مصاحبه با دست اندر کاران بازی Crysis

Wroth Master

کاربر سایت
ScreenShot0276--screenshot_viewer_medium.jpg

از هر روشی به ساخته جدید Crytek نگاه کنید بازی Crysis به نظرتون زیبا می رسه بسیار زیبا.خوب ما می خواهیم با طراح این بازی Alex Werner یک مصاحبه را ترتیب بدیم که چیزهای بیشتری از بازی دستگیرمان بشود.

به طور مختصر,Crysis داستان یک مرد بدبخت است که آماده شده تا از خطراتی که به بشریت می رسد جلوگیری کند.شما در Crysis باید بجای یک نیروی مخصوص ایفای نقش کنید.کسی که برای کمک به باستان شناسان آمریکایی که در کره جنوبی اسیر شده اند فرستاده می شوید.وقتی موقعیت به تشنج میرود شما باید برای متوقف کردن اون از توانایی های خاص خود استفاده کنید.

Far Cry اولین جاپای محکم ما برای ساخت Crysis بود.هدف ما جلو بردن مرزهاست:برای به کاربردن دوباره چیزهایی که یاد گرفتیم.Crysis قدم بعدی ماست برای جلو بردن بیشتروبیشتر محدودیت هاست.شروع کردن ساخت بازی از صفر کار هزینه بری است ولی اگر واقعا بر روی اون کار بشه جایگاه شما را بهبود می بخشد.

ما از هر منبعی الهام گرفتیم,همچنین همه افراد در Crytek نظرات خود را مطرح می ساختند که در آخر نظر یک بهشت یخ زده در مناطق استوایی *(متناقض نما رو برو)* که توسط بیگانگان تسخیر شده انتخاب شد.

شما پشت یک صندوقچه قایم می شوید یا صندوق را بر داشته و به طرف دشمنانتان پرتاب می کنید یا صندوق را کنار یک دیوار برده از ساختمان بالا رفته به بالای سقف می رسید حالا از توانایی که باعث قوی تر شدنتان می شود استفاده می کنید و سقف را خرد کرده و به داخل ساختمان رفته و همه دشمنانتان را قافل گیر کرده وهمه را از بین می بری.

ScreenShot0194--screenshot_viewer_medium.jpg

بازی تکنفره بسته به توانایی بازیباز است ولی به طور معمول 10 ساعت کافی است.و اگر می خواهید همه اتفاق های بازی را ببینید این زمان دوبرابر می شود.و اگر شما بخواهید بازی را به صورت مخفیانه انجام دهید حدود 15-20 ساعت زمان لازم است.

AI در برابر تغییراتی که در محیط بازی ایجاد می شود واکنش نشان می دهد درست مثل یک بازیباز,آنها با یکدیگر هماهنگ شده و به سمت بازیباز حمله می کنند و بعضی اوقات این AI باعث شگفتی شما خواهد شد.(خندیدن)

وسایل نقلیه باعث توسعه دادن تنوع گیم پلی می شوند.این یک قسمت از احساس sandbox بودن است,سیاحت کردن در بازی با وسایل نقلیه و پیدا کردن راه های جدید برای تمام کردن ماموریت هایتان.

ScreenShot0121--screenshot_viewer_medium.jpg

بخش مولتی پلیر مثل:مودهای 'Instant Action' یا 'Power Struggle'
Instant Action یک death match سریع و جالب است.
Power Struggle یک مود کاملا بر مبنای کار تکنیکی است که باید به عنوان دو تیم برای به دست آوردن منابع انرژی,ماشین ها و ساختمان ها با هم بجنگید.و در آخر HQ دشمنان را نابود کنید.

ما از سرویس GameSpy برای بخش مولتی پلیر استفاده می کنیم و به همین دلیلWindows Live را ساپورت نمیکنیم.

