Ninja Gaiden: The Essential Interview
این مصاحبه در استادیو Team Ninja با یکی از محبوب ترین سازندگان بازی_ جناب Tomonobu Itagaki و اعضای گروهش Yoshifuru Okamoto و Yutaka Saito برای به دست آوردن اطلاعات بیشتر از بازی های Ninja Gaiden 2 و Ninja Gaiden Dragon Sword انجام شده است.
این مصاحبه در استادیو Team Ninja با یکی از محبوب ترین سازندگان بازی_ جناب Tomonobu Itagaki و اعضای گروهش Yoshifuru Okamoto و Yutaka Saito برای به دست آوردن اطلاعات بیشتر از بازی های Ninja Gaiden 2 و Ninja Gaiden Dragon Sword انجام شده است.
Tomonobu Itagaki شخصیت شناخته شده در دنیای بازی های کامپیوتری است.او خالق بازی زیبای Dead or Alive در سال 1996 بود.;که توانست خیلی زود به یک بت برای گیمر های سراسر دنیا تبدیل شود.
![itagaki_oct07d_350.jpg](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fgames.kikizo.com%2Fmedia%2Fteamninja_iv_oct07%2Fitagaki_oct07d_350.jpg&hash=28cb98fedb6d159a715bc5a14cb5c04f)
او همچنان با انتشار sequel های جدید و از هر لحاظ بهتر,سری Dead or Alive به محبوبیت و مشهوریت خود در صنعت گیم ادامه می داد تا اینکه در سال 2004 با انتشار بازی عظیمی با نام Ninja Gaiden به صورت انحصاری برای XBOX باعث شد محبوبیت او از قبل هم بیشتر شود و همه او را یک نینجای واقعی می ددانستند.
![01d.jpg](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fgames.kikizo.com%2Fmedia%2Fteamninja_iv_oct07%2F01d.jpg&hash=9cf011ef029855e3b3529f27aa1cf584)
Itagaki یکی از رو راست ترین و حراف ترین سازندگان بازی در دنیاست.مصاحبه اخیر با او و طراح بازی جناب Yutaka Saito درباره نسخه جالب این بازی یعنی Ninja Gaiden DSبرای کنسول دستی Ds و همچنین دستیار تولید کننده NG IIجناب Yoshifuru Okamoto است,که سال آینده برای X360 منتشر خواهد شد.
Part 1: Ninja Gaiden Dragon Sword (DS)
اول از همه چه مقدار از روند تولید بازی NG Ds به اتمام رسیده؟
Itagaki:حدود 50% یا بیشتر.
ما مکررا می شنیدیم که شما بهترین کارمندانتان را برای کار بر روی این بازی انتخاب کرده اید.و همچنین مکررا شنیده ایم که شما بهترین کارمندانتان را برای NG 2 هم انتخاب کرده اید.آیا این امر باعث به وجود آمدن غیر یک پارچه گی و تنش در تیم تان نمی شود؟
![35c.jpg](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fgames.kikizo.com%2Fmedia%2Fteamninja_iv_oct07%2F35c.jpg&hash=2cd0dc7b87e9e73405d977069b3390e1)
Itagaki:منظور من,از کل حرف هایی که زده بودم این بود که ما پس از سال های سال که در این صنعت مشغول به کار هستیم.دیگر به اندازه کافی نیرو داریم که به هرچیزی که می خواهیم برسیم.و این چیزی نیست که باعث ضرر و اشکال بر روی پروژه هایمان شود.این حقیقتی است که ما آن را انجام می دهیم.من فکر می کنم این رویه در اکثر استادیو های ساخت بازی هم وجود داشته باشد.اما بله برای ساخت بازی با نهایت جزییات ما هیچ وقت آدم کافی برای این گونه حرکت ها را نداریم.ولی به اندازه کافی نیروی مستعد داریم مثلا Yutaka Saito که روبروی شماست,او همه فیلم های انتهایی بازی DOA4 را ساخته است.و شخص اصلی در برنامه ساخت بازی برای DS و به طور اساسی دست تنها در ساخت موتور مبارزاتی در بازی های DOA و سری NG بوده است.پس تعداد زیادی نیروی مستعد و عالی در تیم ما وجود دارد.
