معرفی DuckTales Remastered توسط Capcom

Dinosaur

Loyal Member
سلام

36048573389551225809.jpg

Capcom در جریان PAX 2013، از بازسازی یکی از عناوین قدیمی و محبوب خود خبر داد. بازی DuckTales جزو عناوین معروف NES محسوب می شود که در سال 1989 در سبک Platformer برای این کنسول عرضه شده بود. اکنون استودیوی WayForward در حال ساخت نسخه Remastered و بازسازی شده آن عنوان است.

بازی همان سبک و سیاق گذشته خود را داشته و یک Platformer دو بعدی است که البته این بار با فضای پس زمینه سه بعدی همراه است. کاراکترها حالتی کارتونی داشته و با دست طراحی شده اند. موسیقی های 8 بیتی نسخه اصلی برای نسخه جدید بازسازی شده و این بار شاهد صداگذاری کاراکترها از طرف صداگذارهای Disney نیز خواهیم بود. همچنین ویژگی های جدیدی چون مرحله آموزشی، بخشی به نام موزه و قابلیت شنا کردن در انبار پر از پول Scrooge نیز به بازی اضافه شده اند.
DuckTales Remastered تابستان امسال به صورت یک عنوان دانلودی برای کنسول های Xbox 360, PlayStation 3 و Wii U عرضه می شود. قیمت بازی نیز 14.99 دلار یا 1200 پوینت خواهد بود.

موفق باشین

خبر فوق العاده ای بود !!! نمیدونم اینجا چند نفر با بازی آشنا هستن ولی واقعاً بازی زیبایی بود.
وقتی که NES (همون میکروی خودمون) رو خریدم ، باهاش چند تا بازی گرفتم که یکیشون همین DuckTales بود ! :دی (فکر کنم توی یه نوار 3 لبه بود با یه بازی بیلیارد و یه بازی اسکیت !)خیلی با بازی حال میکردم و هنوز یکی از آهنگ هاش کامل توی ذهنم مونده. اون زمان هم بازی خیلی سختی برام بود ! :دی

آریا دومین عنوانی که میخواستن معرفی کنن چی بود؟ Sven گفته بود جفتشون عناوین دیجیتالی هستن
=========
عناوین 2 بعدی تو حلقم:x

خبر فوق العاده ای بود !!! نمیدونم اینجا چند نفر با بازی آشنا هستن ولی واقعاً بازی زیبایی بود.
وقتی که NES (همون میکروی خودمون) رو خریدم ، باهاش چند تا بازی گرفتم که یکیشون همین DuckTales بود ! :دی (فکر کنم توی یه نوار 3 لبه بود با یه بازی بیلیارد و یه بازی اسکیت !)خیلی با بازی حال میکردم و هنوز یکی از آهنگ هاش کامل توی ذهنم مونده. اون زمان هم بازی خیلی سختی برام بود ! :دی

از همه بیشتر پیدا کردن آیتم های مخفی بازی بود که به شدت لذت داشت البته ریز جزییاتشون یادم نیست که اصلا پیدا کردنشون چه فایده ای داشت ولی مزش هنوز زیر زبونم
جز 5 تا بازی برتر من روی میکرو بود. به شدت خوشحال شدم:d

از همه بیشتر پیدا کردن آیتم های مخفی بازی بود که به شدت لذت داشت البته ریز جزییاتشون یادم نیست که اصلا پیدا کردنشون چه فایده ای داشت ولی مزش هنوز زیر زبونم
برای اون موقع فوق العاده بود ولی برای الان بعید میدونم :d
مثل کنترا. اگه هم سبک کنترا الان بازی ای بدن عمرن بازی کنم ولی خود کنترا خیلی میچسبه :d

تریلر بازی (دقیقاً همون آهنگی که توی ذهنم بود روی تریلر هست !)
Lo-Res
Hi-Res
HD

آریا دومین عنوانی که میخواستن معرفی کنن چی بود؟ Sven گفته بود جفتشون عناوین دیجیتالی هستن
=========
عناوین 2 بعدی تو حلقم:x
نمیدونم والا ! یه خبری اومد که قراره نسخه جدید Mega Man ساخته بشه ولی خیلی زود تکذیب شدن و گفتن اشتباه برداشت شده ! :دی

اتفاقاً اون آیتم های مخفی رو هم توی تریلر نشون میده ! :دی ولی منم یادم نیست چه فایده ای داشتن !

برای رده سنی زیر 11 سال میتونه چیز جالبی باشه. کلا کارتونای دیزنی همینطورین.

اتفاقاً این بازی برای من یکی خیلی بیشتر از یه پسر 10 ساله میتونه لذت بخش باشه :x
برای اون موقع فوق العاده بود ولی برای الان بعید میدونم :d
مثل کنترا. اگه هم سبک کنترا الان بازی ای بدن عمرن بازی کنم ولی خود کنترا خیلی میچسبه :d
نوچ :دی

مقایسه اشتباهست :دی

تریلر بازی (دقیقاً همون آهنگی که توی ذهنم بود روی تریلر هست !)
Lo-Res
Hi-Res
HD

نمیدونم والا ! یه خبری اومد که قراره نسخه جدید Mega Man ساخته بشه ولی خیلی زود تکذیب شدن و گفتن اشتباه برداشت شده ! :دی

اتفاقاً اون آیتم های مخفی رو هم توی تریلر نشون میده ! :دی ولی منم یادم نیست چه فایده ای داشتن !
Mega Man 4 و 5 رو فقط برای 3DS تایید کردند امروز خبری هم گفتن از سری اصلی نیست

اتفاقاً این بازی برای من یکی خیلی بیشتر از یه پسر 10 ساله میتونه لذت بخش باشه
:x

مهم اینه اولین بار کی بازیش کردی؟! شرط می بندم اونموقه 10 سال بیشتر که نداشتی.

اتفاقاً این بازی برای من یکی خیلی بیشتر از یه پسر 10 ساله میتونه لذت بخش باشه
:x

مهم اینه اولین بار کی بازیش کردی؟! شرط می بندم اونموقه 10 سال بیشتر که نداشتی.

[/SPOILER]
[/QUOTE]
شوما باید از دویومی استفاده کنی نه اولی !!!

بینم اصلاً من 10 سالگی بازیش کرده باشم چه ربطی داره!؟
برا من یکی که یکی از بهترین و لذت بخش ترین بازی های این نسل LBP :x بوده رو تو 10 سالگی بازی کردم!؟ اون هم پلتفرمر برای گروه سنی 7 یا E ـــه
والا یه دفعه من و 2 تا از دوست هام نشستیم این بازی رو تو 24-25 سالگی بازی کردیم یه صبح تا ظهر فقط عشق و حال کردیم ! اینقدر خندیدیم که بعد ناهار جهت جلوگیری از انفجار گذاشتیمش کنار :| :دی

یا هرکی ریمن بازی میکنه روحش اصلاً شاد میشه اون هم برای گروه سنی 7 یا E ـــه ولی من و هم سن و سال هام وقتی بازیش میکنم نهایت عشق و حال رو میکنیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or