مصاحبه سازندگان Wwe Svr 2008 با طرفداران بازی

• Thread starter Thread starter Mojtaba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Mojtaba

کاربر سایت
چند روز پیش مصاحبه ای بین سازندگان عنوان WWE Smackdown! VS Raw 2008 و طرفداران این بازی انجام شد. در واقع سازندگان طی فشارها و ناراحتی های طرفداران بازی این مصاحبه را انجام دادند تا به تمام سوالات و مشکلات آنها پاسخ دهند. در این مصاحبه طرفدارن بسیار از پیشرفت این بازی ناراحت بودند ! این مصاحبه در سالنی در New York تشکیل شد. در این مصاحبه که یکی از سازنگان به عنوان نماینده آنها برای پاسخ سوالات آمده بود که به فردی بسیار خونسرد هم بود چون با توجه به انتقادات زیاد با آرامش و خیال اسوده به آنها پاسخ می داد.

در این مصاحبه حدود 20 نفر منتخب از طرف طرفدارن بازی حضور داشتند و همچنین در طی مصاحبه تریلرها و همچنین تصاویری که از قبل آماده شده بود ، پخش می شد. ضمن اینکه هر کدام از آنها یک سوپراستار و بعضی دیگر امکانات و بخش های بازی را بررسی میکردند.

- در ابتدای مصاحبه سازنده بازی مطرح کرد من به شما حق میدم که این قدر از دست ما عصبانی هستید ! اما سعی میکنیم که تا ناراحتی های شما را در در این نسخه برطرف کنیم. الان ما چندین نسخه از سری WWE Smackdown! VS Raw رو داریم میسازیم و هر بار هم به اطلاعات و توانایی های ما اضاف میشده ! اما یه چیزی هست که باید بگم. ما خودمون میخواییم که بازی را به واقعیت نزدیکتر کنیم اما با یه سری مشکلات بازی سازی همراه میشیم. پس بهمون حق بدید !
همین جا بود که یکی از طرفداران بازی گفت یعنی چی ؟!! سازنده بازی هم به اون همراه خنده جواب داد که ما برای ساخت بازی مشکل داریم ! یعنی میخوایم که بازی مثلا این امکان رو داشته باشه ولی نمیتونیم ! پس بهتره که سر این موضوع بحث نکینم !
مصاحبه شروع شد !!
اولین سوال رو یکی پرسید چرا ما حس میکنیم که پیشرفت بازی نسبت به نسخه های 2006 و 2007 خیلی کمه ؟! منظورم اینه که که چرا امکاناتشو افزایش نمیدین ؟! حرکات رو بهتر نمیکنین ؟! گیم پلی بازی رو بهتر نمیکنین ؟!! یا حتی چرا گرافیکشو افزایش نمیدین ؟!!

- سازنده بازی به اون جواب داد خوب فکر کنیم شما دارین اشتباه میکنین ! نسخه 2007 نسبت به 2006 پیشرفت زیادی داشت. شما اگه دقت کنین گرافیک و همچنین گیم پلی بازی خیلی پیشرفت داشت . امکانات بازی رو زیاد کردیم ! مخصوصا در نسخه PS2 بازی که خودم هم خیلی رو این موضوع تاکیید میکردم !

-همین جا بود که گفت چرا میخواستین نسخه PS2 بازی نسبت به کنسولهای دیگه بیشتر پیشرفت کنه ؟!

- فکر نمیکنم اینطور باشه ! الان من این مثال رو زدم چون خودم اینو به طور واضح و دقیق شاهد بودم ! اما اینو هم بگم که ما به فروش بیشتر نسخه PS2 امیدوار بودیم که همین طور هم شد ! البته نسخه های 360 و PSP بازی هم فروش بسیار خوبی رو داشت. مخصوصا نسخه 360 که خریداران بازی بسیار راضی بودن !

- نوبت رسید به یکی دیگه که با عصبانیت گفت چرا در نسخه قبل قدرت بازیگرها رو بیخود اده بودین ؟!