یکی از بهترین نکات برجسته سری Ninja Gaiden محیط با شکوه و عظیم آن بوده است.آیا شما قصد دارید که این موضوع را هم در نسخه Ds پیاده کنید؟یا هدفتان چیز دیگری است.؟
Itagaki:آشکارا این کار بسیار سختی است که ما آن را دقیقا به همان شکل بسازیم.زیرا شما درباره بازی ای صحبت می کنید که قرار است کف دستانتان انجام شود.ولی با همه آن مرزها ما تمام سعی مان را می کنیم تا از همه تکنیک های موجود استفاده کنیم و این بخش را هر چه بیشتر وسعت بخشیم.
![29.jpg](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fgames.kikizo.com%2Fmedia%2Fteamninja_iv_oct07%2F29.jpg&hash=645b2aaed9602654a2846e81746ce8af)
خط داستانی دیگر منظر در این باب است.شما از المان هایی برای ساخت یک خط داستانی عالی استفاده کرده اید؟
Itagaki:من فکر می کنم ر یک بازی اکشن مهم ترین چیز ترغیب کردن بازیباز به ادامه جنگ و جنگیدن است.تا انها را تحریک به وارد شدن به مبارزات بکنیم.البته من به داستان احترام خاصی می گذارم ولی انتظارات از یک فیلم و کتاب رمان با یک بازی کاملا متفاوت است.
![36c.jpg](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fgames.kikizo.com%2Fmedia%2Fteamninja_iv_oct07%2F36c.jpg&hash=9300531f27bde021d2f09754ceb445e8)
پس ما شاهد داستان جانبی ای نیستیم که در آن Hayabusa در آمریکا سیر کند تا خودش را بشناسد؟
Itagaki
![2 :( :(](/styles/default/xenforo/smilies/meep/2.gif)
![23.jpg](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fgames.kikizo.com%2Fmedia%2Fteamninja_iv_oct07%2F23.jpg&hash=c496c8b29b70bae05e53fe7fb20a3a29)
آیا Dragon Sword فقط یک داستان فرعی است مثل Ninja Gaiden Gaiden یا یک لینک بین دو عنوان دیگر؟
Itagaki:{به زبان انگلیسی}بله Ninja Gaiden Gaiden.
نکته جالبی نبود ولی به هر حال ادامه می دیم.آیا شما قصد به کار گیری از صفحه قابل لمس DS را برای نمایش دادن داستان بازی یا چیزهای دیگر دارید؟
Itagaki:البته....ما کارهای کاملا منحصربفردی با ان انجام داده ایم.خوب Saito یکم در این باره توضیح بده.
Yutaka Saito:شما system vertically را در دسترس دارید که مانند یک کتاب باز است.کاری که ما انجام دادیم طراحی داستان به صورت عکس های مصور پشت سر هم است درست مانند comic book.و تمام صحنه های با دست نقاشی شده است.وشما با دیدن آنها به خط داستانی بازی پی میبرید.
![21.jpg](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fgames.kikizo.com%2Fmedia%2Fteamninja_iv_oct07%2F21.jpg&hash=b21f771c760e0f808630582408386d46)
وقتی شما شروع به یک بازی Ds می کنید اولین چیزی که خودنمایی می کند interface است.شما چه برنامه ای برای نزدیک کردن کنترل NG با این موضوع دارید؟
Itagaki:همه ان با تصمیم گرفتن به ساخت یک بازی اکشن بود که شما بتوانید در آن به طور کاملا مسقیم با کاراکتر های موجود در صفحه ارتباط برقرار کنید.و اون کاراکتر میتونست Kasumi باشه یا می تونست Ryu Hayabusa باشه.من زیاد به این موضوع توجه نمی کردم.ولی وقتی که بیشتر روی این موضوع فکر کردم فهمیدم که Ryu Hayabusa می تونه بهترین انتخاب باشه.
