معرفی نرم افزار های مجانی و متن باز

Sasy360

کاربر سایت
دوستان این موضوع جدید رو ایجاد کردم تا نرم افزار های مجانی و متن بازی رو که میشناسیم رو به هم دیگه معرفی کنیم، کار رو با چند Anti Virus شروع میکنم؛
Avast antivirus Home
نسخه خانگی این نرم افزار کاملا مجانی هست و کارایی بسیار خوبی داره؛ پایگاه اطلاعاتی ویروس اون هم به سرعت به روز رسانی میشه و شما رو از جدیدترین ویروس ها در امان نگه میداره؛ توجه داشته باشید که شما باید در این صفحه در سایت خود نرم افزار E-mail تون رو وارد کنید تا بهتون سریال نامبر بده
از این لینک میتونید این ضد ویروس رو دانلود کنید

Avira Antivir
Avira Antivir یکی دیگه از این نرم افزار های ضد ویروس هست که کاملا مجانی و بسیار هم عملکرد خوبی داره این نرم افزار 3 نسخه داره که نسخه ی کلاسیکش مجانه هست [این نسخه برای کار های خانگی کافی هست]
نسخه سیستم عامل های Windows 98/XP/Vista 32bit این ضد ویروس رو میتونید از این لینک دانلود کنید
و برای دانلود نسخه ی قابل اجرا در سیستم عامل های لینوکس و BSD از این لینک استفاده کنید

AVG Anti-virus
این هم نسخه ی مجانی ضد ویروس AVG هست که از این لینک قابل دانلوده

Calm Win
این هم یک نرم افزار عالی ضد ویروس هست که عملکرد فوق العاده و شبیه به نرم افزار NOD32 داره؛ این نرم افزار علاوه بر مجانی بودن متن باز هم هست
برای دانلود این ضد ویروس از این لینک استفاده کنید

[پیشنهاد من ضد ویروس های Avast و Calm Win هستا]

این هم چند نرم افزار برای رایت و کپی انواع دیسک های نوری:
Final Burner

fb_site_logo.jpg

شما با این نرم افزار میتونید انواع دیسک های خود رو کپی کنید و رایت بزنید؛ از دیسک خود Image بگیرید و Image های خود رو رایت بزنید [از DVD DL هم پشتیبانی میکنه]
دانلود

ImgBurn

screenshot_torn_1.png

این هم یه نرم افزار خوش دست و کم حجم برای رایت انواع فورمت Imageها بر روی انواع دیسک های [از جمله Blu Ray]
دانلود [جمش فقط 1.5MB هست]

Avs Disc Creator

index_DC.gif

این نرم افزار واقعا یه نرم افزار همه فن حریف برای رایت انواع دیسک های نوری هست که CD، DVD، HD-DVD، BD رو ساپورت میکنه و کاملا مجانی هست
دانلود

[پیشنهاد من Avs Disc Creator و ImgBurn هست]

چند نرم افزار مجانی برای پخش انواع فایل های رسانه ای:

WINAP

logo.gif

WINAP معروف ترین نرم افزار برای پخش فایل های MP3 هست که دانلودش رو به همه توصیه میکنم
دانلود

Real Player 10 Full

real_logo_dmm.gif

Real Player یه نرم افزار کامل هست برای پخش انواع فایل های تصویری و مخصوصا ویدئو های آنلاین
دانلود [نسخه XP و ویستا]
دانلود [نسخه Linux و یونیکس]

QuickTime7

qtplayer_fantasticfour.jpg

QuickTime نرم افزار معروف شرکت اپل هست که برای اجرای فایل های چند رسانه ای طراحی شده
دانلود

Jet Audio

2153_small.jpeg

Jet Audio هم یکی دیگه از قوی ترین نرم افزار های پخش موسیقی و ویدئو هست که از پیش از 30 فورمت تصویری رو اجرا میکنه
دانلود

