دوستان این موضوع جدید رو ایجاد کردم تا نرم افزار های مجانی و متن بازی رو که میشناسیم رو به هم دیگه معرفی کنیم، کار رو با چند Anti Virus شروع میکنم؛
Avast antivirus Home
نسخه خانگی این نرم افزار کاملا مجانی هست و کارایی بسیار خوبی داره؛ پایگاه اطلاعاتی ویروس اون هم به سرعت به روز رسانی میشه و شما رو از جدیدترین ویروس ها در امان نگه میداره؛ توجه داشته باشید که شما باید در این صفحه در سایت خود نرم افزار E-mail تون رو وارد کنید تا بهتون سریال نامبر بده
از این لینک میتونید این ضد ویروس رو دانلود کنید
از این لینک میتونید این ضد ویروس رو دانلود کنید
Avira Antivir
Avira Antivir یکی دیگه از این نرم افزار های ضد ویروس هست که کاملا مجانی و بسیار هم عملکرد خوبی داره این نرم افزار 3 نسخه داره که نسخه ی کلاسیکش مجانه هست [این نسخه برای کار های خانگی کافی هست]
نسخه سیستم عامل های Windows 98/XP/Vista 32bit این ضد ویروس رو میتونید از این لینک دانلود کنید
و برای دانلود نسخه ی قابل اجرا در سیستم عامل های لینوکس و BSD از این لینک استفاده کنید
نسخه سیستم عامل های Windows 98/XP/Vista 32bit این ضد ویروس رو میتونید از این لینک دانلود کنید
و برای دانلود نسخه ی قابل اجرا در سیستم عامل های لینوکس و BSD از این لینک استفاده کنید
AVG Anti-virus
این هم نسخه ی مجانی ضد ویروس AVG هست که از این لینک قابل دانلوده
Calm Win
این هم یک نرم افزار عالی ضد ویروس هست که عملکرد فوق العاده و شبیه به نرم افزار NOD32 داره؛ این نرم افزار علاوه بر مجانی بودن متن باز هم هست
برای دانلود این ضد ویروس از این لینک استفاده کنید
[پیشنهاد من ضد ویروس های Avast و Calm Win هستا]
برای دانلود این ضد ویروس از این لینک استفاده کنید
[پیشنهاد من ضد ویروس های Avast و Calm Win هستا]

دانلود
]