مصاحبه كامل ديويد جفي و اسكات كمپل

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام
من يه تيكه از مصاحبه اين دو فرد قرار داده بودم و خب يه تيكه ترجمم غلط بود به حر حال ساعت 3
بود و اميدوارم منو ببخشيد براي همين متن كامل گذاشتم
ديويد جفي : موسس اصلي استوديو Eat Sleep Play, واقع در شهر Salt Lake City . وي خلق دو بازي بسيار مشهور و جهاني بوده بازي هايي كه جز تاريخچه كنسول هاي سوني ps1 .ps2 بوده اند باز يهاي Twisted Metal and God of War كه ديگه هر بازيباز فديمي و جديد اونها رو ميشناسه
اسكات كمپل : مدت زيادي با جفي همكاري داشته و بعد از ديويد ضلع اصلي اين مجموعست
GamePro : يه چيزي باعث ناراحتي تو شده ديويد اين طور نيست ؟
Jaffe : من نميتونم بهتون قول بدم
GamePro : خب دوستان شما بايد ارزش وقت رو هم بدونيد
Jaffe : لعنت به تو !! ادامه بده

GamePro :اين چيزي كه من ميخوام بشنوم ديويد تو گفتي بازي هاي كوچكتر برات بهترند و اين بازي ها خب مخالف مجموعه هاي بزرگ هستند ايا هدف تو از تاسيس استوديو
Eat Sleep Play همينه ؟
Jaffe : سوال خوبي بود ما بازي Calling All Cars ساختيم و بهشم اميدواريم . به حر حال psn كارش خوبه و كنجايششم همينطور و ما اميدواريم افراد بيشتري به اين شبكه بپوندند. به هر حال هدف بازي هاي كوچك اينه كه نتيجشو سريع ببيني . ايده هاي اصلي اين بازي مخالف اين هست كه افراد بسيار زيادي رو جذب كنه
7xuavia.jpg

هدف بعدي ما اينه كه { نا معلوم } بازي در سطح بازي همچون Calling All Cars با كيفيتي بالاتر زماني كه ما اين استوديو رو تاسيس كرديم هيچ وقت هدفم اين نبود كه بازي بسازم در حد god of war و به حر حال هدف استوديو ما شنا كردن بين بازي هايي در حد بازي هاي psn و بازي هاي بزرگي مثل Twisted Metal Black هست
[GamePro : قبل از اينكه بسازي Eat Sleep Play گفته بودي يه بازي online-only shooter ايا همين چيز كوچيك موازي با حرف تو { بازي هاي كوچكتر بهتره } ؟
Jaffe: اگه يه نفر بياد و از ما بخاد كه بازي [online PS3 shooter] در سطح Warhawk بخواد خيلي دور از اون هدفيه كه ما ميخواهيم اما يه چيزي كه ما توش راحتيم
GamePro : ايا شما قصد ساختن بازي first-person shooter رو داريد ؟
Campbell: تو ژانر اكشن هر كاري ميشه كرد و اين باعث هيجان من ميشه
Jaffe: ما بيشتر يه استوديو بازي هاي mechanics-driven هستيم مثل
82t2yko.jpg

الان بازي هاي بزرگي در قسمت multiplayer shooters هستند مثل بازي هاي Team Fortress 2 و Call of Duty 4 اين جور بازي ها تا حدودب با ما تناقص داره و ما بيشتر علاقه به mechanics
داريم
GamePro : در اين راه شما ها چه حسي داريد ؟ ايا بازي سينمايي و يك داستان بزرگ رو ميگيريد كه ساختنش به طول بيانجامد ؟
براي خالق بودن ....بله يه زماني شديدا .من در نهايت انجام دادم با بازي بزرگي مثل خداي جنگ
6k8cvu1.jpg

شما بازي رو ميسازيد براي مصرف كننده در حالي كه بازيرو براي خودتون ميسازيد . من خودم
لحظات بسيار خوشي رو در قسمت multiplayer بازي Twisted Metal و Calling all Cars داشتم . وقتي تو بازي رو بسازي بهش وابسته ميشي و خيلي سخت كه لذت ببري از پروسه اي كه اونها داتشتند و شما هيچ وقت لذت نميبريد اون قدري كه مصرف كننده ها لذت ميبرند
من فقط يهبار خوشم اومد از داستاني كه از حيطه من خارج و من فقط با المنت هايي كار ميكنم كه خوشم بياد همنطور كه بازمن ها و سازنده هاي بازي خوشششون مياد
GamePro : من از جان كارمك شنيدم كه از بازي هايي كه سينمايي هستند و اين روند رو دارند
Jaffe:اين نقل قول بزرگيه .من نگفتم كه اين بازي ها داستانشون كار نميكنه { Uncharted
Ratchet & Clank, and Call of Duty 4 همشون داستانشون مفيده . من فكر ميكنم اين جور بازي ها رنج ميبرند از داستانشون و هيچ شكي توش نيست
Campbell:هسته اصلي تيمي كه ما درست كرديم در Eat Sleep Play هيچ وقت قرار نميگيره در قسمت داستان بازي ها
8e8dfkp.jpg

