معرفی تنظیمات مختلف برای PCSX 2

Ashkan#90

کاربر سایت
در این تاپیک اگر تنظیمی پیدا کردین که با عث روان تر اجرا شدن بازی میشه بذارید ... در ضمن این تاپیک برای درخواست تنظیم یا سوال های جانبی نیست فقط اگه خودتون تنظیم خوبی پیدا کردین بگین.

آخرین ویرایش:
رفیق من که بهت تو اون تایپیک گفتم نیازی به زدن تایپیکی با این موضوع نیست
چون این تایپیک تکراریه
اگه رار باشه هر کسی تنظیمات خودشو اینجا بزاره که نمیشه
اون موقع همه قاطی میکنن

رفیق من که بهت تو اون تایپیک گفتم نیازی به زدن تایپیکی با این موضوع نیست
چون این تایپیک تکراریه
اگه رار باشه هر کسی تنظیمات خودشو اینجا بزاره که نمیشه
اون موقع همه قاطی میکنن

همه بگن شاید مفید بود... هدف اینه که همه با هر سیستمی که دارن بهترین تنظیمو واسه سیستمشونو پیدا کنن...

تنظیم واسه بازی TEKKEN 5

این تنظیم با Rev 396_X3t هستش...
اول از همه تنظیم CPU:
abe666098c.jpg

قسمت Speed Hack:
79fcc0fa64.jpg

پلاگین ها:
4f914a1bc1.jpg

تنظیمات GPU:
cab10d83bd.jpg

عکس از توی بازی:
fb59fedd94.jpg

با این تنظیم توی منو ممکنه یه کم بد نشون بده ولی توی خوده بازی خیلی سریع میشه و کلا با چیزایی که قبلا گفته شده یه کم فرق داره اگه امتحان کنید میبینید...

آخرین ویرایش:
سلام . ممنون بخاطر تلاشت . اما ای کاش تو اون تاپیکی که برای همین کار من ساختم تنظیماتت رو میزدی !(چگونگی اجرای بازی های مختلف با بهترین تنظیمات در PCXS2)
در مورد پلاگین ها اونجا توضیح دادم هر بازی با هر پلاگینی سریع اجرا نمیشه .
vuskip تو همه بازی ها باعث سرعت بیشتر نمیشه . تو اونهایی هم که میشه نوعی حس انقطاع ایجاد میکنه (تیک ..پرش ) بازی های کمی هستند که با فعال کردن vuskip این پرش رو ندارن .
در ضمن هرچی vuskip رو تعداد فریم هاش رو بیشتر بزنی پرش بازیت بیشتر میشه . تنظیمات خوب برای بازی ها بدون stutter ( یا همون انقطاع ها تو بازی ) بصورت زیره 1 1 یا 2 2 یا 1 2 ( اینا یه سرعت معقولی میدن و پرش هم چندان بچشم نمیاد. اما اگه شما انقطاع زیاد براتون مهم نیست میتتونید افزایش بدید در بعضی بازیها زیاد اینمسئله خودشو نشون نمیده (اگه فریمتون بالا بره کمتر نشون میده !)
یه سر به اون تاپیک بزن لطفا بعد اگه خواستی این تاپیک رو پر محتوا تر کن .
ممنون . موفق و پیروز باشی

آخرین ویرایش:
در ضمن اشکان جان . وقتی تنظیماتی رو میزاری مشخصات سیستمی که باهاش به این فریم ریت رسیدی رو هم قرار بده .بعنوان مثال Amd 6000+ 2G ram 8600GT این سیستم دقیقا 20 فریم بیشتر از من تو بازیهاش میگیره . سرعت پردازندش 3 گیگارهرتز هست و دو گیگ رم . (دقیقا تو همه بازی ها 20 فریم تخت بیشتر از من میگیره! و این فقط بخاطر سی پی یو هست !)
سیستم من Intel 3Gig HT(3.4 overclocked) +1.2G ram با گرافیک 6600 که روی 430/620 اور کلاک شده (سرعت پایه 300/500 هست ). پس مشخصات سیستم نوشته بشه خیلی خیلی کمک خواهد کرد.

سلام . ممنون بخاطر تلاشت . اما ای کاش تو اون تاپیکی که برای همین کار من ساختم تنظیماتت رو میزدی !(چگونگی اجرای بازی های مختلف با بهترین تنظیمات در PCXS2)
در مورد پلاگین ها اونجا توضیح دادم هر بازی با هر پلاگینی سریع اجرا نمیشه .
vuskip تو همه بازی ها باعث سرعت بیشتر نمیشه . تو اونهایی هم که میشه نوعی حس انقطاع ایجاد میکنه (تیک ..پرش ) بازی های کمی هستند که با فعال کردن vuskip این پرش رو ندارن .
در ضمن هرچی vuskip رو تعداد فریم هاش رو بیشتر بزنی پرش بازیت بیشتر میشه . تنظیمات خوب برای بازی ها بدون stutter ( یا همون انقطاع ها تو بازی ) بصورت زیره 1 1 یا 2 2 یا 1 2 ( اینا یه سرعت معقولی میدن و پرش هم چندان بچشم نمیاد. اما اگه شما انقطاع زیاد براتون مهم نیست میتتونید افزایش بدید در بعضی بازیها زیاد اینمسئله خودشو نشون نمیده (اگه فریمتون بالا بره کمتر نشون میده !)
یه سر به اون تاپیک بزن لطفا بعد اگه خواستی این تاپیک رو پر محتوا تر کن .
ممنون . موفق و پیروز باشی

مشخصات سیستم:
CPU : Intel E6420 2.13
Ram : 2GB 667
MB: Gigabyte 6QD P35
VGA: Nvida geforce 8500 GTX

من اون تاپیکو ندیده بودم ... اگه بتونین فقط همین پست 4 رو بفرستین تو اون تاپیک دیگه همونجا کارو دنبال میکنم، این طوری مطلب هم نصف نمیشه و همش تو یه تاپیک می مونه... از انتقاد مفیدتون خیلی ممنونم. در ضمن چون از Force 9999 استفاده کردم (البته فقط تو بازی تکن) فریم هیچ فرقی با تنظیمات قبلی نکرده (تازه منو پرشم داره) اما تو بازی خیلی روون تر میشه ... یعنی همین که نگاه کنین میفهمین.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or