انتخاب های بازی کنان در روند بازی تاثیر دارد و برای مثال ممکن است گیمرهای مختلف مراحلو ماموریت های مختلف و در نهایت گیم پلی های متفاوت را تجربه کنند.

ScreenShot0103--screenshot_viewer_medium.jpg

متاسفانه قسمت کار بر روی فریم ریت بازی جزو آخرین قسمت های کار ما بر روی بازی هست که به همین دلیل هنوز تکمیل نشده و وقتی به مراحل آخر ساخت رسیدیم به طور یقین اون هم کامل می شود.

خوب ما با Crysis هدف های بزرگی را دنبال می کردیم که رسیدن به آنها خیلی سخت است ولی یکی از عالی ترین قسکت ها لباس نانو است که خیلی جالب است که با آن می توان با یک ماشین سرعتی مسابقه داد یا به بالای برج های چند طبقه پرید.

ScreenShot0323--screenshot_viewer_medium.jpg

Alex Werner: Nothing is decided yet, but we still have many ideas to spin the story further, far beyond Crysis (1)… (smiles). Crysis has always had a trilogy framework, so let's stay tuned for what the future will bring!

آخرین ویرایش:
*(متناقض نما رو برو)*
در مورد این هم اگه کسی سوالی داشت بپرسه چون خودم به مصاحبه اضافه کردم.

Alex Werner: Nothing is decided yet, but we still have many ideas to spin the story further, far beyond Crysis (1)… (smiles). Crysis has always had a trilogy framework, so let's stay tuned for what the future will bring
در این مورد هم به این دلیل ترجمه نکردم چون هم فهمیدنش خیلی ساده است و هم به نظرم اومد این طوری جالب تر هست.

ممنون بهزاد جان مثل همیشه عالی بود. تنها دلیلی مه میخوام Pc رو آپگرید کنم همین بازیه. فقط امیدوارم همانطور که گفتن مشکل فریم ریت بازی رو حل کنند چون دمویی که تو E3 امسال نشون دادند فقط نمایش فریم رت اعصاب خورد کن بازی بود.;)

شما در Crysis باید بجای یک نیروی مخصوص ایفای نقش کنید.کسی که برای کمک به باستان شناسان آمریکایی که در کره جنوبی اسیر شده اند فرستاده می شوی

تا اونجایی که من میدونستم بازی تو یک جزیره در کره شمالی اتفاق میفته اما شما کره جنوبی نوشتی اگه اشتباه میکنم بگو
مرسی

دمت گرم بهزاد جان متن خيلي خوبي بود:love: هرچه به تاريخ ريليز اين بازي نزديك تر ميشيم من نگرانتر ميشم:( ميترسم سيستمه نكشه:mad::( خدا كنه با اين گرافيك محشرش سيستم خيلي خيلي خفن نخواد يعني مثلا فقط 8800 دو هسته اي اينتل و چه ميدنم رم دو سه گيگ:-" ولي واقعا بازي خفني خواهد شد:love::love::love: شايد بيشترين شانس رو داره واسه بهترين بازي سال شدن:love:

تا اونجایی که من میدونستم بازی تو یک جزیره در کره شمالی اتفاق میفته اما شما کره جنوبی نوشتی اگه اشتباه میکنم بگو
مرسی
نه شما اصلا اشتباه نمی کنی من الان رفتم دوباره چک کردم دیدم همون "کره شمالی" هست.به خاطر این موضوع ببخشید.دیگه بعضی وقتا از این چیزا پیش می یاد.

ممنون از حسن دقتتون و این که شما این مطلب رو فهمیدی نشان از ریز بینی شما داره که باز هم ممنون.

