معرفی و نقد بازی Prototype

[FONT=&quot]نام بازی : [/FONT]Prototype
[FONT=&quot]سبک : [/FONT]Action Adventure Open World
[FONT=&quot]نقد نسخه ی [/FONT]PC
[FONT=&quot]ناشر : [/FONT]Activision
[FONT=&quot]شرکت سازنده :[/FONT] Radical ent
[FONT=&quot]گروه سنی :[/FONT] [FONT=&quot]17 سال به بالا ( M )[/FONT]
[FONT=&quot]امروزه بازی های بسیاری به صورت [/FONT]Open World[FONT=&quot] عرضه شده اند که البته تعداد کمی از آنها توانسته اند به خوبی بدرخشند و محبوبیت بدست آورند ... از طرفی دیگر بازی های ابر قهرمانی هم با این که فروش خوبی در اوایل دارند اما نمیتوانند موفقیتی کسب کنند ... اما بازی [/FONT]prototype[FONT=&quot] ثابت کرد یک بازی ابر قهرمانی [/FONT]open world[FONT=&quot] بر خلاف دیگر بازی های این سبک مانند [/FONT]Spiderman[FONT=&quot] و [/FONT]Superman [FONT=&quot] و... میتواند به خوبی یک ابر قهرمان را در یک محیط بزرگ آزاد بگذارد تا هر کاری میخواهد بکند و البته بازی هم موفق از آب در اید .[/FONT]​
[FONT=&quot]بازی [/FONT]Prototype[FONT=&quot] در مانهاتن در نزدیکی نیویورک اتفاق می افتد و شما در بازی محیط بزرگی را برای کشف کردن و گشت و گذار دارید البته به سبک [/FONT]Prototype[FONT=&quot] . در این جزیره ویروسی شیوع پیدا کرده که مردم عادی را تبدیل به هیولاها و زامبی ها و موجودات دیگر میکند . ارتش آمریکا همه ی تلاشش را برای کنترل این ویروس میکند و رد این بین بازی شما را در نقش الکس مرسر ( [/FONT]Alex Mercer[FONT=&quot] ) قرار میدهد که دچار فراموشی شده و میخواهد بداند که چی کسی است و برای چه این همه قدرت مختلف را بدست آورده ... [/FONT]​
[FONT=&quot]از زمان ابتدای بازی تقریبا تمام مانهاتن زیر پای شماست تا در گردش کنید ... کنترل بازی در اوایل بسیار ساده است ... حرکات الکس خیلی متنوع نیست و یاد گرفتنشان بسیار ساده است ... اما به مرور که در بازی پیشرفت میکنید و حرکات جدیدی را یاد میگیرید که این به کابوس بازیباز تبذیل میشود ... در اواخر بازی تعداد حرکات یاد گرفته شده به قدری زیاد است که اگر با کیبرد بازی کنید دکمه ها را فراموش میکنید و اگر بازی [/FONT]Joystick[FONT=&quot] بازی کنید باید 3-4 تا حرکت ترکیبی را با هم اجرا کنید و این پروسه کنترل را در اواخر بازی کمی سخت میکند . [/FONT]​
[FONT=&quot]الکس در بازی قدرت های مختلفی دارد . او میتواند به صورت عمودی از دیوار ها بالا رود ... پرواز کند و دست های خود را به صورت شمشیر و پتک و ... در بیاورد ... به علاوه او میتواند با جذب کردن افراد به خودش ( ببخشید اگه فعل یکم گنگه آخه نمیدونم اسم این کارو چی بذارم) میتواند قیافه و صدا آنها را ازان خود کند ... این ویژگی بسیار جالب است زیرا مثلا شما میتوانید در یک پایگاه نظامی خود را به شکل یک سرباز در آورده و با نشان دادن سربازی دیگر او را دشمن صدا کنید و ببینید چه طور بقیه سربازان فرد بدبخت را مورد عنایت قرار میدهند . [/FONT]​
[FONT=&quot]علاوه بر قدرت ها ی الکس او میتواند از تمام سلاح هایی که سربازان پس از کشته شدن به زمین می اندازد استفاده کند و به علاوه او میتواند از وسایل نقلیه هم مانند تانک و هلیکوپتر نیز استفاده کرده و حتی میان زمین و هوا هلیکوپتر بدزدد ! به علاوه زمانی که در بستر یک سرباز هستید شما می توانید درخواست نیروی هوایی هم بکنید . [/FONT]​
[FONT=&quot]بازی آزادی عمل بالایی را در انجام دادن ماموریت ها در اختیارتان میگذارد ... شما میتوانید یک ماموریت را با حالتی خشن به پیش ببرید و هر جنبنده ای را بکشید یا به صورت مخفیانه یک نظامی یا ... را جذب کرده و با بدن او به داخل دشمنان نفوذ کنید و یا خیلی از راه های دیگر ...[/FONT]​
[FONT=&quot]داستان بازی در گیر کننده است و به خوبی بازیباز را در جریان بازی قرار میدهد و این فکر برای بازی باز پیش نمی آید که بی هدف مراحل را طی میکند و داستان بازی سطحی است ...[/FONT]​
[FONT=&quot]با پشت سر گذاشتن مراحل دشمنان بازی هم سخت جان تر و وحشی تر میشوند و این باعث میشود بازی باز به چالش کشیده شود و حس تکراری بودن بازی از بین برود ... تنها مشکلی که باعث میشود کمی بازی تکراری به نظر برسد طراحی شهر است که به جز چند مورد بسیار شبیه به هم است و لذت گشت و گذار در شهر را از بین میبرد . به علاوه بازی شما را برای گشت و گذار در شهر تشویق میکند چراکه 200 گوی درخشان در بازی وجود دارد که در سر تا سر شهر پراکنده شده است و شما میتوانید آنها را جمع کنید و این دلیل خوبی است برای این که وقت خود را برای گشت و گذار در شهر بگذارید . به علوه ی ماموریت های اصلی تعداد بسیار ماموریت متنوع فرعی هم در بازی وجود دارد که انجام دادنشان خالی از لطف نیست . مثلا ماموریت هایی که شما باید در طول آن به شکل یک سرباز باقی بمانید و از اسلحه های عادی استفاده کنید و یا شخصیت های خاصی را جذب کرده و خاطراتشان را مرور کنید و ... به علاوه تعدادی شخصیت خاص در بازی هستند که با جذب کردنشان اطلاعاتی در مورد داستان و وقایع به وجود آمده در شهر بدست می آورید و تقریبا تعدادشان 130 عدد میباشد که با بدست آوردن این اطلاعات داستان بازی را بهتر متوجه خواهید شد .[/FONT]​
[FONT=&quot]تعداد دیگری شخصیت خاص در بازی وجود دارند که میتوانید با جذب کردن آنها کارهای جدیدی یاد بگیرید برای مثال با جذب کردن یک خلبان شما توانایی استفاده از هلیکوپتر ( چرخ بال !!!) را خواهید داشت و...[/FONT]​
[FONT=&quot]یکی از نقاط ضعف بازی دوربین است که میشود گفت برای محیط های بازی طراحی شده است و در محیط های کوچک گاهی اعصاب خورد کن میشود و باعث میشود نتوانید الکس را به راحتی کنترل کنید که البته کمتر پیش میاید که در محیط های کوچک باشد بنابراین این مشکل ضربه زیادی به گیم پلی نمیزند . بازی بسیار خشن است در مبارزات علاوه بر آن که خون زیادی مشاهده میشود حرکات خشن الکس نیز به خشونت بازی افزوده مثلا او میتواند با شمشیرهایش ( که همان دست هایش است) دشمنان زا تکه تکه کرده و سالاد درست کند !!![/FONT]​
[FONT=&quot]از لحاظ صداگذاری با خوب عمل کرده و صدای گوشخراش فریاد های مردم و صدای سربازان وقتی که با التماس یه شما میگویند :[/FONT]​
We’re on a same site[FONT=&quot] .. جالب از کار در آمده است ... به علاوه صدای وسایل نقلیه با این که اصلا واقعی نیست ولی حداقل روی اعصاب نمیرود ...[/FONT]​
[FONT=&quot]از لحاظ گرافیک بازی نمره ی خوبی نمی آورد ... بازی خیلی زیبا طراحی نشده اما آنقدر هم بد نیست که ارزش نگاه کردن نداشته باشد در عوض سرعت فریم بازی در تمام قسمت ها ثابت است و خوشبختانه افت فریم نداریم ... طراحی یکنواخت شهر نیز به بد جلوه کردن گرافیک بازی کمک میکند .[/FONT]​
[FONT=&quot]در کل اگر برای یک باز ی[/FONT]Open World[FONT=&quot] خوب و یا یک بازی ابر قهرمانی با قدرت های کشنده دلتنگ هستید این بازی را از دست ندهید .[/FONT]​
[FONT=&quot]امتیاز :[/FONT]​
[FONT=&quot]گرافیک : 6.5[/FONT]​
[FONT=&quot]صدا : 8[/FONT]​
[FONT=&quot]گیم پلی : 9[/FONT]​
[FONT=&quot]کل : 8.5[/FONT]​
[FONT=&quot]نویسنده : شهریار ( خودم)[/FONT]