بعلاوه ما وقت براي بازي كردن و اپديتشون داريم و من هيچ وقت علاقه اي به بازي ها داستاني نداشتم و در اين مورد چيزي هم عوض نميشه
GamePro : حركت ميكنيم به سمت Twisted Metal Head On: Extra Twisted Edition و اين كه چرا اون رو براي PS2 درست كرديد ؟ ممكن بازي هاي downloadable براي ps3 بسازيد ؟
Jaffe: ما لوازم بازي ساختن براي ps3 رو داريم و شديدا در حال حاضر فعال هستيم براي بازي
ساختن بر روي ps3 . ما فعلا منتشر كرديم Calling All Cars بر روي اين كنسول .و اينكه اينده استوديو ما ps3 هست دروغه . ولي سوني از ما خواست ما اين بازي رو بسازيم و ما هم عمل كرديم
به حر حال 100 ميليون نفر در جهان PS2 دارند . ما به ps3 هم خيلي علاقه داريم اما هر كسي اونو نداره و خب جنبه بيزينس هم هست . ما هر وقت راحت شديم به پروژه 2 سالمون ميرسيم جايي كه بازي جديدمون اتفاق ميافته
GamePro :چه چيزي در Twisted Metal هست . اين بازي همش بازي ماشينيه ؟
Jaffe: اون قسمت اصلي پروژمون بود [canceled game] Twisted Metal Black 2
Campbell: بازي Twisted Metal Black 2 داراي قسمت كاملي از ماموريت ها بود براي قسمت تك نفره single-player
Jaffe: مثل يه تيكه از موزه ميمونه اگه شما طرفدار Twisted Metal باشي شما خوب نگاه ميكنيد به طراحي پروسه ما
GamePro :من به شدت طرفدار Twisted Metal هستم و به نظرم قسمت 2 اون از همه بهتر بود قبول داريد يا نه ؟
همه اينو ميگند Head On بيشتر هم شبيه Twisted Metal 2 و تاثيراتي هم از Black گرفته و ما دقيقا سعي كرديم همينكار بكنيم منم هم عقيدم شماره 2 از Black بهتره
GamePro : ديويد چرا نظرت اينه كه در اينده فقط يك كنسول هست ؟
Jaffe: يه سري ادم عوضي و يك سري فن بوي ما********* به همه چي گند ميزنند - من هيچ وقت سعي نكرم يه احمق باشم من نميخوام سوني يا ماكروسافت ويا هر كسي برنده بشه چ
GamePro : بازي Calling All Cars به حر حال ازمايشي بود ؟
Campbell: ما خيلي بحث كرديم سره Calling All Cars و حالا ادارك ونظرمون 20/20 هست
Jaffe: در اول بازي Calling All Cars يك بازي با درجه بالا و s**y بود اما بعدان تصميم گرفتيم
كه درجه بازي رو پايين بياريم
GamePro : هدف بعديتون بعد از Twisted Metal چي هست ؟
Jaffe : خب هدف بعدي ما محرمانست و براي اينكه متوجه اون شيد بايد چشمان تيز بيني داشته باشيد و به بازي Twisted Metal Head On: Extra Twisted Edition. توجه كنيد اين
8ffg3eg.jpg

واقعا محرمانست
GamePro : ديويد نظرت در باره God of War 3 چي هست ؟
خب بازي در همون استوديو درست ميشه كه قسمت اول ساخته شد من 5 ماه پيش سوني رو ترك كردم اما من يك داستان فوق العاده براي God of War 3 داشتم
GamePro : هدفشون سقوط خداي يونان بود ؟
Jaffe :واي چي بگم اه f**k
من نميدونم اونا چه داستاني رو استفاده ميككنند در خداي جنگ 3 و نميدونم Cory Barlog چه قدر قصد استفاده از داستان منو داره
حالا كه Cory Barlog سوني رو ترك كرده اصلا نميدونم چه داستاني در سر دارند
به حر حال قراره در February با تيم God of War 3 ملاقات داشته باشيم
من نميدونم هدفشون چيه اما اميدوارم كه هدف و داستاني رو كه من نوشتم دنبال كنند و ار
چيزي كه من ميخواستم دور نشند
البته من شنيدم اونها بسيار علاقه مندند كه داستان منو دربارهي God of War 3 بدونند اما نميدونم اين موضوع حقيقت داره يا نه
GamePro : نميخواهيد با گروهتون وارد همكاري با تيم God of War 3 بشيد ؟
Jaffe : اگه اونها بتونند با Eat Sleep Play همكاري كنند و من بتونم نظرم رو بدم ........... اونها نيازي به كمك من ندارند !!!!!!
7wrsnie.jpg

اونها تيم عالي هستند و خب بايد داستان م God of War 3 خيلي جالب باشه
خب در اخر چند سول در باره بازي
و اينكه كدوم رو ترجيح ميديد
...Halo 3 or Call of Duty 4?
Jaffe: Call of Duty 4.
Campbell: [مكث] Halo.

...Devil May Cry 3 or God of War II?
Jaffe: God of War II.
Campbell: God of War II.
..Geometry Wars or Super Stardust HD?
Jaffe: [big pause] I'd have to say Geometry Wars.
Campbell: Yeah, Geometry Wars.
موفق باشيد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or