- من در این مورد کاری نکردم ! در واقع ما یه گروه که اطلاعات و سابقه خوبی داشتند رو مامور کریدم تا در این باره تحقیق کنن ! شما مشکلتون دقیق چیه ؟!

- مثلا شما قدرت Undertaker رو 89 داده بودید درحالی که به افرادی مانند : John Cena داده بودین 91 یا Triple H رو داده بودین 94 ؟! یعنی به نظرتون قدرت Undertaker نسبت به اونها کمتره ؟! یعنی اون افراد اطلاعاتشون اینقده ؟! حتی اونو بین 5 نفر اول بازی هم قرار نداده بودین !!

- ببینین من خودم زیاد کشتی کج میبینم ! بالاخره یکم میدونم که قدرتشون نسبت به هم چطوره ! در حال حاضر کسی مثل taker خیلی قدرتمنده ! یا John Cena تونسته طرفدارهای زیادی رو بگیره و واقعا هم قدرتش زیاده ! در PPV های قبلی هم تا حالا شکست نخورده ؟! حالا کاری نداریم که نتایج از قبل تایین شده یا نه ! همونطور که در Box Art بازی میبینین نفر اول رو Undertaker قرار دادیم و همچنین John Cena و Bobby Lashley ! میدونم که شما این سوال رو میکنین که چرا کسایی مثل HBK , Batista رو نزاشتین ؟!! باید بگم که ممکنه این باکس شات رو هم تغییر بدیم ! ولی ما میخواستیم کسانی رو در طرح بازی قرار بدیم که در حال حاضر طرفدران زیادی داشته باشن ! ما هم همین کار رو کردیم . بابی لشلی رو هم واسه این گذاشتیم که هم نتایج بهتری نسبت بقیه داشت و هم به خاطر اینکه سال قبل به موردی پیش اومده بود ( فکر کنم یه عده گفته بودن چرا یه سیاهپوست رو قرار ندادین ! چون در مصاحبه هم گفت که نیمخوام در این مورد حرف بزنم ! شاید بعضیاتون دچار سوءتفاهم بشین ) . در کل در مورد قدرت سوپراستارها وقت بیشتری رو گذاشتیم و سعی میکنیم که این مشکل رو هم حل کنیم.....

- ما چند ماه پیش لیستی از سوپراستارها رو دیدیم که واقعا خیلی جای تعجب داشت ! مثلا RVD رو قرار نداده بودین ! یا سوپراستارهایی رو که در Legend قرار داده بودین ! جای خیلی ها خالیه ! مثلا Halk Hogan !

- اون لیستی رو که شما دیدین میتونم بگم که دقیق نیست ! اون لیست رو خیلی وقت هست که بیرون دایدم . حالا تغییرات زیادی کردیم ! ما الان لیگ ECW رو ه اضاف کردیم ! به دلیل برخی از مشکلات ما فقط تونستیم که تعدادی از سوپراستارهای اون لیگ رو قرار بدیم !

- یکی دیگه از طرفداران بلند شد و گفت : اتفاقا من میخواستم ازتون یه سوال کنم ! در حال حاضر Sanman یکی از سوپراستارهای ECW هست . چرا موقع وارد شدن اون لیگ Raw را براش قرار دایدن ! ( در همین زمان تصویر مربوطه به نمایش در آمد ! )

wwe-smackdown-vs-raw-2008-20070926022134142_thumb_ign.jpg

- این تصویر هم ماله خیلی وقت پیشه ! ما سعی در طراحی جدا برای لیگ ECW داریم ! اون تصویر هم که شما مشاهده کردین به خاطر این هست که Sandman به طور دستی در Raw قرار دایدم ! در قسمت Season Mode بازی !
خوب ! اسم Season Mode رو بردم . در این نسخه این قسمت به طور فوق العاده ای پیشرفت کرده و زیباتر شده ! ما داستان بازی رو بسیاز زیباتر کردیم و همچنین سعی کردیم بیشتر به واقعییت نزیدکش کینم!
خوب فکر میکنم که بهتر باشه درباره قسمت های دیگه بازی صحبت کنیم !!!

