معرفی کیس و سیستم خنک کننده و پاور(**نقد کیس های ترمالتیک**)

فروشگاه پلانر:66952882
توی پاساژ پارسیان هست...4 راه طالقانی
موفق باشید[/quote]

سلام .. آدرسي كه شما داديد يك مدل از اين كيس ها را نداشت جايي ديگه سراغ نداري . تشكر

فروشگاه پلانر:66952882
توی پاساژ پارسیان هست...4 راه طالقانی
موفق باشید

سلام .. آدرسي كه شما داديد يك مدل از اين كيس ها را نداشت جايي ديگه سراغ نداري . تشكر[/QUOTE]

نمایندگی اصلیش کیوان بود! شاید الان نداره...
فونیران هم نمیایندگیشه...ولی من شماره و اطلاعات ندارم ازش...فقط بگم گرونتر میدهه...توی پاساژ ایران طبقه ی پایین هم ثما کامپیوتر داشت...الان نمیدونم

سلام
من دنبال thermaltake kandalf extrim edition میگردم .
چند جا سراغ گرفتم ولی این مدل رو نداشتن ( برام سراغ گرفتن )
اگر کسی جایی رو سراغ داره و مطمئن هست که داره این مدل رو لطفا آدرس و شماره تلفنش رو برام pm کنه .
مرسی

محمدرضا یه نگاهی بنداز صفحه قبل منو یه راهنمایی بکن...
اولاش حال میکردم با این صدا اما الان سوهان روح شده!!!

تنها راه حلش خرید یک عدد واتر کولر tide water از ترمالتیک هست که 80 تومنی قیمت داره:دی
ارزشش رو داره؟:laughing:
ببین یکم بین فنهاتو تمیز کن شاید صدا کمتر بشه...

با اجازه از دوستان من هم دوتا کیس معرفی می کنم

Name : Thermaltake Mambo

BT2ATHMAMBO.jpg

ر مواجعه با با مدل های Mambo اولین موردی که متوجه می شوید وزن کم آنها است . این مدل تنها 6 کیلو وزن دارد . در پشت پنل بازشو جلویی چهار درایو 25/2 اینچی در بالا و در دودیوار 5/3 اینچی و جود دارد . در قسمت جلو نیز پورتهای usb میکروفون و هدفون تعبیه شده است . درب جلویی نیز هم جدا شدنی است و در صورت نیاز می توان مستقیما به درایوها دسترسی داشت.
از وسایل خنک کننده mambo می توان به دو فین 12 سانتی متری در جلو و عقب کیس نام برد ضمن اینکه در سایر قسمتها نیز محل هایی برای نصب فن وجود دارد.

Name : AOPEN NOUVEAU

GEAA_004_1g.jpg

شرکت Aopen دقت زیادی در طراحی کیسهای خود دارد . این شرکت که بیشتر که نام او را بیشتر در بازار قطعات شنیده بودیم ولی در زمینه کیس نام چندان آشنایی نیست . با وجود اینکه نام جدید نیست و چند سالی هم در بازار وجود داشته است مدلهای NOUVEAU با ظاهر سیاه رنگ و کناره های شیشه ای ظاهر جذابی دارد. بدنه این کیس از آلومینیوم ساخته شده است که وزن آن را کاهش داده است. این کیس برای گرمای ایجاد شده و انتقال آن به بیرون از دو فن 12 سانتی متری مثل کیس بالایی در جلو و پشت کیس قرار داده است .

Dr_King

منبع : sat2m

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or