شایعه معرفي پروژه مهم مربوط به Persona در مي 2

Phantom Thief

کاربر سایت
Persona-News_04-27-14.jpg

در تاريخ 2 مي در ساعت 11:30 P.M(به وقت ژاپن) نمايش "Shadow Hour TV Persona Hour" به ميزباني شركت ATLUS برگزار خواهد شد
نيمه اول اين نمايش شامل پيش نمايشي از فيلم انيمه اي "Persona 3 Movie #2: Midsummer Knight's Dream" همراه با خلاصه اي از شماره ي قبلي اين انيميشن يعني "Persona 3 #1: Spring of Brith" خواهد بود
در نيمه دوم اين نمايش مهمان هاي شگفت انگيزي به روي صحنه نمايش مي روند و اطلاعات مختلفي مربوط به سري Persona را ارائه خواهند كرد.همچنين قسمت مهمي به معرفي پروژه جديدي از Persona اختصاص ياقته است.
البته احتمال اين كه اين پروژه ربطي به نسخه هاي بازي هاي كامپوتري نداشته باشد،زياد است.
اين نمايش در سايت Nico Nico Stream به صورت زنده پخش خواهد شد.
Via Gematsu

آخرین ویرایش:
نمایش خیلی غریبیه!twitch هم بازی در آورد درست حسابی نفهمیدم چی شد ولی تو بین اتفاقاتی که افتاد شاید مهمترینش معرفی Persona 4 Golden Animation بود.
هر وقت فکر میکنم که دیگه چیزی نمونده که از p4 بکشن بیرون با یه چیز جدید سورپرایز میکنن آدمو! انگار marie هم نقش پررنگی داره توش.(انیمه‌ی arena و dancing folan و غیره رو امیدوارم بیخیال بشن.)
یه چیز دیگه هم که شاید مهم باشه اینه که شماره‌ی جدید مجله پرسونا 12 june عرضه میشه که میشه روز آخر e3 اگه اشتباه نکنم.
گویا هنوزم نمایش ادامه داره که من دیگه در توانم نیست ادامه بدم:d

چند ساعتي هست كه استريم تموم شده.از نظر خودم جالب بود:d
اين استريم هم مثل استريم November 24(به قول يكي از دوستان:d) سرشار از ترول كردن بود
ميزبان هاي اين استريم اقاي Daisuke Namikawa و Tomokazu Seki (صداپيشه ي ژاپني شخصيت اصلي Persona 4 و Kanji Tatsumi) بودند
چند تا مهمون هم حضور داشتند كه من نمي شناختمشون:(
همون طور كه دوستمون بالا گفت Persona 4 Golden Animation معرفي شد و نام شماره ي جديد مجله ي پرسونا Spring هست
اولين قسمت اين انيميشن و اين مجله تو ماه July و June منتشر ميشه
تصاوير Persona 4 Golden Animation
teaservisual01.jpg

71997139012384572658.jpg

30289606447322782915.jpg

12868784927097186145.jpg
كأور شماره ي جديد مجله ي Persona
P3-Magazine-2.png
أواخر اين استريم هم يك تريلر به نمايش در اومد كه معلوم نيست كه چيه!
شايد مربوط به Persona 5ه يا شايد هم يك Spin Off انيمه اي باشه مثل Persona Trinty Soulه
19137999639034037725.jpg

58000301169037236076.jpg

14153597586988908700.jpg
احتمالا شماره ي جديد مجله ي Persona اطلاعات جديدي در مورد اين انيميشن و Persona 4 Golden Animation منتشر ميكنه
انیمه‌ی arena و dancing folan و غیره رو امیدوارم بیخیال بشن
اتفاقا من خيلي اميدوارم كه انيميشن Persona 4 Arena و Persona 4 Arena Ultimax ساخته باشه:d
اين دو تا پتانسيل اين رو دارند كه بتونند با هاشون يك انيمه ي خوب بسازند:d
البته در مورد Persona 4 Dancing All Night با شما موافقم:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or