ما همیشه شاهد یک cameo در سری بازی های NG بوده ایم.آیا شما قصد ندارید که Cameo دیگری از سری Dead or Alive وارد این قسمت بکنید؟
Itagaki:نه!اگر هم امکانش بود من نمی خواستم که این دو franchise را زیاد در هم آمیخته کنم.منظورم اینه که راه این دو سری تقریبا یکی است ولی نه تا این حد که کاملا به یک بازی تبدیل بشوند.ممکن هست cameo ها تو خیلی عنوان ها باشند ولی تو این عنوان خیر.
نکته آشکار در این نسخه وجود بیش از حد NPC ها در بازی است.به طوری که تنها در یک مرحله از دموی بازی NPC های موجود از کل NPC های نسخه اول بیشتر بود.آیا این امر باعث به دست گرفتن داستان به وسیله NPC ها نمی شود؟
Itagaki:آنقدر هم زیاد نیستند که باعث خارج شدن مسیر داستانی بشوند.بیشتر شبیه این است که از این موجودات استفاده کنیم تا باعث پیشرفت در بازی برای پلیرها بشوند.و به گیمر این اجازه را بدهیم که بداند در مرحله بعد چه باید بکند و اطلاعات اصلی را در اختیار او بگذاریم.
DS از قابلیت wi-fi بهره می برد آیا شما استفاده از آن خواهید کرد؟
Itagaki:بله.ما یک بخش انلاین ضربه خواهیم داشت.مثل leader-board پس شما می توانید با دیگران هم مسابقه دهید.{مشورت کردن با Saito} در حال حاضر ما فکر می کنیم درباره که شما چگونه می توانید نام تان را به عنوان leader-board وارد کنید و مردم شما را بشناسند.و من فکر می کنم ما باید پرچم هم داشته باشیم.مثل leader-board در نسخه های قبلی Ninja Gaidens.اولین بازی ای که در ان از این موضوع استفاده کردیم Dead or Alive Ultimate بود که اولین بازی مبارزه ای آنلاین مححسوب می شود.و اساسا می توانستید به ranking ها نگاه کنید یا ببینید کدام گیمر ها در حال بازی هستند و همین طور ملیت شان.و حالا همه از آن ایده کپی برداری کرده اند.من خوشحالم که میبینم این ایده به نظر بقیه خوب اومده که انها آن را کپی کرده اند.ولی در ایین نامه Microsoft این کار غیر قابل قبول و مخالف آن آیین نامه است.پس ما می بایست آن حصار را می شکندیم.ولی برای بعضی داشتن پرچم ناراحت کننده بود.پس کاری که من انجام قرار دادن یک پرچم متحد ار تمام ملل به جای قبلی بود که مورد قبول هم واقع شد.
صلح جهانی در قالب یک هنر جنگی و نظامی؟!
Itagaki:بله.
آیا در این نسخه کاراکتر مونث جدیدی وجود دارد؟
Itagaki:{به انگلیسی}البته که بله.........
می توانید جزییات از او را برای ما آشکار کنید؟
![31.jpg](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fgames.kikizo.com%2Fmedia%2Fteamninja_iv_oct07%2F31.jpg&hash=f3449f01aa7d529489ad553515c40341)
Itagaki:او واقعا جذاب است.(به انگلیسی)Very cute! (به ژاپنی) این سومین گون از کاراکترهای مونث و نینجای ماست.بعد از Kasumi و Ayane الته آن دو هم دختران زیبایی بودند که از اهمیت بالایی هم بر خوردار بودند.ولی کاراکتر جدید که اسمش هم Momiji است یک شخصیت تصویری 2D (دو بعدی) است.ولی من فکر می کنم صحنه های زیبایی از حضور او در تصاویر این نسخه می بینید.البته این اولین باری است که من درباره او در Team Ninja صحبت می کنم.