- بزارین اینو هم بگم ! چندی پیش اعلام شده بود که مواردی مثل : صدای تنفس ها ، خون آمدن شدیدتر و زیباتر ، صدای دردوناله بیشتر ، حرکت کامل تر و زیباتر ، روان تر شدن بازی ، اضافه شدن چندین نوع مسابقه جدید در بازی ، نورپردازی بهتر ، سرعت بیشتر ، اضافه شدن سوپراستارهای بیشتر و ... در این نسخه هستند ! در این مورد یکم برامون توضیح بدین !

- مواردی رو که گفتین ! همین طور هست. ما سعی در زیبایی بیشتر بازی داریم.
البته به این مورد هم اشاره کنم ! اگه یاتون باشه قبلا شایعه شده بود که امکاناتی که در این بازی اضاف شده مثل : انداختنی آب دهان ، سیلی زدن و ... ! من به به طور کامل این خبر رو تکذیب مکینم ! اما این هم یه فکر خوبه باری اینکه این امکان رو اضاف کینم. البته ممکن است که موارد در قسمت Season Mode بازی به طور خودکار اتفاق بیفته !

--------------------------------------------------------------------------

ادامه مصاحبه در قسمت بعد ...............

قسمت دوم مصاحبه​

- شما معتقد هستین که این نسخه پیشرفت زیادی داره ! خوب اگه میشه بگین که در چه مواردی ؟!!

- ما بارها گفتیم و الان هم دوباره میگم ! بازی خیلی پیشرفت کرده ! الان ما تغییرات زیادی رو در بازی ایجاد کردیم. مثلا همونطور که قبلا هم اشاره کرده بودین صدای تنفس سوپراستارها ! خونریزی زیباتر و ... در این بازی میتونین به طور کاملا واضح شاهد باشین !
صدای تنفس اونها برای هر کدومشون جدا هست ! زیبا و زیاد و کم شدن تنفسهاشون !
خونریزی ! در نسخه قبل شاهد بودین که وقتی یه سوپراستار با یه وسیله ای به سرش ضربه وارد میشد از سرش خون میومد ! بعد از یه مدت چند نفر گله مند شدند که چرا بعد از مدتی خون از روی رینگ پاک میشه ؟!! من خودم هم از بابت این موضوع خیلی ناراحت هستم. این هم از مواردی هست که متاسفانه با اون مشکل داریم. اما بزارین یه توضیحی در این رابطه هم بدم. در این نسخه خونریزی بسیاز زیباتر از نسخه 2007 شده ! مثلا اگه با صندلی به سر کسی ضربه بزنیم، سر اونها با توجه به قدرت و استقامتی که از قبل داشته خون میاد ! یعنی ممکنه سر یه نفر سخت تر از یه نفر دیگه باشه! من الان براتون یه لیست مختصری میگم که به ترتیب سر اون ها دیر تر خون میاد : Umaga , Kane , Bobby Lashley , Mick Foley , The Great Khali , John Cena , Batista , Mark Henry , Triple H , Undertaker , Jeff Hardy , Mat Hardy , Bret Hart , Shawn Michaels , ... !
همونطور که میبینین Umaga اولین نفره و آخرین نفر هم Shawn Michaels ! اگه دقت کرده باشین در مسابقه های واقعی سر Umaga خونریزی نداشته فقط همین چند وقت پیش که پس از ضربه های زیاد صندلی به سرش بالاخره خونریزی کرد ! و بالعکس HBK ! سر اون خیلی سریع خون میاد ! البته اینو بگم که فکر نکنین که قردتش کمه ! اصلا اینطور نیست. در مسابقه هایی هم که وی انجام داده خودتون میدونین که سرش خیلی سریع خون میومد. نمونش هم درگیری های DX با آقای مکمن ! میدنین که با اولین ضربه های صندلی یا ... سرش خون میومد ! ولی نمیدونم چطور بگم ! بعضی موقع ها هم خیلی تعجب میکنم. مثلا مسابقه ای که با Stone Cold چند سال پیش انجام داد . اصلا در اون مسابقه سرش خون نیومد ! در حالی که خیلی به سرش ضربه وارد شد...
حالا از سر این بگزریم!!! در مسابقه ی First Blood وسیله های زیادی وجود داره مثل : صندلی ، چوب ، چکش ، کمربندها و ... ! شما میتوین از هر کدوم اینا استفاده کنین ! در این نوع مسابقه حریفتون کلا سعی در ضربه به سر شما داره و بیشتر از وسیله هایی استفاده میکنه که قویتره ! خونریزی به صورت زیبایی هست مثلا درد شدید هنگام خونریزی ! حتی در بعضی اوقات دست افراد یا وسایل هم خونی میشن ! امیدوارم که خیالتون از بابت این راحت شده باشه !
نکته بعدی حرکات و ضربه های سوپراستارها است! این مورد هم جای بحث زیادی داره که براتون به طور مختصر توضیح میدم
در نسخه های قبل شاهد بودید که بعضی از بازیگران حرکاتی رو انجان میدادن که در واقعیت اون کارها را نمیکردن! ما مجبور بودیم واسشون یه سری حرکت به انتخاب خودمون بزاریم ! در حالی که برای بعضی ها اصلا مناسب نبود. حالا در این نسخه سعی کردیم که حرکات رو با بررسی و دقت بیشتر بزاریم که فکر میکنم براشون مناسب هم باشه.
ضربه ها در این نسخه خیلی زیبا و جذابتر شده. حرکات سریع شده ! شما ممکنه در نسخه های قبل شاهد بودین که که وقتی کسی میخواست یه ضربه بزنه یکم طول میکشید ، اما در این نسخه تا حدودی این مشکل رو حل کردیم ! یادمه یکی این موضع رو به من گفت که چرا حرکت You Cant See Me مربوط به جان سینا، خیل بد طراحی شده ! من هم بهش گفتم که سعی میکنیم رفعش کنیم. باید بگم که ما خیلی روی این حرکات کار میکنیم ! در واقع طراحی این نوع حرکات خیلی سخته ! مثلا موقعی که Shawn Michaels پاهاشو به زمین میزنه و آماده میشه باری حرکت SCM ! این حرکت رو هم به بازی اضاف کردیم که طراحییش هم برامون خیلی سخت بود !
نورپردازی هم بهتر شده . نورهای زیباتر و سرعت تغییر بیشتر و ...