دمت گرم بهزاد جان متن خيلي خوبي بود هرچه به تاريخ ريليز اين بازي نزديك تر ميشيم من نگرانتر ميشم ميترسم سيستمه نكشه خدا كنه با اين گرافيك محشرش سيستم خيلي خيلي خفن نخواد يعني مثلا فقط 8800 دو هسته اي اينتل و چه ميدنم رم دو سه گيگ ولي واقعا بازي خفني خواهد شد شايد بيشترين شانس رو داره واسه بهترين بازي سال شدن
من بهت اطمینان میدم اگر بخوای Full detail و رزولوشن 1024 یا بالاتر بازی کنی به اینایی که نوشتی 100% احتیاج داری:laughing:
حداقل VGA برای FULL hحتمالا 8800 gts 320 oواهد بود.

من بهت اطمینان میدم اگر بخوای Full detail و رزولوشن 1024 یا بالاتر بازی کنی به اینایی که نوشتی 100% احتیاج داری
به امید پورت بازی به کنسول ها:cheesygri

من بهت اطمینان میدم اگر بخوای Full detail و رزولوشن 1024 یا بالاتر بازی کنی به اینایی که نوشتی 100% احتیاج داری:laughing:
:(:(:(

جداً؟:( پس يه دفه بگو خودمونو خلاص كنيم بره پي كارش ديگه:biggrin1::( يعني جدا فقط با اينا بازي اجرا ميشه؟:eek: اينجوري فاتحه مون خوندست بهترين بازي سال رو بايد دو سه مليون پياده شيم تا بتونيم بازي كنيم:( آي روزگاااااااااااااااار پيرمون كردي:(

جداً؟:( پس يه دفه بگو خودمونو خلاص كنيم بره پي كارش ديگه:biggrin1::( يعني جدا فقط با اينا بازي اجرا ميشه؟:eek: اينجوري فاتحه مون خوندست بهترين بازي سال رو بايد دو سه مليون پياده شيم تا بتونيم بازي كنيم:( آي روزگاااااااااااااااار پيرمون كردي:(

البته ایشون گفتند اگه شما بخوای این بازی رو به صورت Full detail و رزولوشن 1024 یا بالاتر بازی کنی باید همچین کامپیوتری داشته باشی ;) .

طبق گفته سازندگان crysis این بازی برای سیستمهای دو سال پیش هم optimize شده و با اونا اجرا میشه.(حالا چقدر detail رو بتونید بالا ببرید بستگی به سیستمتون داره.)

نه شما اصلا اشتباه نمی کنی من الان رفتم دوباره چک کردم دیدم همون "کره شمالی" هست.به خاطر این موضوع ببخشید.دیگه بعضی وقتا از این چیزا پیش می یاد.

ممنون از حسن دقتتون و این که شما این مطلب رو فهمیدی نشان از ریز بینی شما داره که باز هم ممنون.
چاکریم:p
دست شما درد نکنه که زحمت ترجمه رو میکشی
کارت خیلی درسته;)

راستشو بخواین من الانم دارم فارکرای بازی میکنم روultra high و 4 antialiasing ولی هنوزم بعضی قسمت ها افت فرم دارم دعا میکنم کرایسیس 30 فریم ثابت بگیره الهی آمین

راستشو بخواین من الانم دارم فارکرای بازی میکنم روultra high و 4 antialiasing ولی هنوزم بعضی قسمت ها افت فرم دارم دعا میکنم کرایسیس 30 فریم ثابت بگیره الهی آمین
خوب ممکن هست افت فریم بسته به سخت افزارت باشه.

چاکریم
دست شما درد نکنه که زحمت ترجمه رو میکشی
کارت خیلی درسته
خواهش می کنم
قابل شما رو نداره.

طبق گفته سازندگان crysis این بازی برای سیستمهای دو سال پیش هم optimize شده و با اونا اجرا میشه.
بله ولی شاید با 10 فریم در ثانیه مگه دیگه می خوان چقدر از جزییات و رزولوشنش کم کنند که با سیستم دوسال پیش هم روان جواب بده.فکر کنم تو جنگل بازی چیزی به عنوان درخت دیگه وجود نداشته باشه.(مزاح بود)

با تشکر.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or