مشکل ps3 فوری فوری

Mohammad846734

عضو جدید
سلام من یهps3 fat 40گیگ دسته دوم خریدم متوجه شدم زمان روشن شدن چراغش سه بار سبز و زرد چشمک زن میشه و بعد کامل سبز میشه و روشن میشه و زمانی که در منوی اصلی بدون انجام هیچ کاری هستم فن بین 25تا39درصد نوسان داره و دمای جی پی یو 74و سی پی یو تا 76درجه بالا میره مشکل نداره طبیعیه اگه نیست لطفا سریع پاسخ بدید دستگاه رو ببرم پسش بدم

سلام من یهps3 fat 40گیگ دسته دوم خریدم متوجه شدم زمان روشن شدن چراغش سه بار سبز و زرد چشمک زن میشه و بعد کامل سبز میشه و روشن میشه و زمانی که در منوی اصلی بدون انجام هیچ کاری هستم فن بین 25تا39درصد نوسان داره و دمای جی پی یو 74و سی پی یو تا 76درجه بالا میره مشکل نداره طبیعیه اگه نیست لطفا سریع پاسخ بدید دستگاه رو ببرم پسش بدم
عادیه چون وب من نصب کنی اینجوری میشه دستگاه سالمه اگه برنامه وب من نصب بشه اینجوری میشه برادر

عادیه چون وب من نصب کنی اینجوری میشه دستگاه سالمه اگه برنامه وب من نصب بشه اینجوری میشه برادر
کجا عادیه عزیز من
این کنسول نیاز به سرویس اساسی داره
خمیر سیلیکون باید تعویض بشه
پد های حرارتی رم باید تعویض بشه
گردوخاک گیری کامل بشه
اگر سرویس نکنه به زودی چراغ زرد میشه بعدم باید ریبال کنه
کنسول سالم توی سنگین ترین بازی ها مثل گاد۳ دمای CPU نباید از ۶۷ درجه بالاتر بره این داره توی منو ۷۶ درجه دما میکشه
کنسول اگر سرویس نشه به زودی نیاز یه ریبال پیدا میکنه

کجا عادیه عزیز من
این کنسول نیاز به سرویس اساسی داره
خمیر سیلیکون باید تعویض بشه
پد های حرارتی رم باید تعویض بشه
گردوخاک گیری کامل بشه
اگر سرویس نکنه به زودی چراغ زرد میشه بعدم باید ریبال کنه
کنسول سالم توی سنگین ترین بازی ها مثل گاد۳ دمای CPU نباید از ۶۷ درجه بالاتر بره این داره توی منو ۷۶ درجه دما میکشه
کنسول اگر سرویس نشه به زودی نیاز یه ریبال پیدا میکنه
نوش دارو افاقه ای نمی کنه! کامنت مال 5 سال پیشه

راست میگی ها =)) =)) =))
بیشتر البته به این دوستی که میگه عادیه حواسم رفت
چون احتمالا کنسول خودش هم به زود
نه مال من اینطوری نشده ۵ سال دارمش اصلا هیچ اتفاقی نیافتاده نه دما خیلی رفته بالا نه تا به حال هم مشکلی نداشته نه صدا فن رفته بالا هیچ مشکلی نداشته حالا هرچقدر دوست داری تهمت بزن 😪👎

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or