- میدونید که در نسخه قبل نورپردازی مشکل داشت و بعضی موقع ها اجرا نمیشد ! درباره این موضوع چیکار کردید ؟!!
- بله ! به طور کامل حل شده !
مورد دیگه هم طراحی سوپراستارهاست ! متاسفانه شما از طراحی اونها خیلی ناراحت بودین ! نمونش هم صورت The Great Khali ! یا اندام Randy Orton ! باید بگم که در طراحی انها متاسفانه خیلی نتونستیم کار کینم ، اما تا اونجای که تونستیم مشکل ها رو رفع کردیم !
صدا ! یکی از مهمترین پیشرفت ها هم در صداگداری بازی هست ! ما از سوپراستارها دعوت کردیم که خودشون به استدیو بیان ! خوشبختانه اغلب اونها اومدن و با صدای اونا رو بازیگران مربوط انداختیم !
ما مدتی از وقتمون رو هم روی تماشاگران بازی گداشتیم ! تعداد اونها رو افزایش دایدم. حتی حرکات اونها رو هم زیباتر کردیم ...... ! ( کمی توضیح دیگر هم بود که نیازی به ترجمه نداشت )

- یکی از طرفداران گفت : این عکس رو ببینین ! ( عکسی به نمایش در اومد که یک تماشاگر در سه نسخه وجود داشت که ممکنه این تصویر باشد. تصویری در متن اصلی نبود ! )

wwe-smackdown-vs-raw-2007-20070928043948812.jpg

این تصاویر مربوط به نسخه 360 بازی هست ! درسته که شما گرافیک اونو زیباتر کردین اما چرا تغییر دیگه براش ندادین ؟!! مثلا چرا حداقل لباسشو تغییر ندادین ؟! رنگ موهاشو چطور ؟!!
یا یه مورد دیگه چرا تماشگران برای تشویق باهم بلند میشن و میشینن یا همزمان کاغذهای رو که روی اون چیزی نوشته میارن بالا ؟!!
یهنی این مورد اهمیت نداره ؟!!

