معرفی چند بازی عالی از نظر گرافیک و سبک بازی

• Thread starter Thread starter Shr776
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با سلام
دوستان حرفه ای بازی چند سوال داشتم و اون اینکه اگر ممکن هست چند بازی خوب و عالی در حد بازیهای گرز او وار و کال او دیوتی و اسسین کرید و ایربون معرفی کنید
بازیهایی که هم گرافیم خوبی داشته باشن و هم جذابیت خوب و در نهایت توی سبک این بازی ها باشن از معرفی بازیهایی هم که غول های بی شاخ و دم داره مثل دویل می کرای و از این قبیل خودداری کنید
بازی باشه که یه جورایی طبیعی باشه البته بحث گرز او وار جدا هست
چند تا بازی هم مدنظرم هست اما نمیدونم چطور هستند
مثل بیوشوک یا کین و لینچ و لاس وگاس2 و .......
منتظر راهنمایی دوستان هستم

تمام بازیهایی که ذکر می کنم برای PC هستند و من تجربه و یا علاقه ای به کنسولها ندارم.

یه بازی نسبتا قدیمی که خیلی باهاش حال کردم ، اونموقع ها هم گرافیکش خوب بود ، Cronicle of Riddick Escape From Butcherbay هست.

تو بازیای دو سالۀ اخیر که برای PC اومدن ، Crysis بالاترین گرافیکو داشته.
بازی داستان دار جدیدی به ذهنم نمیرسه ، میگن Bioshock داستان داره و امتیاز بالایی هم گرفته ، ولی بنظر من بیخودی بهش امتیاز دادن ، یه بازی مزخرفه و مثل فیلم The Dark Knight امتیاز کشکی گرفته.
ولی گرافیکش بد نیست.

Assassin Creed هم برای 2 ساعت اول بازی جالبیه بعد از 2 ساعت ، ماموریتاش برای گیمر تکراری میشه.

Vegas 2 هم خوبه ولی از لحاظ داستان به Rainbow 6 Vegas اول نمیرسه . گرافیکش هم با اون برابره و یه چیز متوسط رو به بالاست. فقط امکان تغییر لباس و یه سری اسلحۀ جدید بهش اضافه شده. به غیر از اینا نه مراحلی به گستردگی R6 Vegas 1 داره و نه گیم پلی متفاوتی. هوش مصنوعی دو نسخۀ بازی هم یکی هست.

اگر اکشن بکش و برو جلو میخوای Club خوبه. گرافیک خوبی هم داره (ولی من شخصا باهاش حال نکردم)

دلهره آور ترین (Thriller/Horror) بازی ای هم که تاحالا روی PC بازی کردم Condemned هست.

بهترین بازی ماشینی هم که تا بحال تجربه کردم Dirt بوده.

dirt
grid
سلام
دو تا بازی عالی شبیه سازی مسابقات رالی و در سبک racing که بسیار گرافیک زیبایی داره و خیلی هم حرفه ای هست. و مثل nfs شما نمیتونی تو هر مسابقه به راحتی اول بشی. کلا چون تو سبک شبیه سازی رانندگی هستن گیم پلی سخت تر و حرفه ای تری دارن.
البته grid به نظر من حالش بیشتره.;)
یا علی مدد

Shield بازی بی خودی است
Grid و Dirt جزو 5 بازی برتر Racing می باشند (به نظر من GRID بهترین بازی تابستون بود)
Frontline هم که گفتم خوبه
Timeshift و Kane & Lynch و Vegas 2 هم متوسط هستند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or