_ عکس نذاشتم تا صفحه به راحتی باز بشه ... مطمئنا همه میتونن عکس هاشو توی همین سایت گیر بیارن ...

_ اگه غلط املائی داشتم ببخشید ...

_ درباره نقدم خواهشاد نظر بدید ...

آخرین ویرایش:
داش خوب نقد کردی ولی کمتر اشاره کردی به نقاط ضعف بازی
من به جز مشکل دوربین و کنترل و البته گرافیک بازی ضعف دیگه ای توی بازی ندیدم ... البته من نقد کننده ی آماتورم و شاید خیلی چیز ها به نظر من معمولی بیاد اما شاید یک نقد کننده ی حرفه ای اونا رو اشکال ببینه ...!

چنتا عکسم بهش اضافه کن!!!!
آقا میشه یه سایت آپلود عکس بگید مثل Tiny pic باشه ...آخه tiny pic ف ی ل ت ر شده !!!!!!!

نقد خوبي بود اما اسم شخصيت جك نبود اَلِكس بود !
جدا ؟؟؟؟ من چون بازی رو پاک کرده بودم اسم شخصیت اول بازی یادم نبود احساس کردم اسمش جک باشه ... متن رو ویرایش کردم ...

نقد جالبی بود دمت گرم
البته به من مربوط نمیشه ها ولی جاش تو تاپیک خود بازی بود
http://bazicenter.com/forums/showthread.php?t=13984
توی خود تاپیک بازی نذاشتم چون بیشتر اعضا میان اونجا سوالاشونو مطرح میکنن نقد گم و گور میشه اون وسط !!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or