معرفی 2 عنوان جدید از سوی خالق سری Tekken

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
تهیه کننده و خالق سری معروف Tekken، آقای کاتسوهیرو هارادا، برنامه هایی برای کار بر روی عناوین جدید در سال جاری در دستور کار دارد.

20140102_katsuhiro__harada_tekken.jpg

در طی یه مصاحبه با مطبوعات ژاپنی که توسط سایت Siliconera به انگلیسی بازگردانده شده است، آقای هارادا اذعان داشت که پس از گذشت یک سال کار و تمرکز بر روی عنوان F2P کمپانی Namco Bandai یعنی عنوان Tekken Revolution و همکاری نزدیک آن ها با کمپانی Sony، امیدوار است به زودی بر روی کار اصلی خود یعنی بازی سازی بازگردد.

وی گفت: "سری Tekken بزرگترین کار در طول دوره زندگی من بوده است و از آن جایی که من چیز زیادی نمی‎‌توانم بگوییم، همراه با عناوینی که ما تصمیم به معرفی آن ها در سال جاری داریم، من همزمان بر روی چندین عنوان دیگر به همراه Tekken نیز کار می‌کنم."

او افزود: " به همین خاطر من دوست دارم حداقل 2 عنوان جدید از آن عناوین را برای سال 2014 معرفی کنم و این کاری است که من باید انجام دهم."

آقای هارادا در ادامه گفت که کمپانی Namco Bandai چندین پروژه که بی سر و صدا در حال کار بر روی آن ها می‌باشد و علاوه بر آن چند عنوان که در حال بررسی برای کار کردن بر روی آن ها است، در درستور کار خود دارد. لذا سال 2014 را سال بزرگی خواندند.

وی اشتیاق خود را برای بازگشت به عرصه ساخت بازی ها اعلام کرد و اذعان داشت که شاید از طرفداران در توییتر برای کمک و همچنین ایده های آن ها درخواست نماید.

منبع
منبع

Tekken X Street Fighter آیا؟
اون که در دست ساخته. چیز جدیدی نیست.
فقط با توجه به این قسمت از حرفاش:
و علاوه بر آن چند عنوان که در حال بررسی برای کار کردن بر روی آن ها است
شاید دارن روی نسخه PC کار میکنن چون قبلا هم گفته بود در موردش فکر میکنم و شایعات زیادی در مورد نسخه PC وجود داره.
شاید هم پورت بازی برای ویتا باشه.

شاید هم میخواد Tekken 7 رو معرفی کنه که بعید میونم به این زودیا همچین اتفاقی بیوفته.

واسه PC که فکرشم نکن:d
اتفاقا نامکو این چند وقته ترکوند استیم رو:d عرضه همزمان Enslaved و Naruto، عرضه موفقیت آمیز Dark Souls و فروش بالای بازی علی رغم پورت نه چندان جالبش، عرضه Ace Combat بعد از یه وقفه تقریبا 2 ساله، عرضه Ridge Raccer و در نهایت عرضه Dark Souls 2 در آینده نه چندان دور.
حالا نمیدونم این موضوع رو میدونین یا نه اما خود هارادا هم اکانت استیم داره و همیشه خودش رو یه PC Gamer گنده میدونه و طرفدار بازی Payday هستش:d

اگر Tekken برای PC نیومد میتونین مجتبی رو ریپورت کنین برای بن شدن
yahoo_4.gif

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or