معرفی بازیهایی که در هر روز منتشر می شوند!!! (pc)

• Thread starter Thread starter Muse
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Muse

کاربر سایت
امروز 21 aug سه بازی برای pc منتشر شد.
اولین بازی که بسیار پر طرفدار هست چیزی نیست جز Dracula 3: Path of the Dragon که یک بازی adv عالی هستش. این بازی توسط encore games منتشر شده و فکر نمیکنم در بازار ایران پیدا بشه.
دومین بازی که هم سبک Dracula 3: Path of the Dragon هست و توسط Encore Software عرضه شده!!!!! Sinking Island هست که بازی خیلی خوبی به حساب نمیاد . البته در مقایسه با dracula .
سومین بازی که یک بازی action هست و توسط شرکت Meridian4 عرضه شده Tank Universal: Challenger Eight هست که اسمش گویای داستان و روند بازی هست.

دوستان هرکس که بازی جدیدی سراغ داره که من نگفتم ذکر کنه . (البته لطفا) در ظمن منبع یادتون نره . تاریخ بازی هم به روز باشه.
منبع : www.gamespot.com

اولین بازی که بسیار پر طرفدار هست چیزی نیست جز Dracula 3: Path of the Dragon که یک بازی adv عالی هستش. این بازی توسط encore games منتشر شده و فکر نمیکنم در بازار ایران پیدا بشه.
چرا می گی تو ایران نمیاد ؟ از خودت حرف نزن
38.gif

دوست عزیز زود قضاوت کردی. من گفتم فکر نکنم تو ایران پیدا بشه . یعنی هنوز توی ایران نیومده نه اینکه نمیاد.;)

امروز 22 aug هیچ بازی release نشده . (متاسفانه) . ولی فردا بازی های خوبی قراره منتشر بشه که فعلا نباید بگم.

دوست عزیز تاپیک "بازیهای موجود در بازار" به همین دلیل زده شده و احتیاجی به همچین تاپیکی نیست

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or