مصاحبه کامل Neil Druckmann با مجله EDGE و دردسر های پرت The Last of Us

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت

The Last of Us Remastered اولین عنوانی نیست که بر روی کنسول های نسل جدید به صورت 1080p بازسازی شده است، اما می تواند سخت ترین آنها باشد. دیگر سازنده ها، برای شروع یک چیز داشته اند و از صفر شروع نکرده اند. آنها از تشابه معماری سخت افزار PC و کنسول های نسل جدید کمک گرفتند. اما، TLoU، بر روی یکی از سخت ترین و پیچیده ترین سخت افزار ها ساخته شده بود. و بدتر از این، استفاده از یک انجین مخصوص و کدهای بهینه سازی شده بود که Naughty Dog برای بیشترین استفاده از PS3 بکار برده بود. این عوامل دست به دست هم دادند که پورت این بازی از PS3 به PS4 سخت تر از آن چیزی بشود که به نظر می رسد.

Neil Druckmann کارگردان این بازی می گوید: " آرزو می کردم که یک دکمه به نام ‘Turn On PS4 Mode’ وجود داشت، اما نبود" او ادامه داد: "ما اتنظار همچین جهنمی را داشتیم، و انتظار ما به حقیقت پیوست. فقط برای یک تصویر معمولی، با سایه ها و نورپردازی اش به همراه کرش 30 ثانیه یک بار آن... مدت زیادی را می طلبید! مهندسان این بازی از بهترین های این صنعت هستند. آنها کدهای بازی را تا جایی که در توان بود برای SPU اختصاصی PS3 بهینه سازی کردند. آنها در بهترین سطح بهینه سازی شده بودند، اما وقتی آنها را به PS4 منتقل بکنید، باید برگردید به عقب، بینید که سیستم و کدها مرتب هستند یا نه، بعد دوباره آنها را بهینه سازی کنید."

"من واقعا نمی توانم وخامت اوضاع را شرح دهم، در ابتدا همه چیز خوب بود، گام به گام پیش می رفتیم و چیزی رو از قلم نمی انداختیم. مانند فیزیک یا نورپردازی که تغییر کوچکی در آنها باعث تفاوت زیادی می شد. ما ایمان خودمان را نمی خواستیم از دست دهیم."

مدل های استفاده شده در Cutscene ها به صورت in-game اجرا می شوند.تمام جزییات در رزولوشن 1080p رندر می شوند.

اما این اول کار بود، بعد از اتمام Left Behind، یک سری اطلاعات نگهداری شده از Cutscene ها، مدل هاو بافت ها استفاده نشد. کاراکتر مدل های ساخته شده برای Cutscene ها اضلاع بیشتری نسبت به مدل in-gameداشتند، شرایط ابجکت های ساخته شده برای مدل های با کیفیت بالا هم بسته به ضخامت آنها در هر فریم تغییر کرد. ما به هر حال باید در PS4 استفاده می شد.

"شایعاتی مبنی بر آن است که ماشین های جدید ساخته شده برای GT6، برای سخت افزار و GPU بالاتری از GPU داخل PS3 ساخته شده است. اما TLoU هیچ وقت برای پورت شدن ساخته نشده بود. همچنین Assest های آن برای پورت شدن ساخته نشده بودند. که اگر می شدند، کمک زیادی می کردند. این یعنی ساخت دوباره آنها، استفاده از آنها و بررسی نحوه کار استریمینگ. کار با سخت افزار و OS جدید. کیفیت مدل کاراکتر ها را در حدی بالا بردیم که شما در Cutscene ها می بینید. نورپردازی پیشرفت کرده، بخش های سینماتیک به صورت 1080p/60fps اجرا می شوده. اکنون که محدودیت سخت افزاری نیست، ما می توانیم تمام این ها را در یک دیسک جای دهیم؟"

گرچه این پروژه بین طرفداران طالب زیادی داشت، حتی قبل از عرضه خود بازی بر روی PS3، اما این پروژه یک آزمایش و تجربه برای استودیو ND بر روی سخت فزار PS4 محسوب می شود. Neil می گوید: "در انتقال از PS2 به PS3 بیشتر دست آورد های انجین را باید دور می ریختیم. ما از یک برنامه اختصاصی که توسط Andy Gavin و تعدادی دیگر از برنامه نویسان طراحی شده بود، استفاده می کردیم. ما می دانستیم با یک موتور گرافیکی باید شروع به کار کنیم، که عنوان Uncharted رو حتی در آینده تامین کند. و بعد، یک انجین احتیاج داشتیم که با هر پلتفرمی سازگار باشد. ما حتی در روز های ابتدایی PS3 به فکر انتقال به PS4 بودیم. اکنون TLoU یک دلیل خوب برای تجربه است. ما به وسیله پرت و بهینه سازی آن با PS4 آشنا می شویم.

