NwN که من واقعاً دوستش دارم. و همینطور سری The Elder Scrolls. البته این وسط من همیشه از Divine Divinity بصورت ویژه ای یاد میکنم چون استثنائی ترین بازی بود.

این حرف 200% درسته، محبوبترین سبک در دنیا RPG و بخصوص MMORPG ـه. من با سیستم مبارزه rpg های شرقی مشکل دارم برای همین کلاً بازی نمیکنم. حتی Temple of Elemental Evil رو هم بازی نکردم چون از سیستم مبارزه نوبتی حالم بهم میخوره. از بین RPG ها هم غربی رو بیشتر دوستدارم، بخاطر اینکه تو خیلیاش دقیقاً میتونی اون کسی باشی که میخوای و درواقع نیچرت و سرشتت همینه. مثل سری NwN که من واقعاً دوستش دارم. و همینطور سری The Elder Scrolls. البته این وسط من همیشه از Divine Divinity بصورت ویژه ای یاد میکنم چون استثنائی ترین بازی بود.
سلام .
منم دقیقا همینایی که آقا سیاوش گفت . ;)
از آر پی جی های شرقی بدلیل سبک مبارزه نوبتی بدم میاد .
Temple of Elemental Evil هم بزرگترین مشکلش همین قضیه نوبتی بودن بود وگرنه بازی خیلی خوبی بنظر میومد .
بهترین ها هم برای من NWN + Diablo2 + Divine Divinity هستن .
متاسفانه سریThe Elder Scrolls رو هنوز نرفتم سراغش اما بزودی میرم .
در کل RPG فقط غربی دوست دارم و بازی میکنم . :love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or