دوستان میخوام 2 نرم افزار عالی مجانی رو برای DVD Rip کردن معرفی کنم

Free DVD Ripper

free-dvd-ripper.png

یه نرم افزار فوق العاده برای این کار هست فرمت های زیادی رو از جمله VCD ، SVCD, DivX, MPEG1, MPEG 2, MPEG4, AVI رو ساپورت میکنه، اگه دوست دارید فیلم های DVDیتون رو به هارد کامپیترتون انتقال بدید پس تو دانلود این نرم افزار تردید نکنید
دانلود

Acala DVD 3gp Ripper

این نرم افزار برای گرفتن ریپ از فیلم های DVD به فرمت 3GP ساخته که بتونبد اون رو به راحتی رو موبایلتون تماشا کنید [نمیدونید دیدن فیلم Spider Man 3 رو موبایل چه کیفی داره;)]
دانلود

الان دیگه فکر نکنم فرق زیادی بین برنامه های مجانی و پولی باشه برای اعضای بازی سنتر
بخصوص اقا امین که استاد ما در زمینه سریچ کرک هستند

دیگه با دنیای P2P و Torrent و سایت های بزرگ کرک و تیم های قوی دیگه جایی برای گشتن برنامه های
غیر پولی و ساده تر نیست .

تا بعد یا حق

الان دیگه فکر نکنم فرق زیادی بین برنامه های مجانی و پولی باشه برای اعضای بازی سنتر
بخصوص اقا امین که استاد ما در زمینه سریچ کرک هستند

دیگه با دنیای P2P و Torrent و سایت های بزرگ کرک و تیم های قوی دیگه جایی برای گشتن برنامه های
غیر پولی و ساده تر نیست .

تا بعد یا حق
درسته آقا خلیل، ولی شاید افرادی باشن مثل من [که مطمعن هستم که تعدادشون هم کم نیست] که دوست ندارن جاعل نرم افزار باشن! این نرم افزار های سریالی هم بعد از چک کردن سریالشون هم از کار میوفتن [البته اینو یکی از اقوام که در ونکوور زندگی میکنه بم گفته که حدس میزنم تو کشورهایی که قانون کپی رایت رو رعایت میکنن این اتفاق میوفته] رعایت قانون کپی رایت هم در ایران مطمعن باشید خیلی کمک به صنعت نرم افزار کشور میکنه که اگه مسئولان وطنی عموما چیزی به نام قدرت ادراک داشته باشن، اجراش میکنن
موفق باشی

دوست عزیز من نمیخوام زیاد این صحبت کرک رو طولانی کنم چون هیچ نتیجه ای نداره ولی
این رو بگم که شما کمی بی انصافی میکنید چند تا سوال دارم از شما اگه میشه صادقانه اونها
رو جواب بدید ( ببخشید منظورم نیستش که تا الان صادق نبودید ) .!

خوب از اول شروع میکنیم شما وقتی بعد از جمع کردن یک سیستم خوب و یا هر بار بعد از خراب
شدن سیستم میخواید ویندوز رو عوض کنید چی کار میکنید قطعا یک CD کپی شده و غیر قانونی
که از روی نت دانلود شده و توسط شرکت های شریف ایرانی دانلود شده و تکثیر شده استفاده میکنید بله .؟

میتونید با دیدن در سایت امازون قیمت یک CD اوجینال دیندوز رو پیدا کنید .

بعد از نصب ویندوز باید شروع کنید به نصب برنامه های جانبی که حتما یکی از اونها برنامه
Nero هستش اون چطور اون رو هم بازم چی کار میکنید سریال میدید .؟

بعد با این برنامه نیرو شروع میکنید به رایت کردن CD های صوتی تصویری و یا حتی برنامه های
دیگه که بازم هم غیر قانونی هستش و اونها رو بین دوستان خود و یا حتی برای فروش میزراید

حتی دیدن فیلم و خرید اون از کلوپ هستش حالا یک نفر میگه که من اصلا فیلم نگاه نمیکنم .

