معرفی HDTV برتر برای گیم 13 مارس 2009

alucard

کاربر سایت
شماره 5:
Samsung LN32A650 32″ LCD TV

2464.jpg

سامسونگ 32A650 یکی از تلویزیونهای مورد علاقه گیمرهاست طراحی زیبا کیفیت تصویر خوب و رزولوشن 1080p واقعی این تلویزیون باعث میشه که از همه قابلیتهای 360 و ps3 استفاده کنه.ورودیهای این تلویزیون افت کمی دارن و در مجموع شما زیاد متوجه مشکلات در زمان بازی نمیشید به شرطی که از ورودیهای HDMI2 و pc استفاده کنید.​

شماره 4:
Sony Bravia KDL-32XBR6 32″ LCD TV

sony-bravia-xbr-series-kdl-32xbr6.jpg
سری XBR سونی در ضمینه کیفیت تصویر یکی از پیشروهاست ورودیهای این تلویزیون واقعا افت کمی دارن و روزلوشن 1080p اون مناسب برای کنسولهای نسل جدیده و قابلیتهای مثل DMex اجازه میده شما از توانائیهای تلویزیون به نحو بهتری استفاده کنید.همچنین براویا انجین 2 باعث میشه کیفیت تصویر بهتری داشته باشید.​

شماره 3:
Panasonic TC-37LZ800 37″ LCD TV

1-6-08-tc-37lz85.jpg
اگر شما به سایز بزرگتری برای اتاقهای پذیرایی کوچک و یا اتاق شخصیتون احتیاج دارین پاناسونیک 37LZ800 انتخاب با ارزشیه رزولوشن واقعی 1080p به همراه افت خیلی کم ورودیهای این پنل کیفیت عالی تصویر , کنتراست واقعیه بالا و دلچسب , نمایش تصاویر با جزئیات زیاد این پنل رو آماده دریافت هر ورودی HD میکنه.​

شماره 2:
Samsung LN52A650 52″ LCD TV

ln52a6502.jpg

سامسونگ 52A650 بهترین انتخاب برای بازی در سایزهای بزرگ تصویر هست روزولشن 1080p و کیفیت تصویر در مجموع ممتاز به واسطه مشکی عمیق و رنگهای دقیق از مشخصه این پنل هست برای کنسولهی جدید افت ورودیهای این تلویزیون مشکلی ایجاد نمیکنه ولی برای کنسولهای قدیمی ممکنه مشکل داشته باشین.این تلویزیون بهتر از sharp aquos هست ولی قیمت بالای اون مشکلی هست که بسیاری از گیمرهارو از اون دور میکنه.

شماره 1:
Sharp Aquos LC-42D65U 42″ LCD TV

418h-zgccll_high-def-101_.jpg

رزولوشن 1080p این پنل اون رو کاملا با 360 و ps3 هماهنگ کرده همچنین این تلویزیون افت خیلی کمی در ورودیها داره اما برای نتیجه بهتر توصیه میشه که خروجیهای کنسولتون رو رو 1080p ست کنید.اگر شما کنسولی دارین که توانایی خروجی 1080p نداره حالت Game Mode ای پنل میتونه کمک خوبی باشه.کیفیت تصویر این تلویزیون شاید به خوبی بهترین ال سی دی های موجود نباشه ولی با توجه به قیمت اون انتخاب عالی هست.

آخرین ویرایش:
W400 Sony 32 حالت Game Mode نداره ؟
GOOD LUCK

فکر نمیکنم داشته باشه.

قیمت این 32 و 37 اینچ ها چنده؟

آخرین بار که من قیمت گرفتم 32 اینچ سامسونگ LN32A650 حول و حواشی 1 میلیون تومان بود و پاناسونیک 37LZ800 فکر میکنم 1.5 میلیون بود.سونی 32 حالا مطمئن نیستم همین مدل بود یا نه اونم 1,050,000 بود.

میشه بیشتر در مورد این Sharp Aquos LC-42D65U 42″ توضیح بدین لطفا قیمت هم بگید ;)

5 تا ورودی HDMI داره یک ورودی VGA به علاوه ورودیهای Composite و Component
رزولوشن واقعیش 1920x1080 هست
کنتراست تصویر : 10000/1 هست و کنتراست واقعیش 2000/1
برایتنس تصویر 450/1
اینها ارقامی هستن که سازنده اعلام کرده و زیاد نمیشه روشون حساب کرد قیمتشم حدود 1 میلیون تومان هست که میشه گفت واسه یه ال سی دیه 42 اینچی اونم با این کیفیت استثنائیه.

آخرین ویرایش:
البته من از کنتراس LCD های دیگه خبر ندارم ولی این
32XBR6 کنتراسش 1 در 33000 هستش

میشه کنتراس LCD های دیکه رو بگید البته کنتراس واقعیشون ؟

البته من از کنتراس LCD های دیگه خبر ندارم ولی این
32XBR6 کنتراسش 1 در 33000 هستش

میشه کنتراس LCD های دیکه رو بگید البته کنتراس واقعیشون ؟

سونی کنتراست XBR6 فکر میکنم 25,000 به 1 اعلام کرده.
کنتراست واقعی پنلهارو بعضی از سایتهایی که تلویزیونهارو ریویو میکنن با دستگاه اندازه میگیرن روش محاسبشونم فرمولهای متفاوتی داره ولی اون کنتراستی که سازنده ها اعلام میکنن معمولا غیر واقعی هست مثلا توی یه سایت معتبر کنتراست یه پنل سامسونگ رو اندازه گرفتن و در موردش نوشتن:
Samsung specs this unit's contrast ratio at an unrealistic and not-so-modest 10,000:1. We measured the contrast ratio of this unit at 1675:1 - quite a difference, but then contrast is measured in many different ways and with varying formulas.
الان پایونیر بالاترین کنتراست رو تو صنعت تلویزیون سازی داره ولی اعدادی که اعلام میکنه از همه پنلها پائین تره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or