شما مي توانيد مصاحبه اختصاصي بازي سنتر با Daniel Vavra نويسنده ي Mafia II را در صفحه اصلي سايت مطالعه كنيد.
جالبه ، یادم میاد توی جای دیگه گفته بودید که بهترین بازیتون چیز دیگه ای بوده! یا شاید هم دلیلش چیز دیگه ای هست.......(در ضمن Mafia I بهترین بازی بود که من تا به حال انجام داده ام).
ربطش به حرف های من چیه؟ مثلا میشد پرسید که ایده شکل گیری شخصیت ویتو یا جو چی بوده؟ ، راجع به وقایع اتفاق افتاده در بازی حرف زد وگرنه من هم میتونم برم از هر ننه قمری سوالات شخصی جذاب و جالب بپرسم و مصاحبم رو خوندنی و جذاب کنم اما واقعا اینا چه ربطی به دنیای بازی داره؟!کیفیت مصاحبه و تنوعش به همینه ! میخوای بیایم بپرسیم مثلا جویی چند تا زن داشت و این صحبت ها ؟ اون موقع هیچکس رقم خوندن مصاحبه رو نداشت . مصاحبس ، رفع اشکالات داستانی که نیست .
به من ربطی نداره ، فقط نظر شخصیم رو گفتم. وقتی یک نفر از صفت برترین استفاده میکنه یعنی فقط و فقط یک شی یا یک بازی نه دو یا سه بازی!بابا چیکار داری :biggrin1: . شاید یکی مثله من همزمان 2 3 تا بازی رو دوست داشته باشه و بگه اینا بهترین بازی زندگی من بودند . حالا برم به یکی بگم بازی X بهتر بود ، به یکی بگم Y و به یکی هم بگم Z ! ایرادش چیه اونوقت ؟ اصل کیفیت و ارزش کار بود که به شخصه میگم ، به بهترین نحو انجام شد !
کیفیت مصاحبه و تنوعش به همینه ! میخوای بیایم بپرسیم مثلا جویی چند تا زن داشت و این صحبت ها ؟ اون موقع هیچکس رقم خوندن مصاحبه رو نداشت . مصاحبس ، رفع اشکالات داستانی که نیست ...باید بگم که واقعا مصاحبه خوبی بود ، اما بهتره بدونیم که اینجا یک فروم بازی هست و سوالات شخصی که مربوط به زندگی خصوصی هر کس میشه تقریبا هیچ ربطی به فروم بازی ندارند و بیش از 60 درصد سوالات شما هم مربوط به زندگی شخصی ایشون بود و میشه گفت هیچ اطلاعات مفیدی در مورد صنعت بازی های رایانه ای در اختیار کاربران قرار نمی داد. بهتر بود در مورد داستان Mafia II و نکات مبهم و جالبش و نحوه شکل گیری شخصیت ها سوال میپرسیدید تا قهرمان شدن در بازی Paintball!(نظر شخصی)
بابا چیکار داریجالبه ، یادم میاد توی جای دیگه گفته بودید که بهترین بازیتون چیز دیگه ای بوده! یا شاید هم دلیلش چیز دیگه ای هست.......
ایشون اهل کشور چک هستند! البته در نظرات شخصی بیشتر به اینکه اهل کشور شوروی سابق بودند، علاقه دارند!این مصاحبه با حال بود.
ایشون اهل کجاند؟با کدوم ارتش paintball بازی می کنند؟
یهو نیان paintball درست کنند.![]()
(نسبت به افرادی که در کشور های جدا شده از اتحاد جمایر شوروی(سابق!) زندگی میکنند)عجب! !سلام...
باید بگم که واقعا مصاحبه خوبی بود ، اما بهتره بدونیم که اینجا یک فروم بازی هست و سوالات شخصی که مربوط به زندگی خصوصی هر کس میشه تقریبا هیچ ربطی به فروم بازی ندارند و بیش از 60 درصد سوالات شما هم مربوط به زندگی شخصی ایشون بود و میشه گفت هیچ اطلاعات مفیدی در مورد صنعت بازی های رایانه ای در اختیار کاربران قرار نمی داد.