شایعه معرفی Dishonored 2 در E3 امسال

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member

با توجه به عکسی که در یک گردهمایی نامعلوم به بیرون درز کرده است به نظر می رسد دنباله عنوان موفق Dishonored در E3 امسال در ماه June معرفی خواهد شد. هرچند مشخص نیست این اسلاید ساختگی یا واقعی باشد اما در صورت واقعی بودن، مسلما این بازی قبلا پشت درهای بسته برای عده ای نمایش داده شده است. همچنین این عکس اشاره به عنوان Darkness of Tyvia دارد که البته تاکنون هیچ اطلاعاتی از این نام به بیرون درز نکرده است. با وجود همه این موارد احتمال تقلبی بودن این عکس بسیار بالاست زیرا مسلما استفاده از آرم Arkane و Bethesda و استفاده آن ها در PowerPoint برای هر کسی کار ساده ای است و قبلا نیز Bethesda اشاره هایی به ساخت فرنچایز کاملا جدیدی از Arkane کرده بود هرچند تاکنون هیچ معرفی از سوی آن ها انجام نشده است.
این اسلاید توسط AllGamesBeta در توییتر منتشر شده است.

منبع

اینقدر دقیق و خوبه که اصلا بهش نمیخوره فیک باشه. کلا هم بازی ای نیست که موفق نبوده باشه نخوان دیگه ادامش رو بسازن پس قطعا همینه. ( یادمه شایعه بود قبلا که اینا رفتن تو ساخت prey 2 کمک کنن یا کلا این تیم بسازه معلوم نیست هنوز چیکار میکنن با این یکی )

عالیه. من که خیلی با نسخه ی قبلی حال کردم. فقط داستانش برای من خیلی ساده بود.:|

واقعا خبر عالی بود . روحم شاد شد . لوگوش که خیلی طبیعی هست . امیدوارم واقعی باشه .

شماره اولش که از نظر من یکی از اورریت شده ترین بازی های چند سال اخیر بود
biggrin1.gif
کلا نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم.
biggrin1.gif
شماره دومش هم اگه در کار باشه بعیده اصلا بازی کنم.
biggrin1.gif
کلا مثل اینکه تمام بازیای مخفی کاری به جر SC واسه تو اورریت هستن :دی این Thief رو هم از سر ترحم حمایتش میکنی + اینکه به عنوان پدر و مادر سبک مخفی کاری مقابل MGS میشه علمش کرد :))

آخرین ویرایش:
شماره اولش که از نظر من یکی از اورریت شده ترین بازی های چند سال اخیر بود:دی کلا نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم.:دی شماره دومش هم اگه در کار باشه بعیده اصلا بازی کنم.:دی

من به شخصه از شماره اولش خیلی لذت بردم گرافیک هنری بی نظیر و اتمسفر گیرای این بازی رو در کم تر بازی میشه دید.

آخرین ویرایش:
من عاشق شماره یکش بودم کلا بازی جالبی بود دیگه فقط کیفیتش رو نسل هشتمی بکنه دیگه عالی میشه !! :d

شماره اولش بهترین بازی من تو 3 سال اخیر بود و اون صحنه هایی که تو بازی دیدم به هیچ وجه از یادم نمیره:x

شماره اول شاهکار بود! یک عنوان فوق العاده توی سبک مخفی کاری!
بنظرم بعد از فارکرای 3 بهترین بازی سال 2012 بود :x
اینم اگه صحت داشته باشه بدجور استقبال میشه :دی

نسخه اول که بهترین بازی 2012 برای من بود.واقعا لذت یه مخفی کاری واقعی و خوب با اتمسفر خوب بازی رو داشت.امیدوارم شماره دوم این عنوان هم مثل اولی و حتی بهتر از اون بدرخشه

( یادمه شایعه بود قبلا که اینا رفتن تو ساخت prey 2 کمک کنن یا کلا این تیم بسازه معلوم نیست هنوز چیکار میکنن با این یکی )
اگه اشتباه نکنم اینجوری شد که چندتا ار خفن های Arkane و از سازنده های Dishonored پا شدن رفتن Arkane Austin تو پروژه ی Prey 2 :دی چندتاشون ، نه همشون :-" :دی
این لیونی ها احتمالاً دارن همین Dishonred 2 رو میسازن :-?

اون موقع هم که حرف از GOTY Editionــش بود فکر کنم شایعه شماره 2ــش هم اومد که با توجه به این تصویر خب خدا رو شکر شماره دومی هم در کاره :x :bighug: :d
کلا مثل اینکه تمام بازیای مخفی کاری به جر SC واسه تو اورریت هستن :دی این Thief رو هم از سر ترحم حمایتش میکنی + اینکه به عنوان پدر و مادر سبک مخفی کاری مقابل MGS میشه علمش کرد :))
همینه :bighug:
اینکه میاد میگه نمیدونم وارن اسپکتر و کن لوین و این ها فیلمشه :دی
====================
TCSCELL
نظرات این چند عزیزی که زیر کامنتت کامنتیدن تو حلقت ;;) :d

Dishonored فوق العاده بود, از خودش بهتر DLC هاش بودن :d ولی کلا بازی ای نبود که بخواد sequel داشته باشه! یعنی داستان جوری پیش رفت که همه چی تموم شد :| تو DLC هم که داستان daud رو تموم کردن. چیزی نمونده مگه این که بخوان تو همون universe یه داستانن دیگه ولی با شخصیت های جدید بسازن :d در کل استقبال می شه :x

شماره اولش که از نظر من یکی از اورریت شده ترین بازی های چند سال اخیر بود:دی کلا نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم.:دی شماره دومش هم اگه در کار باشه بعیده اصلا بازی کنم.:دی
چون بی سرو صدا و بدون تبیغات دهن پر کن اومد شد اورریت؟ یا چون گیم پلی خیلی ناب و بی نقصی داشت؟ یا چون گرافیک هنری خفنی داشت؟ یا اینکه داستان خوبی داشت؟ یا اینکه ایده های بسیار ناب و خفنی داشت؟ :دی

شماره اول GOTY من بود تو سال 2012. Level design و آزادی عملی که بازی به آدم میداد تو نحوه بازی کردن بی نظیر بود. گرافیک زیبا و استیل استیم پانک بازی هم فوق العاده بودن. به شدت منتظر نسخه دوم هستم. :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or