شما گفتید می خواهید یک بازی اکشن لمسی برای Ds بسازید.به نظر شما در حال حاضر بهترین بازی action-based نه بازی های non-fruit-picking-based بر روی DS چیست؟
Itagaki:یکی از نقاط قوت و همچنین نقاط ضعف من توجه نکردن زیاد به مقایسه بین عناوین است.منظورم اینه که من Super Mario Bros جدید را بازی کردم و اون فراتر از یک پلتفرمر بود.ولی لزومی نیست که آن فقط بر روی Ds باشد.من فکر نمی کنم عنوان دیگری در حال حاضر باشد که کاری را که ما در دنیای 3D انجام می دهیم انجام دهد.و صادقانه من توجه زیادی به عناوین دیگر نمی کنم.
همان طور که بیشتر مردم می دانند Team Ninja یک تیم کاملا رقابتی است.و وقتی که من می دانم که محصولی وجود دارد که از ما بالاتر است یا قصد رقابت با ما را دارد من حتما باید یک تحقیق و ... درباره آن بازی بکنم ولی در کل من علاقه به انجام دیگر بازی ها ندارم.
پس شما هیچ وفت به این فکر نمی کنید که "چه طور ماریو را خراب کنم؟"
Itagaki:ما هیچ وقت تصمیمی برای مخالفت و دلیلی برای مخالفت با ماریو نداشتیم.ولی من فکر می کنم ماریو نگران کننده است زیرا نمی داند که به کجا می خواهد برود.
همان طور که می دانیم بازی های مدرن عملا با Mario آغاز شد.پس ما باید به ان احترام بگذاریم.حالا راه لوله کشی او به فضا کشیده شده پس باید ببینیم آن بازی چه می کند.
![22.jpg](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fgames.kikizo.com%2Fmedia%2Fteamninja_iv_oct07%2F22.jpg&hash=154a4e8899427444ba252d9dffe8c999)
OK,درباره موسیقی چطور؟موسیقی در سری Ninja Gaiden همواره خارق العاده بوده در مورد این نسخه چه طور آیا ازآهنگ های نسخه اول هم استفاده کرده اید؟
Itagaki:بله,بیشتر موزیک های بازی بر پایه قسمت اول NG بنا شده(نسخه xbox) چندین موزیک جدید هم به انها اضافه شده ولی در کل بر اساس موسیقی در نسخه های قبلی تنظیم شده است.
سد کردن حمله حریف یکی از مهم ترین قابلیت ها در NG بوده است.آیا در این نسخه هم سیستم بلوک کردن خوبی را شاهد هستیم؟
Itagaki:بله.دفاع کردن مهم تر از یورش بردن است.
در این نسخه می توانیم انتظار چند اسلحه را داشته باشیم؟آیا اصلا اسلحه جدیدی را که قبلا در دست Hayabusa ندیده باشیم در این نسخه می بینیم؟
![24.jpg](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fgames.kikizo.com%2Fmedia%2Fteamninja_iv_oct07%2F24.jpg&hash=ac1db0d4eff2e477be8f164a992392c8)
Itagaki:در این زمان او فقط اسلحه دستی خود Dragon Sword را در اختیار داد.ظاهرا این می تونست یک آرزو باشه که او تعداد زیادی اسلحه داشته باشد.ولی اولین هدف ما با این بازی فهمیدن و لذت بردن مردم از برنامه های جدید کنترل آن است.و من احساس می کنم که کنترل قلمی تجربه جدید و متفاوتی با کنترل بازی بر روی Xbox است,که مربوط بود به تغییر اسلحه.به علاوه نام بازی "Dragon Sword," است.پس ما قصد تمرکز خاصی بر روی Dragon Sword بوده ایم.و ما به جای ایجاد اسلحه های متنوع,کنترل های متنوع برای Dragon Sword ساختیم.و میگوییم:"بله این شمشیر اژدهاست.ولی نگاه کنید که می توانید با ان و صفحه لمسی DS چه کار هایی انجام دهید."