مصاحبه با سازندگان Fifa 08

sam_dante

کاربر سایت
مصاحبه یکی از سایت ها با Joe Booth.

بزرگترین تغییر در قاعده ی فیفا از نظر شما چیه؟

Joe Booth: من فکر می کنم پیروی کردن از یک فرمول و دستور کار زیاد جالبی نیست. این برای ما کاملاً فابل پیش بینی است که اگر ما این کار رو انجام بدیم(از قاعده خاص پیروی کردن) دلیلی برای خرید هر ساله این بازی نیست. کار ما غافلگیر کردن و متحیّر ساختن طرفداران در تغییرات خودمان است. و نشون می دهیم که یک فوتبال چگونه می تواند باشد.
مشکل بزرگ فیفا 08 باز کردن و گشودن پتانسیل موتور جدید فوتبال است که هر کدام از ما سعی و تلاشمون رو کردیم که از قدرت پردازشگر های PS3, XBOX 360 بهترین استفاده رو ببریم. ثابت نگه داشتن سرعت فریم 60 در PS3 برای ما یک مشکل بزرگ محسوب میشه چون این یک Platform پیچیده است و شما باید زمان زیادی را برای وفق دادن قدرت این کنسول با بازی صرف کنید.

چگونه بازی Fifa 08 می تواند بهره لازم را از این تکنولوژی در شرایط گیم پلی ببرد؟

Booth:موتور بازی از Group Up برای استفاده از بهره کامل از این ماشین برای Game play در نظر گرفته شده بود.
Fifa 08 بر روی X360 بود که برای اولین بار از این موتور جدید استفاده شد و برای اولین بار سیستم انیمیشن ما توانایی سازگارکردن حرکت دینامیکی توپ را داشت. و این به این معنی است که تفکیکی کردن از انیمیشن و واکنش بازیکن مشخه ی وابستگی Real-timeبود.

در Game play بازی امسال چه تغییراتی ایجاد شده است؟

برای امسال ما سیستم شوت زدن را دوباره باز سازی کردیم. ما از تعداد بی شماری خط (برنامه نویسی) استفاده کردیم. مثلا موثر بودن چگونگی ضربه پا به توپ. همچنین اگر شما سنگین باشد و از پای ضعیف خود استفاده کنید توپ زیر پای مدافعین پرس خواهد شد.
هر بازیکن توسط سیستم Al brain آنالیز شده اند و 35 امتاز مختلف بهره هوشی به دست آمده که این خود 1000 نوع اختیار عمل را در هر ثانیه پردازش می کند.
آنها از یک خطر و فرصت جدید در Map system استفاده میکنند که هر کدام از بازیکنان به طور کامل از محیط اطراف خود با خبر هستند.
ساختمان اساسی جدید ما تکننک دفاع کردن روی سیستم انیمیشن ما است.تکنینک حالا از دفاع ساخته میشوند و می توانند به صورت زنجیره ای برای شما حرکت بسازند یا حرکات ستاره های مورد علاقه ی شما را به وجود بیاورند.
حال شما می توانید تکنیک خود را با هم ترکیب کنید به طوری که توانایی اولیه خود را افزایش دهید. بعضی از تکنیک های شما می توانند در نقاط مختلقی شروع شوند مثل حرکات ساده, قبل از گام برداشتن (در حالت ایستاده و بی حرکت) , وانمود کردن,چرخش,در هنگام برخورد و بطوریکه شما مناسب تکنیک های بیشتری باشد و به کنترل خود مطمئن باشید می توانید مجموعه های بشتری بسازید و به مجموعه های 360,پاس سریع,شرجه زدن و ضربه های قوسی پیشروی کنید.

screenshot_185217_thumb300.jpg


می توانید یک مثال از چیز های مهمی که در آنلاین وجود دارد را به ما بگید؟

Booth: من یکی از طرفدارهای بزرگ آنلاین هستم.من سال قبل مجمع محاوره ای ساختم برای Fifa 07 روی نسل حاضر.من هر هفته به استودیوی ضبظ می رم برای ضبط Pod casts. هر وقت شما Fifa رو روی PS2, XBox یا PC بازی می کنید ما در مورد Interactive League در برابر لیگ واقعی جهانی و به پرسش های انجمن بر روی گیم پلی و آینده ی بازی پاسخ می دهیم.
برای Fifa 08 ما Interactive League رو به PS3, X360 می رسانیم. ما خصوصیت جدید در فراخوان در قسمت لیگ های آنلاین داریم که هر کدام از گروه ها اجازه دارند با 32 نفر از دوستان خود برای خودشان لیگ بسازند.
ما به شما اجازه خواهیم داد تا ویدئو های خود را Upload کنید. این کار به وسیله ی Instant Replay منو انجام میشود. شما 5 راه مختلف برای ورود ویدئو های خود به سایت ما دارید و آنها را می توانید در آنجا Upload کنید. شما به وب سایت ما رفته و این را بین دوستان خود به اشتراک می گذارید و این را وارد بازار می کنید و به گل های دیگر بازیباز ها امتیاز و رای می دهید. ما همچنیم یک آگهی مبنی بر تشکیل انجمن ابتکار و خلاقیت در آینده ای نزدیک خواهیم داشت.

آیا بازیباز می تواند قابلیت ها را با توجه به خصوصیات ورژن های PS3,X360 افزایش دهد؟ اگر این چنین است, ما در کدام قسمت های بازی شاهد این خواهیم بود؟

شما در این ویدئو ها تکنیک ها و گل هایی رو می بینید که بازیباز های دیگر انجام می دهند و شما حتی در خواب هم اینها را نخواهید دید و این برایFan ها که تکنیک های خود را به نمایش می گذارند خیلی جالب خواهد بود.

این یک ترجمه بود اگر مشکلی داشت به بزرگواری خودتون ببخشید.:blushing:

;)GOOD LUCK
 
آخرین ویرایش:
همون اول نوشته هاتون رو خوندم گفتم بگم که..
مصاحبه رو سايت CVG انجام داده
Joe Both هم Producer يا تهيه کننده بازی بوده
البته از وقتی که گزاشتيد برای ترجمه ممنون اگه خلاصه هم نميکرديد انقدر بهتر بود
موفق باشی

مصاحبه یکی از سایت ها با Joe Booth.
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or