T tz کاربر سایت Aug 9, 2006 #1 سلام سریع میگم من یه کارت گرافیک asus a9550ge دارم بازی جام جهانی رو نصب میکنم وقتی داخل بازی میشم تمام صفحه ی بازی سفید میشه و فقط سایه ی بازیکنا دیده میشه اگه ممکنه کمکم کنید:confused:
سلام سریع میگم من یه کارت گرافیک asus a9550ge دارم بازی جام جهانی رو نصب میکنم وقتی داخل بازی میشم تمام صفحه ی بازی سفید میشه و فقط سایه ی بازیکنا دیده میشه اگه ممکنه کمکم کنید:confused:
B H Z کاربر سایت Aug 10, 2006 #2 سلام عزيز خوبي اقا شما CATALYST كارت گرافيك مخصوصا كارت گرافيكهاي ATI هست رو نصب كردي يا نه اگه نداري نرم افزار اش رو برو به اين ادرس www.ati.com خوب پايين سمت چپ نرم افزارش رو مي توني دانلود كني
سلام عزيز خوبي اقا شما CATALYST كارت گرافيك مخصوصا كارت گرافيكهاي ATI هست رو نصب كردي يا نه اگه نداري نرم افزار اش رو برو به اين ادرس www.ati.com خوب پايين سمت چپ نرم افزارش رو مي توني دانلود كني
C callofduty کاربر سایت Aug 17, 2006 #4 سلام گرافیک من geforce 5500 gnex 256 خوبه برای بازی ها با رم512
pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Aug 18, 2006 #5 نوشته شده توسط callofduty: سلام گرافیک من geforce 5500 gnex 256 خوبه برای بازی ها با رم512 بیشتر... تو فکرش نرو!! چون اصلا بازی های جدید و کاردرست رو نمیتونی راحت اجرا کنی
نوشته شده توسط callofduty: سلام گرافیک من geforce 5500 gnex 256 خوبه برای بازی ها با رم512 بیشتر... تو فکرش نرو!! چون اصلا بازی های جدید و کاردرست رو نمیتونی راحت اجرا کنی
pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Aug 18, 2006 #7 نوشته شده توسط callofduty: نه اصلا گدافیک خوبی نذاری بیشتر... خودت سوال میکنه و خودت جوابه خودت هم میدی؟:cheesygri
نوشته شده توسط callofduty: نه اصلا گدافیک خوبی نذاری بیشتر... خودت سوال میکنه و خودت جوابه خودت هم میدی؟:cheesygri