باید بگم که شما حتی پای TV که میشیند همین شبکه های ایران خودمون رسما فیلم ها رو
از روی اینترنت دانلود میکند .

بعد از یک سال خورده ای که توی سایت های تورنت گشتم اکثر تیم ها رو مشیناسم و میتونم
بگم که این فیلمی که الان ایران پخش میکنه کار کدوم تیم هستش .

مثلا خیلی خیلی کوچک همین فیلم bourne ultimatum که شبکه سه بخش کرد امروز فکر میکند این رو خریده
نه این روی از روی نسخه های آخری که زده شده توسط تیم های هکری که در رده های R5
هستش ولی به احتمال خیلی زیاد باید DVDSCR کار تیم iMBT باشه که بهترین نسخه موجود
رو زده فیلم ..... حال فکر میکنید که این کار و بخش اون و حتی دیدن اون درست هستش .؟

حال به بخش خوبش که برسیم بازی هستش فکر نکنم دیگه کسی منکر این بشه که سالها بازی
میکنه و بگه که من کرک نکردم بازی ها رو که این کمی ادم رو به شک میندازه که بگه من

تمام بازی هایی که میکنم رو میخرم که باید طرف خیلی مایه دار باشه .

در آخر باید بگم
نیمدونم فقط برای وضع خودمون افسوس میخورم .

خیلی ممنون

تا بعد یا حق نگهدار

آخرین ویرایش:
خوب از اول شروع میکنیم شما وقتی بعد از جمع کردن یک سیستم خوب و یا هر بار بعد از خراب
شدن سیستم میخواید ویندوز رو عوض کنید چی کار میکنید قطعا یک CD کپی شده و غیر قانونی
که از روی نت دانلود شده و توسط شرکت های شریف ایرانی دانلود شده و تکثیر شده استفاده میکنید بله .؟

میتونید با دیدن در سایت امازون قیمت یک CD اوجینال دیندوز رو پیدا کنید .
خلیل جان مجبور نیستید که حتما ویندوز نصب کنید، میتونید برید یه توضیع از لینکوس مثل SUSE 10.2 یا Ubuntu نصب کنید تا بفهمید که سیستم عامل ویندوز یه آشغال بیشتر نیست!
بعد از نصب ویندوز باید شروع کنید به نصب برنامه های جانبی که حتما یکی از اونها برنامه
Nero هستش اون چطور اون رو هم بازم چی کار میکنید سریال میدید .؟
لازم نیست نرو نصب کنم، نرم افزار مشابه هستند که کار نرو رو انجام بدن [من یه CD باندل شده از NERO دارم که خودش سریال میده و اصل هست که رو DVD Writerم بود:cheesygri]
بعد با این برنامه نیرو شروع میکنید به رایت کردن CD های صوتی تصویری و یا حتی برنامه های
دیگه که بازم هم غیر قانونی هستش و اونها رو بین دوستان خود و یا حتی برای فروش میزراید

حتی دیدن فیلم و خرید اون از کلوپ هستش حالا یک نفر میگه که من اصلا فیلم نگاه نمیکنم .
اینا مشکل من نیست و مشکل جامعه است!
باید بگم که شما حتی پای TV که میشیند همین شبکه های ایران خودمون رسما فیلم ها رو
از روی اینترنت دانلود میکند .

بعد از یک سال خورده ای که توی سایت های تورنت گشتم اکثر تیم ها رو مشیناسم و میتونم
بگم که این فیلمی که الان ایران پخش میکنه کار کدوم تیم هستش .

