مقام اول و رهبر کره شمالی در مورد Cod4 سخن گفت

rezaigi2004

کاربر سایت
Kim Jong رهبر و پیشوا کره شمالی در مورد عنوان COD4 اظهار نظر کرده و همانند پوتین به بازی امتیاز 10 رو داده است لینک دانلود ترلیر رو در زیر میتونید مشاهده کنید.

http://download.gametrailers.com/gt_vault/t_cod4_kjmjongyu_h264.wmv

پ.م: سیاست هم یواش یواش درگیر بازی ها میشه:-"

kim%20jong%20il.jpg

آخرین ویرایش:
فکر نمیکنین الکی باشه ؟ :)
من اون تریلر پوتین رو دانلود کردم ... اصلا از قیافه اش معلوم بود که مثلا داره درباره انرژی هسته ای ایران صحبت میکنه ! بعد یارو اومده به اینگیلیسو یه سری چرت و پرت ترجمه میکنه !

یعنی پوتین اینقدر بیکاره ؟ :-"

فکر نمیکنین الکی باشه ؟ :)
من اون تریلر پوتین رو دانلود کردم ... اصلا از قیافه اش معلوم بود که مثلا داره درباره انرژی هسته ای ایران صحبت میکنه ! بعد یارو اومده به اینگیلیسو یه سری چرت و پرت ترجمه میکنه !

یعنی پوتین اینقدر بیکاره ؟ :-"

درسته بیکار نیست اما بازی کاملا به سیاست های روسیه و آزادی خواهی های حال می پردازه که البته در بازی به نفعش نیست اما تحلیل کلی از بازی رو بیان کرده اگر این مسئله امتیاز دهی این دو شخصیت بی هوده بود همون بار اول تموم میشد حالا چطور بار دوم اتفاق افتاده؟
مورد دیگه اینکه تو کشورهای دیگه به صنعت بازی و زحمتی که روی اون کشیده میشه اهمیت میدن برای همین زیاد هم تعجب بر انگیز نیست که مثلا رئیس جمهور یک کشور در مورد بازی که منافع اون کشور در اون نهاده شده نظر بده;)

پرزیدنت ایران هم یک نسخه از dvd بازی به دستشون رسیده که پس از کلی بررسی بازی را بدین گونه تحلیل کرده اند : بازی خوبی بود فقط یک مقداری قطر حفره ی dvd تنگ بوده است و نهایتا امتیاز 9.5 را داده اند .

مگه ما بیکاریم که میشینیم بازی میکنیم ؟؟؟ بعدم مگه اونا دل ندارن تازه برای بازی سازهای ایرانی خوبه چون دولت وقتی این بازیهارو میبینه برای کم نیاوردن هم که شده یه فکری میکنه مثل همین قضیه کارشناسی ارشد ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or