? The New and Improved Bungie
مطمئنا شایعات اخیری که مبنی بر جدایی Bungie از شرکت بزرگ Microsoft بود را شنیده اید.البته باید گفت که این مسئله یک جدایی کامل نیست.زیرا Microsoft همچنان IP عنوان Halo را در اختیار دارد و در آینده هم همین شرکت Bungie نسخه های بعدی این عنوان را خواهد ساخت.موضوع دیگر این است که اکنون شرکت Bungie دارای خیالی آسوده تر است و هم چنین انعطاف پذیر تر.و می تواند عناوین جدیدی خلق کند چیزی که هر شرکت بازی سازی می خواهد آن را داشته باشد.
در پی به وجود آمدن آشفتگی کوچکی که در مورد شرکای این شرکت به وجود آمده,ما با جناب Frank O’Connor مصاحبه کوچکی داشتیم,یک اسکاتلندی همیشه خوش برخورد که همواره شاهد فعالیت های وی در شرکت Bungie بوده ایم.اکنون ما اطلاعات اندکی از گذشته,حال و آینده این شرکت به دست آوردیم که در زیر به ان اشاره می کنیم.
خندیدن,, من آرزو داشتم این رو بگم ولی Bill یکی از تعجب بر انگیز ترین مهمانان ما در هنگام launch بازی در هفته گذشته در استادیو ما بود,و ما هم به خاطر این موضوع در مود خوبی بودیم.روی هم رفته,کارکنان Bungie از مدتی قبل از این موضوع اطلاع داشتند و در حال حاضر خیلی سخت بر روی مضمون های قابل دانلود بازی اخیر و پروژه Peter Jackson و از این قبیل چرندیات کار می کنند.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
می تونی بگی از چند وقت روی این موضوع کار می کردید؟
فکر کنم این مذاکره را از یک سال پیش شروع کردیم.منظورم این است,اگر به تاریخ Bungie نگاه کنید,ما خیلی مستقل از کار با Microsoft عمل می کردیم و از گرایش و استیل خودمون پیروی می کردیم.
آیا شما هم اکنون واقعا یک استادیو مستقل هستید؟
Oh بله,ما LLC خصوصی خودمون رو داریم و دیگر بخشی از ماکروسافت نیستیم.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
صحبت هایی وجود دارد مبنی بر اینکه ماکروسافت قصد دارد که از یک سازنده جدید برای نسخه بعدی Halo استفاده کند.
آیا معامله یا چیز شبیه به اون بین شما و ماکروسافت وجود دارد که حق ساخت یا انتخاب با شما باشد؟
خوب,این موضوع از یک شایعه اینترنتی نشعت گرفته و اولین چیزی که مسلما مردم می پرسند این است:“What happens to Halo?”البته ما اکنون در حال کار بر روی آن با شریکمان هستیم.Ensemble در حال کار بر روی Halo Wars است,Peter Jackson در حال کار بر روی یک پروژه بدون نام است,و ما هم با کمک Gearbox در حال تبدیل Halo برای PC هستیم.
چیزی که من باید در این زمان اعلام کنم این است که Bungie اعتقاد دارد که آنها بهترین عنوان Halo را ساخته اند و می توانیم که اگر ایده جالبی به نظرمان رسید کار بیشتری هم بکنیم.من اعلام مشخصی از رد کردن اولین پیشنهاد برای ساخت نسخه جدیدی از Halo را نمی کنم ولی شما باید از این موضوع رو بدنید که همه چیز مربوط به علاقه ماکروسافت است.و اگر آنها بخواهند Bungie همچنان می تواند عناوین جدیدی از Halo را بسازد.
چه احساسی به شما دست می دهد وقتی ببینید افسار بازی شما در دست یک سازنده دیگر است؟
خوب همان طور که قبلا هم گفتم ما قبلا هم با شرکت های دیگری مثل Ensemble و Gearbox کار کرده ایم.پس ما از حراست از چیزهایی که وقت کار بر روی آن را نداریم نا امید نیستیم.نکته نا امید کننده این است که دیگر شرکت ها از ایده ها و مضمون های ما در دیگر عناوین Halo استفاده کنند.که در واقع این کار غیر ممکن است ولی همیشه استثنا هم هست.
نشر بازیهایتان چگونه است؟آیا تمام بازی های Bungie توسط Microsoft منتشر می شوند؟یا اینکه شما امکان انتخاب را خودتان دارید؟
من وارد جزییات نمی شوم,این کافی است که بگویم ما یک معامله خوب با Microsoft در نشر بازی ها داشتیم.و ما همچنان چیزهایی برای X360 می سازیم.ما دو پروژه جدید را معرفی خواهیم کرد و اگر کسی باشد که درباره توسعه بازی ها چیزی بداند می تواند با نگاه به دفتر ثبت دعاوى حقوقى و لیست های ما بفهمد که این دو پروژه در پایه برای X360 هستند.
تا چه اندازه Microsoft به شما چراغ سبز برای ساخت بازی داده است؟در اصل بعد از این مدت بالاخره آنها در کارهای Bungie سهیم هستند.
این بخشی از معامله است که شما باید با خود Microsoft مطرح کنید.آنها با ما مثل یک ناشر معامله کردند نه مثل یک سازنده.و موضوع خاصی برای جراغ سبز دادن یا متوقف کردن عنوان درست و حسابی وجود ندارد.
لطفا بگید که در حال حاضر Bungie در حال ساخت چه بازی هایی است؟
تمام توان ما فعلا معطوف به ساخت مضمون های قابل دانلود برای Halo 3 و کمی هم کمک به پروژه Peter Jackson است.
آیا همه شما در Bungie فقط به بازی های first-person shooter چسبیدین یا قصد ساخت انواع دیگر بازی هم دارید؟
ما برای همیشه به فکر ساخت first-person shooter نیستیم.روی هم رفته,ما دارای یک تیم باهوش و خلاق همراه با ایده های بسیار بسیار زیاد هستیم.یک روز خواه نزدیک خواه یک روز در آینده دور ما بازی ای به غیر از first-person shooter خواهیم ساخت
خوب همچنان سوالات زیادی برای پاسخ دادن به وضع اینده Bungie,Microsoft, Halo, و Xbox 360 وجود دارد.ولی امیدوارم که متن بالا کمی سوالات اکنون مربوط به این وضع را پاسخ داده باشد.ممنون از Frank O’Connor بابت این مصاحبه.
آخرین ویرایش: