مصاحبه بازي سنتر با Daniel Vavra نويسنده Mafia II

• Thread starter Thread starter MANIX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

MANIX

کاربر سایت
01.jpg

شما مي توانيد مصاحبه اختصاصي بازي سنتر با Daniel Vavra نويسنده ي Mafia II را در صفحه اصلي سايت مطالعه كنيد.

واقعا فوق العاده بود . تسلط بسیار بالایی داری Manixـه عزیز . سوال هات کاملا حرفه ای بود واقعا عالی بود و بسیار متشکر :دی !
طرف هم هاردکور گیمره هم یکم شوخ طبع :دی .

آره راس میگه از دور آدمو یاد لیو شرایبر میندازه از نزدیکم که آدم میبینتش فکر میکنه قصابی چیزی باید باشه:d با این تیپ بیشتر بهش میخوره نویسنده manhunt باشه تا mafia

به قیافه این بابا نمیاد همچین دست به قلمی داشته باشه :biggrin1:
والا دست به قلم چندان زیبایی هم نداشت هااا. همش کپی از فیلم های گنگستری بود. Godfather که رو شاخش بود.

سلام...
باید بگم که واقعا مصاحبه خوبی بود ، اما بهتره بدونیم که اینجا یک فروم بازی هست و سوالات شخصی که مربوط به زندگی خصوصی هر کس میشه تقریبا هیچ ربطی به فروم بازی ندارند و بیش از 60 درصد سوالات شما هم مربوط به زندگی شخصی ایشون بود و میشه گفت هیچ اطلاعات مفیدی در مورد صنعت بازی های رایانه ای در اختیار کاربران قرار نمی داد. بهتر بود در مورد داستان Mafia II و نکات مبهم و جالبش و نحوه شکل گیری شخصیت ها سوال میپرسیدید تا قهرمان شدن در بازی Paintball!(نظر شخصی)
در ضمن جالبه بدونید که بازی ای به نام Mafia 1 وجود خارجی نداره و اسم اصلی بازی Mafia The City Of Lost Heaven هست و نام بردن از نسخه اول یک سری با بکار بردن عدد 1 یا اعداد رومی(I) در دنیای بازی یک امر غیرحرفه ای و مزحک حساب میشه!
پ.ن:
(در ضمن Mafia I بهترین بازی بود که من تا به حال انجام داده ام).
جالبه ، یادم میاد توی جای دیگه گفته بودید که بهترین بازیتون چیز دیگه ای بوده! یا شاید هم دلیلش چیز دیگه ای هست.......
عکس های انتخابی هم مضمون شخصی بودن مصاحبه رو پررنگ تر میکردند و اصلا برای یک مقاله اینچنینی مناسب نبودند(نظر شخصی)
موفق باشید.
کیفیت مصاحبه و تنوعش به همینه ! میخوای بیایم بپرسیم مثلا جویی چند تا زن داشت و این صحبت ها ؟ اون موقع هیچکس رقم خوندن مصاحبه رو نداشت . مصاحبس ، رفع اشکالات داستانی که نیست .
ربطش به حرف های من چیه؟ مثلا میشد پرسید که ایده شکل گیری شخصیت ویتو یا جو چی بوده؟ ، راجع به وقایع اتفاق افتاده در بازی حرف زد وگرنه من هم میتونم برم از هر ننه قمری سوالات شخصی جذاب و جالب بپرسم و مصاحبم رو خوندنی و جذاب کنم اما واقعا اینا چه ربطی به دنیای بازی داره؟!
بابا چیکار داری :biggrin1: . شاید یکی مثله من همزمان 2 3 تا بازی رو دوست داشته باشه و بگه اینا بهترین بازی زندگی من بودند . حالا برم به یکی بگم بازی X بهتر بود ، به یکی بگم Y و به یکی هم بگم Z ! ایرادش چیه اونوقت ؟ اصل کیفیت و ارزش کار بود که به شخصه میگم ، به بهترین نحو انجام شد !
به من ربطی نداره ، فقط نظر شخصیم رو گفتم. وقتی یک نفر از صفت برترین استفاده میکنه یعنی فقط و فقط یک شی یا یک بازی نه دو یا سه بازی!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: AVerg
باید بگم که واقعا مصاحبه خوبی بود ، اما بهتره بدونیم که اینجا یک فروم بازی هست و سوالات شخصی که مربوط به زندگی خصوصی هر کس میشه تقریبا هیچ ربطی به فروم بازی ندارند و بیش از 60 درصد سوالات شما هم مربوط به زندگی شخصی ایشون بود و میشه گفت هیچ اطلاعات مفیدی در مورد صنعت بازی های رایانه ای در اختیار کاربران قرار نمی داد. بهتر بود در مورد داستان Mafia II و نکات مبهم و جالبش و نحوه شکل گیری شخصیت ها سوال میپرسیدید تا قهرمان شدن در بازی Paintball!(نظر شخصی)
کیفیت مصاحبه و تنوعش به همینه ! میخوای بیایم بپرسیم مثلا جویی چند تا زن داشت و این صحبت ها ؟ اون موقع هیچکس رقم خوندن مصاحبه رو نداشت . مصاحبس ، رفع اشکالات داستانی که نیست ...
جالبه ، یادم میاد توی جای دیگه گفته بودید که بهترین بازیتون چیز دیگه ای بوده! یا شاید هم دلیلش چیز دیگه ای هست.......
بابا چیکار داری :دی . شاید یکی مثله من همزمان 2 3 تا بازی رو دوست داشته باشه و بگه اینا بهترین بازی زندگی من بودند . حالا برم به یکی بگم بازی X بهتر بود ، به یکی بگم Y و به یکی هم بگم Z ! ایرادش چیه اونوقت ؟ اصل کیفیت و ارزش کار بود که به شخصه میگم ، به بهترین نحو انجام شد !