مثلا خیلی خیلی کوچک همین فیلم bourne ultimatum که شبکه سه بخش کرد امروز فکر میکند این رو خریده
نه این روی از روی نسخه های آخری که زده شده توسط تیم های هکری که در رده های R5
هستش ولی به احتمال خیلی زیاد باید DVDSCR کار تیم iMBT باشه که بهترین نسخه موجود
رو زده فیلم ..... حال فکر میکنید که این کار و بخش اون و حتی دیدن اون درست هستش .؟
نمیدونم نسخه DVDیش ریلیز شده یا نه ولی اگر اونموقع که پخشش کردن نسخه ی DVDیش نیومده باشه، خریدنش چون فیلم رو پرده ای نبود
حال به بخش خوبش که برسیم بازی هستش فکر نکنم دیگه کسی منکر این بشه که سالها بازی
میکنه و بگه که من کرک نکردم بازی ها رو که این کمی ادم رو به شک میندازه که بگه من

تمام بازی هایی که میکنم رو میخرم که باید طرف خیلی مایه دار باشه .
اینم مشکل ماست که اینقدر بی چاره ایم! باید 5 ساعت کارت نفتی بخرم 2 تومن و فقط 1 دقیقه صبر کنم تا این صفحه ی تاپیک باز شه!
در آخر باید بگم
نیمدونم فقط برای وضع خودمون افسوس میخورم .

خیلی ممنون
منم همینطور! [لطفا ادامه بحث در PM]
موفق باشی

این آخرین پستی هستش که من توی این تاپیک میزنم

اگه کمی دقت کرده باشید و پست بالایی من رو دوباره بخونید تمام منظورم حرف شخص خود شما
بودش اصلا هیچ کدوم از صحبت هام طرف خودم نبود ، چون خودم رو با این وضع کاملا یکی کردم

مثلا اصلا اجباری رو در خودم نمیبینم که برم ویندوز Update شده رو پاک کنم و بیام لینوکس 10 CD نصب کنم
این رو برای شما گفتم که میگید به قانون کپی رایت احترام میزارید و دوست ندارید اون رو ....

بازی رو مثال زدم که فکر نکنم دیگه این رو کسی منکر بشه که کرک نکرده باشه .

رایت CD رو گفتم که بازم این عمل غیر قانونی و با هزاران چیز دیگه مغایرت داره .

دیدن فیلم های سینمایی که شبکه های ما با کمال افتخار اونها رو دانلود میکنند
از کجا میگید که اونها رو میخورند چون الان فیلم دیگه روی پرده نیستش یعنی DVD اون امده و اونها
اون رو خردیدند یعنی کیفیت خوب یک فیلم میتونه دلیل بر DVD بودن اون باشه .

از زمانی که یک فیلم روی پرده میره حداقل 4 ماه طول میکشه تا کمپانی سازنده فیلم نسخه
DVD فیلم رو پخش کنه در همین میان تیم های هکری نسخه های بسیاری از روی این فیلم میزنند
که یکی از اونها DVDSCR هستش .

نسخه DVDSCR باید بگم که کار تیم های هکری بسیار قوی هستش که از روی نسخه
پیش ساخته شده در کمپانی ناشر فیلم زده میشه ، دوزدیده میشه که هنوز برای بازار عرضه نشده .

و نسخه R5 که جدیدا دست آورد تیم های هکری روسی هستش که قویترین نسخه موجود قبل
از DVDR هستش که بر روی سرورهای سایت های مختلف میره .

که ایران ما همین ها رو دانلود میکنه و باید بگم که اصلا خریدنی در کار نیستش . و با افتخار
به روز بدون شبکه اونها رو برای ملت پخش میکنند .

حال با تمام این صحبت ها دیگه کسی نباید برنامه ای بخره ، رایت کنه ، فیلمی نگاه کنه ،
اوازی پخش کنه ، از انتی ویروس های معرف استفاده کنه ، از Microsoft Office استفاده کنه ،
ACD Systems روی سیستم نصب باشه ، از فرهنگ لغت ها استفاده کنه ، سری مجموعه های
Adobe روی سیستم نصب باشه و صد ها مورد دیگه .

پس اگه کمی با دقت نگاه کنیم و با یکی دوتا برنامه جزئی خودمون رو فریب ندیم
که بگیم بله ما .......

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or