"در ابتدا، برای این پروژه یک تیم کوچک از دو یا 3 برنامه نویس تشکیل شد. برای این که بدانیم این آزمون و تجربه ارزش پرت کردن دارد یا خیر. برنامه نویسان قوی که برای انتقال فیزیک، AI، گرافیک و اسکریپت ها جمع شده بودند، به اندازه یک تیم کامل برای ساخت بازی نبودند."

کسانی که در این پروژه فعالیت نداشتند، طراحان بودند. به غیر از مباحث مربوط به گرافیک، TLoU Remastered یک پرت دست نخورده است." ما وقت زیادی را برای تجربه بازی صرف کردیم. چون معمولا در هنگام بازی به عیب ها، حتی کوچکترین آنان واقف می شویم و آن را تغییر می دهیم. اما زمانی که آن مسیر را پیموده اید، برای چه آن را تغییر دهید؟
من به شخصه نسخه های اصلی Star Wars یا Metal Gear Solid (نسبت به سخه پرت شده بر روی GameCube و تغییرات آن) بیشتر می پسندم. با این که آنها به خوبی پرت شده اند. من به تک تک دیالوگ ها و لحظات Gamplay توجه دارم و به عقیده من ایجاد تغییر در آن سبب افت آن می شود.
اما اکنون چیز مهمی را میخواهم اعلام کنم، ما آن تجربه را کسب کردیم! پروژه را تکمیل کردیم!! در حال حاضر تنها بر روی قفل کردن فریم ریت و بالا بردن کیفیت بافت ها مشغول هستیم."

" این پرت یک پرت معمولی است، اما من دوست داشتم از برخی از ویژگی های DualShock 4 نیز استفاده کنیم. حتی استفاده از Touchpad. اما سعی کردیم تا آنجایی که می توانیم، تجربه اصلی TLoU را از آن جدا نکنیم. محتویات اضافی برای لذت بیشتر از اصل بازی هست.
Left Behind، به عنوان یک DLC که قبل از داستان اصلی رخ می دهد، در پایان بازی در درسترس خواهد بود. یک گزارش تصویری از Cutscene ها در ابتدا بازی وجود خواهد داشت. چیزی که پس از پایان مراحل ساخت نسخه PS3 ساخته شد اما به دلیل کمبود وقت عملی نشد. من و Troy Bakerو Ashley Johnson نشسته ایم و از تجارب این کاراکتر ها و Cutscene ها برایتان می گوییم. همچنین صدای این گزارش قابل تغییر هست."

اما در مورد نشان دادن تفاوت این نسخه با نسخه PS3، کاگردان بازی Druckmann می گوید: "چگونه می توان تفاوت ها را در اینترنت نمایان کرد؟ این بازی به صورت 1080p/60fps اجرا می شود. YouTube ویدیو ها را به 30fps تبدیل می کندو آنها را فشرده می کند و کار را برای تشخیص سخت می کند. وقتی این تفاوت را متوجه می شوید که کیفیت Assest ها و تکسچر ها را در یک نمایشگر بزرگ ببینید. آن وقت است که دیگر مراجعه به نسخه PS3 آن برایتان جالب نمی باشد. خودمان می خواستیم برای عموم یک تریلر 60Hz که فشرده نشده است آماده کنیم، اما این فایل حجم زیادی می گیرد، چند صد Mb! اما شاید بر روی PSN این کار را بکنیم.

Neil باور دارد، نکته ای که از این پروژه آموخت، این بود که موفقیت پروسه کاری، با اعتماد به تیم و حفظ ایمان به پروژه میسر می شود.

نتیجه کار، مانند مشاهده DVD و Bluray هست. این یک تجربه کاملا تازه محسوب نمی شود، اما وقتی شما فیلم را تماشا می کنید، با وضوح تصویری که کارگردان و سازندگان آن در ابتدا آن را می دیدند، مواجه می شوید.
ما هم اکنون مشغول پروژه The Last of Us Remastered هستیم، اما هم زمان، بر روی دو پروژه جدید کار می کنیم. او در پایان گفت:" به Uncharted 1 نگاهی بندازید، و بعد دوباره TLoU یا Uncharted 3 را نظاره کنید، متوجه تفاوت بین آنها می شوید؟ ما تازه شروع کرده ایم و با آشنایی بیشتر با سخت افزار جدید پیشرفت های بیشتری را مشاهده خواهید کرد. من اعتقاد دارم شما تفاوت های TLoU در PS3 و PS4 را خواهید دید، این تازه اول نسل است."