- فکر میکنم خیلی نه ! متاسفانه ما اونقد وقت نداریم که بخواییم تمام مشکلات رو حل کنیم ! ولی مطمئن باشین که با دیدن تماشاگران زیاد ناراحت نمیشین !
ادامه توضیحات : یکی دیگه از قسمت هایی که ما در این نسخه تغییرش دایدم ، جایی هست که قدرت باقی مونده از سوپرااستار رو نشون میده ( منظورش همون 2 گوشه ای هست که بالای صفحه دیده میشه ) وقتی که یک نفر آسیب میبینه، شکل بدن اون هم عوض میشه !
بعد یه نکته هم که یادم رفته بود رو بگم ضربه هایی که شما با وسیله هایی که وجود داره زیاد شده ! مثلا شما میتونین یه صندلی رو بردارین و زیر سر یه نفر یزارین و با یه صندلی دیگه بهش بزنین !
( حدود دو و نیم ساعت از گفتگو گذشته است )

-----------------------------------------------------------

ادامه توضیحات در قسمت بعد .... ( مقدار کمی توضیحات باقیمانده و تصاویر )

خیلی عالی بود !
همه مواردی که گفتن رو هم من خودم شاهد بودم ! خیلی بازی 2007 ش با 2006 فرق نداشت !
خدا کنه این نسخه رو خوب طراحی کنن !

منتظر قسمت بعدی....

قست سوم مصاحبه​

به ترتیب هر کدام از طرفداران سوالات خود را مطرح کردن و پاسخ خودشون رو هم شنیدن !
( بقیه توضیحات باقیمانده در همین موارد و مشکلات طراحی سوپراستارها بود ، همچنین قسمتی از بخش Divas که متاسفانه متن اصلی رو در اختیار ندارم ! فکر هم نمیکنم که چیز مهمی باشه، اما وقتی متن اصلی بدست خودم اومد براتون میزارم -- فقط یه قسمت مهم دیگه که مونده )

- در مورد بخش Edit Superstar اگه میشه یکم برامون توضیح بدین !

- بله ! این قسمت هم مانند بقیه قسمت های دیگه تغییراتی داشته ! ما امکانات و قابلیت های اونو زیاد کردیم. همچنین اگه بخواین خودتون یک شخصیت رو طراحی کنین امکانات بیشتری رو در اختیار دارین !
همچنین ترتیب سوپراستارها مربوط به چندین ماه پیش است ! ( فکر کنم قبل از Draft )

--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

مصاحبه پس از چندین ساعت به اتمام رسید و هر کس جواب خودشو گرفت !
امیدوارم از این مصاحبه خوشتون اومده باشه ( همچنین از دوست بسیار خوبم محمدرضا تشکر میکنم که در ترجمه متن کمکم کرد )

این هم یه سری عکس ( عکس ها رو خودم گلچین کردم و اونهایی رو انتخاب کردم که جزییات بیشتری رو نشون میدن )

تصاویری که مشاهده کردید نسبت به تصاویری زیر قدیمی تر هستند و تصاویر زیر زیباتر و جدیدتر می باشد :

------------------------------------------------------------------------

خیلی عالی بود !
همه مواردی که گفتن رو هم من خودم شاهد بودم ! خیلی بازی 2007 ش با 2006 فرق نداشت !
خدا کنه این نسخه رو خوب طراحی کنن !

منتظر قسمت بعدی....

انشاالله که این نسخه پیشرفت خوبی داشته باشه...

مجتبی جان این لینک مصاحبه رو میگذاری؟ من عادت دارم متن اصلی رو بخونم.

بهتون PM دادم........

