معرفی چند افکت به کار رفته و مدرن در بازیها...

• Thread starter Thread starter ac120
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ac120

کاربر سایت
افکت ambinet occalosion
معرفی افکت ambinet ocalosion یا به اختصار ao با تصویر :
این افکت درواقع سعی میکنه سکانس هایی طبیعی رو با استفاده از کاهش نور در قسمتهایی که اشیاء قرار داده شدن (مثل گوشه های دیوار و .... ) میتونین تصاویری از این افکت ببینین:
c70wkwr9oqb936dgs761.jpg

26fe8f5wt74igsbuksi3.jpg

s13g1fppz5989bppr5.jpg

1902su5vf86cyivq2pa.jpg
این افکت قبلا توی یک تاپیک http://forum.bazicenter.com/thread61076/ معرفی کردم ولی متاسفانه به یک دلیل نا معلوم تاپیک بسته شد
افکت depth of field
درواقع وقتی که ما به اطرافمون نگاه میکنیم وقتی روی جسم خاصی تمرکز میکنیم متمرکز میشیم اطراف اون جسم رو تار میبینیم یا اجسام اطراف رو ...تصاویر زیر میتونن این افکت رو به شما معرفی کنن
20ayu2fywlmsxdpywa.jpg

Unreal-3-Next-Gen-Bokeh-Depth-Of-Field.jpg
vignette
درواقع یک جور shader هستش که برای طبیعی تر شدن و زیبا تر شدن تصویر اطراف تصویر رو تیره تر میکنه یه مقدار مثل عکسای زیر
3_vignette2.jpg
motion blur
این یک افکت هستش که هنگام حرکت اجسام متوجه میشیم زمانی که جسمی از جلوی ما به سرعت رد میشه یا ما به سرعت از کنار جسمی رد میشیم اطرافمون یه حالت خاص تار میشه که به این افکت موشن بلر میگن
ghost-recon-pc-dx11.jpg
tesselation
dx11
درواقع این افکت یکی از بهترین ویژگیهای دایرکتس 11 هستش تسلیشن باعث میشه که محاسبات گرافیکی دقیق تری روی اجسام صورت بگیره و ما شاهد اینجور تصاویری باشیم ...
t2pw0b7dbsu4kg8tshm4.jpg

7dvlc7dq3zv2hx4gysx.jpg

hudq0tx2jjtzwibxlqw4.jpg

f5vf06lg8cpemmmawl7.jpg

fnny7dzb86bifdfewfn4.jpg
bloom
یک افکت hdr هستش که درواقع باعث میشه قسمت هایی که نورانی هستن از منابع نور و جاهایی که بهشون نور میتابه به طور طبیعی مقداری نور بازتاب کنن (درواقع نورانی تر بشن ) مثل جاهایی که افتاب بهشون میتابه
مثل درخشش اسمون تو این عکس که البته زیادی توش این افکت به کار رفته
Elephants_Dream_-_Emo_and_Proog.jpg

halflife2sp2rew_072-large.jpg

bloom-ico.jpg
درآینده اگه افکت دیگه ای به ذهنم رسید معرفی میکنم شما هم اگه افکت دیگه ای میشناسین یا این افکت ها رو بهتر میشناسین معرفی کنین
تمام اطلاعات برداشت شخصی بود ...

داداش یادت رفت افکت Optical Flares رو معرفی کنی

این افکت از پلاگین Optical Flares در افترافکتز برداشته شده که اخیرا در اکثر بازی ها مشاهده میکنید.

بازی Mass Effect 3 پر بود از این افکت اگه شد یه عکس میزارم

سلام سجاد:d
افکت های خیلی خوبی رو معرفی کردی
من خودم خیلی با افکت depth of field حال میکنم..و تو بازی ها ی جدید هم زیاد استفاده میشه
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or