مقايسه گرافيك بازي Colin McRae DiRT بر روي كنسول هاي X360 و PS3

BlackCat

کاربر سایت
مقايسه گرافيك بازي Colin McRae DiRT بر روي كنسول هاي X360 , PS3 از سوي Gamesplanet
X360: راست
PS3: چپ
-------------

نتيجه گيري نهايي بلاگ GamesPlanet: گرافيك و نورپردازي در نسخه X360 بسيار بهتر و قوي از نسخه PS3 مي باشد و حتي حجم جزييات نظير درخت و چمن ها نيز در X360 بسيار بهتر و بيشتر.
نتيجه گيري ما: ما هم صحبت هاي GamesPlanet را تاييد ميكنيم اما نكته اي كه حائز اهميته اين است كه در عكس سوم چراغ هاي ماشين در نسخه PS3 روشن است و اين چه معنايي دارد؟ آيا ميشه گفت تمام اين تاريكي ها در نسخه PS3 به دليل شب بودن(شب كه نه يعني ديرتر بودن ساعت روز) در نسخه PS3است؟ يا اين تنها روشي براي پوشاندن مشكلات از سوي Codmasters است؟

آخرین ویرایش:
اینم نتیجه گیری که خود Gameplanet کرده:
The lighting is more dynamic on the 360 version of this track - parts are lit up, like this, and others look like the PS3 one. The PS3 is pretty much the same everywhere.

There's a tree missing on the left (I know the angle is slightly different, but it's just not there) and again, the grass is a lot more patchy. You can see this more clearly if you look at the shadow of the tree on the left (as most of it all blended together a bit on the right of the photo because it was moving) You can see that there's a lot less blades of grass sticking up in/against the shadow on the PS3 vs the 360.

آقا من نمی دونم اصلا می خواد این بیشتر باشه یا اون فرقی نمی کنه حالا یه نور کمتر یکی بیشتر !
شاید از LCD بوده :biggrin1:
------------------------------
یه چیزی بگم که فرک کنم متوجه نشدید عکس دومی سمت چپی ( حالا هر کودومش که هست )
مثل اینکه شب بوده آخه چراغ های ماشین روشنه اما سمت راستیه روز هست چراغشم روشن نیست
شاید برای این هست که نورش کمتره

آخرین ویرایش:
همون پست اول درسته . لطفن انقدر الکی حرف نزنید
در تمام عکس ها نسخه 360 بهتره . نور پردازی 3 یکم تاریکه . همینطور درختهای کنار زمین در نسخه 360 بیشتره . ولی در نسخه 3 جاده ها بهتر درست شده . در مورد چراغ هم انقدر گیر ندید . گرافیک بازی به چراغ روشن که نیست .
در عکس آخر هم به بازتاب نور دقت کنید . در بازتاب هم نسخه 360 بهتره .

آخرین ویرایش:
خوب سازنده بايد يجوري مشكلاتشون را پوشش بدن ديگه !!!

تو نسخه ps3 چراغها روشنه اينو به اين علت كردن كه ضعف نورپردازي ps3 را پوشش بدن و اينطور جلوه بدن كه هوا تاريكه و نياز به روشن كردن چراغ ها هست .
ولي جالبش اينه كه حتي نور چراغ ها هم در نسخه ps3 ابتداييه !!!!! مثل اين ميمونه كه چراغ هارا سفيد رنگ كردي .

اينو ديگه بايد قبول داشت كه xbox360 از لحاظ نورپردازي در بازي ها قويتر از ps3 هست اين مسئله در همه بازي ها قابل ديدنه و ربطي به استفاده از قدرت كنسول نداره .

360-1.jpg

ps3-1.jpg

خوب سازنده بايد يجوري مشكلاتشون را پوشش بدن ديگه !!!

تو نسخه ps3 چراغها روشنه اينو به اين علت كردن كه ضعف نورپردازي ps3 را پوشش بدن و اينطور جلوه بدن كه هوا تاريكه و نياز به روشن چراغ ها هست .
ولي جالبش اينه كه حتي نور چراغ ها هم در نسخه ps3 ابتداييه !!!!! مثل اين ميمونه كه چراغ هارا سفيد رنگ كردي .

اينو ديگه بايد قبول داشت كه xbox360 از لحاظ نورپردازي دز بازي ها قويتر از ps3 هست اين مسئله در همه بازي ها قابل ديدنه و ربطي به استفاده از قدرت كنسول نداره .

