al2 کاربر سایت Mar 15, 2012 #1 سلام به همه دوستان من دنبال بازیهایی هستم که بشه به صورت شبکه روی 2 دستگاه و یا بیشتر بازی کرد یه چندتو رو هم خب همه میدونیم تقریبا تمام بازیهای سری Call of Duty و و و و و شرمنده دیگه نمیدونم شما اگه میدونید بگید
سلام به همه دوستان من دنبال بازیهایی هستم که بشه به صورت شبکه روی 2 دستگاه و یا بیشتر بازی کرد یه چندتو رو هم خب همه میدونیم تقریبا تمام بازیهای سری Call of Duty و و و و و شرمنده دیگه نمیدونم شما اگه میدونید بگید
honestbud کاربر سایت Mar 15, 2012 #3 نوشته شده توسط Mr.Line: Uncharted .... Twisted Metal ... بیشتر... کدوم آنچارتد؟ 3؟
JAVAD-MUSIC کاربر سایت Apr 2, 2013 #6 اکثر بازی ها به صورت lan میشه بازی کرد حتی سری Resident evil , ..... اونهم بازی های که پلتفریم هستش یا مثلا بازی killzone و....
اکثر بازی ها به صورت lan میشه بازی کرد حتی سری Resident evil , ..... اونهم بازی های که پلتفریم هستش یا مثلا بازی killzone و....
al2 کاربر سایت Apr 8, 2013 #7 نوشته شده توسط GAME OVER2: بوردلنز 2 بیشتر... آره این عنوان لن میشه شماره اولش هم همچنین نوشته شده توسط JAVAD-MUSIC: اکثر بازی ها به صورت lan میشه بازی کرد حتی سری Resident evil , ..... اونهم بازی های که پلتفریم هستش یا مثلا بازی killzone و.... بیشتر... نه دوست عزیز اکثر بازیها اینطور نیستن مثلا کیلزون ها بتل ها مدال ها آرمی آف تو ها و..... همچین قابلیتی ندارن این عناوین هم دوستان آفلاین LAN میشن Ghost Recon Future Soldier Portal 2 Red Dead Redemption Spec Ops: The Line Starhawk
نوشته شده توسط GAME OVER2: بوردلنز 2 بیشتر... آره این عنوان لن میشه شماره اولش هم همچنین نوشته شده توسط JAVAD-MUSIC: اکثر بازی ها به صورت lan میشه بازی کرد حتی سری Resident evil , ..... اونهم بازی های که پلتفریم هستش یا مثلا بازی killzone و.... بیشتر... نه دوست عزیز اکثر بازیها اینطور نیستن مثلا کیلزون ها بتل ها مدال ها آرمی آف تو ها و..... همچین قابلیتی ندارن این عناوین هم دوستان آفلاین LAN میشن Ghost Recon Future Soldier Portal 2 Red Dead Redemption Spec Ops: The Line Starhawk
ps3amir کاربر سایت Apr 10, 2013 #8 نوشته شده توسط al2: Red Dead Redemption بیشتر... این بازی را من شبکه کردم ولی کار نکرد و وقتی میرفتیم تو بازی مولتی لوکال پیش هم نبودیم اینگار هر کدوم تو یک مپ دیگه بودند و اخر هم نشد
نوشته شده توسط al2: Red Dead Redemption بیشتر... این بازی را من شبکه کردم ولی کار نکرد و وقتی میرفتیم تو بازی مولتی لوکال پیش هم نبودیم اینگار هر کدوم تو یک مپ دیگه بودند و اخر هم نشد
al2 کاربر سایت Apr 11, 2013 #10 نوشته شده توسط Blcak Angel: gears of war هم هست بیشتر... گرز که ماله 360 هست اینجا در مورد PS3 داریم صحبت میکنیم ولی آره درست میگی اونم لن میشه
نوشته شده توسط Blcak Angel: gears of war هم هست بیشتر... گرز که ماله 360 هست اینجا در مورد PS3 داریم صحبت میکنیم ولی آره درست میگی اونم لن میشه
al2 کاربر سایت Sep 12, 2013 #14 دوستان آنچارتد3 هم لن میشه رو دو یا چند دستگاه کسی امتحان کرده ببینه به چه صورت هست و روی هر سیستم دونفر هم میتونن بازی کنن؟؟
دوستان آنچارتد3 هم لن میشه رو دو یا چند دستگاه کسی امتحان کرده ببینه به چه صورت هست و روی هر سیستم دونفر هم میتونن بازی کنن؟؟