ببین باید بشینی همه مواردی که گفتم چک کنی تا خودت بفهمی مشکل چیه کارهایی که بهت میگم بکن در زیر اونم با دقت.
اموزش دیبریک بخون و با پک اماده اتمسفری که من گذاشتم بریز روی مموریت کنسول دقیقا طبق مراحلی که تو دیبریک گفتم اپدیت کن و اینم تو اموزش گفتم باز میگم پک هک روی فایلهای هک قبلیت نریز کامل قبلیها حذف کن روی مموری و اون تنظیم که با عکس گفتم هر دو فرمت exfat و fat32 باهم ساپورت بشه هم تیکش بزن و در کل اموزش کامل بخون و همه موارد انجام بده و نکته ای جا ننداز و نکته بعدی همه برنامه های مورد نیازت درون پک هست نمیخواد دنبالشون بگردی یا از اموزشها دانلود کنی مال اونها قدیمی ممکنه باشن.
خوب اگه مراحل بالا انجام دادی حالا بریم سر وقت کنسول و اول هر بازی روی مموری جانبی بوده حذف کن و بعد مموری در بیار بزن به کامپیوتر و هیچ فایلی هم بکاب نگیر و از مموری در نیار حتی فایلهای هک و پوشه نینتندو چون خراب ممکنه شده باش و کلا بزن مموری فرمت کن به fat 32 و اگه ظرفیت مموریت بالا هست و ویندوز بصورت عادی تو منو فرمت گزینه fat 32 نداره با یه برنامه پارتیشن بندی یا برنامه کم حجم زیر فرمت کن.
لینک برنامه کم حجم برای فرمت fat 32
خوب تا اینجا هم موارد بالا انجام دادی باز از نو اون پک هک من بریز روی مموریت و همونطور که قبلا گفتم فایلهای مموری قبل از فرمت نباشه از نو بریز و حالا وصل کن به کنسول و بازیهات با روشهایی که میگم در زیر بسته به راحت تر بودن اون روش نصب کن.
برای نصب بازی روش زیاده پس نگران این نباش چون فرمت fat 32 هست بازیهای حجم بالا نتونی نصب کنی و چندین روش هست اولی نصب مستقیم و راحت با کابل از طریق کامپیوتر و دستگاه با برنامه DBI و یا Tinfiol و یا لیتیوم که هر سه دقیقا یه اموزش دارن و تو پک هک منم ورژنهای به روزش هست نیازی نیست دنبالشون بگردی یا از اموزشهایی که میزارم برداری.
اموزش زیر ببین مختص همون روش نصب بازی با کامپیوتر و دستگاه با کابل usb-c هست و همون اول اموزش قرمز رنگ گفتم برو پایین و روش جدید بخون و بالایی ها مال قدیمه و بدرد نمیخوره و از برنامه dbi هم استفاده کن حالت mtp اون و tinfiol و لیتیوم هم خوبه ولی اون استیبل تره و بسته به راحتی خودت هر کدوم خواستی استفاده کن من dbi همیشه پیشنهاد میدم.
اموزش نصب بازیهای nsp و xci و nsz و xcz از طریق pc با برنامه Tinfoil و lithium
روش بعدی نصب از طریق فلش یا هارد هست که فلش یا هارد به فرمت exfat باید باشه بازی میریزی داخلش و با برنامه های مختلف هم نصب میشه حتی همون dbi ولی تو اموزش گفتم Tinwoo که اونم خوبه و یاد بگیری روش تقریبا هر برنامه نصب بازی که برات راحت تره و قابلیت نصب با فلش و هارد داره میتونی انجام بدی در حال حاضر برنامه همه کاره و بهتر از همش dbi هست و این نکته هم بگم هم میتونی فلش و هارد به داک وصل کنی و نصب بازیت کنی با همون برنامه ها که گفتم و اگه نخوای به داک وصل کنی فقط با فلش مموری به خود دستگاه هم میتونی مستقیم وصل کنی و بازیت نصب کنی و فلش مموریت هم usb-c بود که چه بهتر تبدیل هم نمیخواد که این تبدیلها همه جا میفروشن کافیه بزنی تو سرچ تبدیل usb به usb-c مثل این باید باشه و بدون تبدیل هم نیاز به داک داری و خودم یه مموری 512 گیگ روی دستگاه هست یه مموری 400 هم داشتم همه بازیها راحت ریختم روی 400 و نصب کردم.
برنامه نصب از طریق ftp هم هست تو برنامه ها ولی خوب کندترین روش نصب همینه و از طریق گوشی موبایل اندروید هم میشه و اون روشهای بالا کلا از همه کم دردسرتره و معمولا مشکلی هم پیش نمیاد.
در اخر دیدی باز مشکل همچنان پابرجاست با یه مموری دیگه تست کن و من همیشه توصیه میکنم یه مموری مارک اورجینال مثل سن دیسک و غیره بگیرن بچه ها و کلا برند باشه و فیک و یا بدون اسم و رسم نگیرید خصوصا این رنگ مشکیها فله ای میارن میفروشن و اگه بازم درست نشد مشکل از ریدر دستگاه هست دیگه باید بدی درست یا تعویض بشه و دیگه هر چی بود گفتم انجام بدی خودت مشکل میفهمی از کجاست.
اموزش USB Mass Storage بدون نیاز به دراوردن مموری با Hekate Ctcaer