360-1.jpg

ps3-1.jpg

فرخ جان حرفات درست هست و همون سايت هم به اين مساله اشاره كرده اما قبول كن Frame Rate بازي تو نسخه 360 پايين بود و اين مساله براي يك بازي Rally كه نياز به تصميم گيري و تمركز بالايي هست خيلي ضعف محسوب ميشه و من خودم ار اين مساله خيلي دلخورم .البته معلوم نيست كه آيا Frame Rate تو نسخه PS3 بالاتر هست يا نه ؟ (در كل نظر شخصي من اينه : اين بازي با وجود گرافيك بالايي كه داره , خوش ساخت نيست و Codemasters ميتونست خيلي بيشتر روي اين مساله كار كنه!!!)

Frame Rate بازي تو نسخه 360 پايين بود و اين مساله براي يك بازي Rally كه نياز به تصميم گيري و تمركز بالايي هست خيلي ضعف محسوب ميشه و من خودم ار اين مساله خيلي دلخورم .البته معلوم نيست كه آيا Frame Rate تو نسخه PS3 بالاتر هست يا نه ؟ (در كل نظر شخصي من اينه : اين بازي با وجود گرافيك بالايي كه داره , خوش ساخت نيست و Codemasters ميتونست خيلي بيشتر روي اين مساله كار كنه!!!)

دقيقا چيزي كه تو ميگي . منم قبول دارم ولي مشكل فريم مربوط به كنسول نيست مربوط به خود سازنده هست . چراكه اين بازي حتي تو قويترين سيستمهاي pc هم مشكل فريم داشت .
بازي سازها نتونستن بازي را خوب با سخت افزار مچ كنند .

الانم ميبيني بازي اي مثل pgr4 با اون سطح گرافيكي قرار روي xbox360 در 60 فريم اجرا بشه .

حالا بي خيال من توي زندگيم بازي به اين باحالي نديده بودم!!!
خدايي هر چي بود آس بود!!
آقا سعيد توي شضماره 2ش اينشاالله جبران مي كنه!!
فقط توي اولين عكس خدايي نوشته پشته ماشين رو ببينين!
ماله 360 خيلي بهتره!

دقيقا چيزي كه تو ميگي . منم قبول دارم ولي مشكل فريم مربوط به كنسول نيست مربوط به خود سازنده هست . چراكه اين بازي حتي تو قويترين سيستمهاي pc هم مشكل فريم داشت .
بازي سازها نتونستن بازي را خوب با سخت افزار مچ كنند .

الانم ميبيني بازي اي مثل pgr4 با اون سطح گرافيكي قرار روي xbox360 در 60 فريم اجرا بشه .

دقيقا !! اين مساله هيچ ربطي به قدرت دستگاه نداره چون مسلما هم پتانسيل 360 و PS3 خيلي بالاتر از اين ها هست و در واقع ما هنوز بازي نسل اينده واقعي رو تجربه نكرديم. كلا من زياد سري Colin رو قبول ندارم چون از قديم بازيهاشون يكجوري بودند:-"
موفق باشيد

ولی بازم من میگم تو اون عکس چراغا نشکستن
اگه کمی دقت کنین متوجه میشین که سایه درخت زاویش فرق کرده واگه به اون درخت های دور هم نگاه کنین میبینین که بازم زاویه دو عکسش مثل هم نیست یعنی شاید زمان 2 عکس متفاوت بوده

اگه کمی دقت کنین متوجه میشین که سایه درخت زاویش فرق کرده واگه به اون درخت های دور هم نگاه کنین میبینین که بازم زاویه دو عکسش مثل هم نیست یعنی شاید زمان 2 عکس متفاوت بوده

ببين اين بازي خودش روي 360 چنان بازي بي نقصي نبود. در همين جا لازمه يك مساله رو بگم :
كساني كه اين بازي رو انجام دادن شايد با من هم عقيده هستن كه رنگهاي بكار رفته تو 360 كمي بيش از حد به زرد نزديك بود و حس ميكردي بازي داراي يك فيلتر رنگبندي زردرنگ هست كه زياد جالب نبود. شايد اين مشكل تو PS3 برطرف شده و به همين خاطر ما فكر ميكنيم بازي كمي رنگبنديش فرق كرده

نه خير ، هردوش در يك زمان هست يكم بيشتر به عكس دقت كن ميفهمي
ببين اين بازي خودش روي 360 چنان بازي بي نقصي نبود. در همين جا لازمه يك مساله رو بگم :
كساني كه اين بازي رو انجام دادن شايد با من هم عقيده هستن كه رنگهاي بكار رفته تو 360 كمي بيش از حد به زرد نزديك بود و حس ميكردي بازي داراي يك فيلتر رنگبندي زردرنگ هست كه زياد جالب نبود. شايد اين مشكل تو PS3 برطرف شده و به همين خاطر ما فكر ميكنيم بازي كمي رنگبنديش فرق كرده
رنگبندي فرق كرده پس چرا نور پردازيش اينجوريه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or