دوستان به دلیل علاقه شدید نسبت به این بازی هر جور هم که شده بود تونستم لینک این مصاحبه رو پیدا کنم و دانلودش کنم !
بزارین براتون یه توضیح بدم !
البته غیر از این مصاحبه یه مصاحبه دیگه هم بین Fanهای بازی انجام شده ! این مصاحبه هم یکم قدیمیه !!
البته من چند بار مصاحبه رو نگاه کردم و خیلی هم کیف کردم ! فقط چند مورد از نوشتها تون مشکل داشت که براتون تصحیح می کنم :

- یکی از طرفداران گفت : این عکس رو ببینین ! ( عکسی به نمایش در اومد که یک تماشاگر در سه نسخه وجود داشت که ممکنه این تصویر باشد. تصویری در متن اصلی نبود ! )

wwe-smackdown-vs-raw-2007-20070928043948812.jpg

این تصاویر مربوط به نسخه 360 بازی هست ! درسته که شما گرافیک اونو زیباتر کردین اما چرا تغییر دیگه براش ندادین ؟!! مثلا چرا حداقل لباسشو تغییر ندادین ؟! رنگ موهاشو چطور ؟!!
یا یه مورد دیگه چرا تماشگران برای تشویق باهم بلند میشن و میشینن یا همزمان کاغذهای رو که روی اون چیزی نوشته میارن بالا ؟!!
یهنی این مورد اهمیت نداره ؟!!

این عکسی که شما گذاشتین کاملا اشتباهه و مربوط به اون نیست ! اون عکس خیلی ضایه هست ! اصلا هیچ تغییری در تماشاگران صورت نگرفته فقط یکم نورپردایش بیشتر شده ! اتفاقا کسی که این سوال رو کرد رو لباسش نوشته بود Animal ! Batista !!!! و عکسی رو هم که به نمایش گذاشتن مربوط به باتیستا بود !!
البته کیفیت مصاحبه خیلی زیاد خوب نبود ! و درکل 3 ساعت و 50 دقیقه هم هست ! که در 3 بخش دانلودش کردم ! اما تصویری که از سندمن گذاشتین درسته ولی اون تصویر بزرگتر بود و از یه زاویه دیگه !

نورپردازی هم بهتر شده . نورهای زیباتر و سرعت تغییر بیشتر و ...

- میدونید که در نسخه قبل نورپردازی مشکل داشت و بعضی موقع ها اجرا نمیشد ! درباره این موضوع چیکار کردید ؟!!
- بله ! به طور کامل حل شده !

این جا رو هم یخورده اشتباه کردین ! دقیقش اینه که نورپردازی میکلی نداشته ! اما یه مورد هم این بوده که موقع وروی بعضی از اونا نوری که موقع ورودی دیده میشده دیگه نبود ! اتفاقا مال اونا Biglow بود !
---------------------------------------------------------------------

مصاحبه دوم هم که خیلی وقت نیست اومده کلا با این مصاحبه فرق داشت !
اکثر طرفداران بازی از پیشرفت بازی راضی بودن و تونستن مشکلشونو حل کنن
این مصاحبه رو هم میتونین در IGN پیداش کنین. مصاحبه قبل رو هم من از تو یکی از فرومهای Gametrailers.Com پیدا کردم. البته گفته بودن که اصلش تو gameplayer هست که چیزی پیدا نکردم !
البته نمیدونم داخل این مصاحبه من زیرش یه آرم گذاشته که اگه اشتباه نکنم دو حرف انگلیسی رو نوشته : YX !!

به هر حال موفق باشید.....

حسین جان ممنون !

راستش من خودم متنو ترجمه کردم و متن اصلیشو هم ندارم ! یکی از دوستام متنو ترجمه کرده بود که من بعضی از قسمهاشو ویرایش کردم. فقط این مصحبه یکم واسم عجیب بود ! کلا بحثشون عجیب بود ! در مورد اون عکس هم من وقتی که داشتم دنبال منبع می گشتم تو همین سایت Ign چیزی پیدا کردم و گفتم شاید همین باشه ! اما فرقی که اون مصاحبه با این داشت جوری بود که طرفداران بازی کلا اینجوری نبودن !
متاسفانه چون من خودم متن اصلیش رو نداشتم به مشکل بر خوردم !

موفق باشید...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or