ازش خوشم نیومد. به اون اندازه ای که احساس میکنه بزرگه ، گنده نیست. خیلی خودبزرگ بینه..(البته از لحاظ هیکل کاملا بهش حق میدم که اینجوری فکر کنه:d)

این مصاحبه با حال بود.
ایشون اهل کجاند؟با کدوم ارتش paintball بازی می کنند؟
یهو نیان paintball درست کنند.:)
ایشون اهل کشور چک هستند! البته در نظرات شخصی بیشتر به اینکه اهل کشور شوروی سابق بودند، علاقه دارند!
پ.ن: دوستان تازه این فرد خیلی با کلاس هست! =))(نسبت به افرادی که در کشور های جدا شده از اتحاد جمایر شوروی(سابق!) زندگی میکنند)

آخرین ویرایش:
سلام...
باید بگم که واقعا مصاحبه خوبی بود ، اما بهتره بدونیم که اینجا یک فروم بازی هست و سوالات شخصی که مربوط به زندگی خصوصی هر کس میشه تقریبا هیچ ربطی به فروم بازی ندارند و بیش از 60 درصد سوالات شما هم مربوط به زندگی شخصی ایشون بود و میشه گفت هیچ اطلاعات مفیدی در مورد صنعت بازی های رایانه ای در اختیار کاربران قرار نمی داد.
عجب! !
مصاحبه با ایشون انجام شده چون که گیمر ها بیشتر از خودش بدونن! شما اصلا منظور مصاحبه را متوجه نیستید! کمتر کسی از بیوگرافی یا این سوالاتی از ایشون پرسیده شد خبر دارند، این مصاحبه خیلی کمک به خیلی ها کرد تا هم نقش ایشان را در بازی مافیا نشان دهد هم اطلاعات خوبی برای کسانی بود که اصلا کوچکترین اطلاعاتی نداشتند! شما نظر خودت رو داری اما همین خیلی ربط به دنیای گیم داشت، بحث علایق و بیوگرافی ایشان هم بسیار جالب است و باز هم ربط به دنیای گیم داره! حتی کارهای شخصیشون....
به نظرم مصاحبه بسیار خوبی بود، ممنون از زحمتت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or