منبع

آخرین ویرایش:
ممنون بابت ترجمه ی زیبا و روان :-*
گفتنی هارو که نیل گفته ولی بنظرم TLOU کاملاً ارزش این سختی هارو برای پورت شدن داشت! همونطور که خودش میگه:
نتیجه کار، مانند مشاهده DVD و Bluray هست. این یک تجربه کاملا تازه محسوب نمی شود، اما وقتی شما فیلم را تماشا می کنید، با وضوح تصویری که کارگردان و سازندگان آن در ابتدا آن را می دیدند، مواجه می شوید.
با اینکه TLOU جوایز مربوط به گرافیک رو هم برد ولی نمیشه اینو کتمان کرد که سخت افزار قدیمی و کهنه ی PS3 اجازه نداد که ما بتونیم همه ی اون چیزی که ND درنظر داشت رو تجربه کنیم و حالا با این پورت امیدوارم بتونیم اون چیزی که بچه های ND درنظر داشتند رو تجربه کنیم.

عالي بود مهدي واقعا خسته نباشي لذت برديم به شدت

انتظار براي TLoU واقعا سخته ، خيلي علاقه دارم بدونم نسل رو چجوري شروع كردن
بازم ميتونه كانديد GOTY بشه ؟! :d

خیلی از نیل دراکمن و بروس خوشم میاد . ادم های با استعدادی هستن که حتی خارج از سونی و ND
هم میتونن کاملا موفق باشن . و به نظرم شایسته لقب استاد هستن ، استاد که به موی سفید نیست . حتی از کیج بیشتر شایسته ان به استاد . جنجال نشه.:d

بازم ميتونه كانديد GOTY بشه ؟! :d
نه دیگه بسشه این همه جایزه و GOTY درو کرد ولی ممکنه میانگینش از 95 بیشتر بشه !

و به نظرم شایسته لقب استاد هستن ، استاد که به موی سفید نیست . حتی از کیج بیشتر شایسته ان به استاد . جنجال نشه.:d

خواهشاً این دو نفر رو خز نکنید با این واژه "اُستاد". همون Cage استاد بمونه کافیه:دی!

پس با این احتساب برا سازندگانی که قصد دارن بازی های ps3 رو در آینده برا ps4 به صورت کالکشن عرضه کنن مشکلات و دردسرهای اساسی پیش خواهد اومد!
به هر حال port این بازی یک تجربه ی بزرگ برا آشنایی با سخت افزار ps4 بوده و تاثیر زیادی رو کیفیت بازی بعدی این تیم خواهد گذاشت!
با تشکر از ترجمه ی دوست خوبمون.

با این حرف ها،احتمالا خبری از GOW:A و Uncharted Collection نمیشه :-" یا حداقل به این زودی ها نمیشه :d
رسما سر همین تک بازی،به فنا رفتن:-"

استودیوهای کوچیکی مثل Sanzaro که نسل قبل یه سری بازی ها ،روی کالکشنشون کار میکرد هم برسن به پروژه های جدید بهتره! :d مثل سانزارو که بعد از اسلای کالکشن،رفت ادامه ی بازی رو ساخت! :bighug:
بزرگا هم که تکلیفشون مشخصه! >:) مثلا سانتا جای وقت گذاشتن دوباره روی پروت GOW:A ، بره سراغ یه بازی جدید که بس تشنه ی بازی جدیدشونیم :x

به Uncharted 1 نگاهی بندازید، و بعد دوباره TLoU یا Uncharted 3 را نظاره کنید، متوجه تفاوت بین آنها می شوید؟ ما تازه شروع کرده ایم و با آشنایی بیشتر با سخت افزار جدید پیشرفت های بیشتری را مشاهده خواهید کرد. من اعتقاد دارم شما تفاوت های TLoU در PS3 و PS4 را خواهید دید، این تازه اول نسل است."

...

گرافیک برای من یکی اهمیت نداره/ همینجوریش که دارم برای بار سوم روی سوروایور بازی می کنم بازم فکم باز می شه :دی این مشکل خیلی مسخره AI رو اگه درست کنن حل می شه. بار اول زیاد اهمیت نمی دادم چون حواسم به این چیزا نبود، اما الان دیگه واقعا خنده دار شده :دی هنری، سم و الی همه باهم از جلوی یارو رد می شن با هم دیگه برخورد هم می کنن چیزی نمی گه بعد من از رو بطری رد می شم شاتگان خالی می کنه رو صورتم :)) :دی

همین رو درست کنن بسه.

با این حرف ها،احتمالا خبری از GOW:A و Uncharted Collection نمیشه :-" یا حداقل به این زودی ها نمیشه :d

من یک ساعتی بازیش کردم. به نظر خودت واقعا این بازی ارزش دردسر پورت شدن رو داره؟ :دی

اگه دوباره كانديد بشه كه كل صنعت گيم اعتصاب ميكنن :d
ولي كانديد گرافيك كه ميشه
بهترین Remaster ـه تاریخ هم باشه (هم گذشته هم آینده) باز نباید نامزد گوتی بشه . چون اگه بشه باید گوتی رو بگیره واسه همین نامزد نمیشه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or