bryan کاربر سایت Apr 22, 2007 #1 روفقا سلام من تو نصب این بازی مشکل دارم اینه که وقتی میخوام نصب کنم خطای data2.cab رو میده به نظرتون مشکل از کجاست ؟
روفقا سلام من تو نصب این بازی مشکل دارم اینه که وقتی میخوام نصب کنم خطای data2.cab رو میده به نظرتون مشکل از کجاست ؟
pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Apr 22, 2007 #2 سی دیت مشکل داره و نمیتونه اون فایل رو بخونه...
bryan کاربر سایت Apr 22, 2007 #3 فقط برای من نیست یه کی دیگه از رفیقام هم گرفته بود برای اون هم همین مشکل رو داشت
pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Apr 22, 2007 #4 نوشته شده توسط bryan: فقط برای من نیست یه کی دیگه از رفیقام هم گرفته بود برای اون هم همین مشکل رو داشت بیشتر... سی دی ها مختلفی بودن؟! احتمالا از یه شرکت دیگه بوده! در ضمن شما وقتی میخری با فروشنده قرار بزار اگه مشکل داشت پس بگیره!
نوشته شده توسط bryan: فقط برای من نیست یه کی دیگه از رفیقام هم گرفته بود برای اون هم همین مشکل رو داشت بیشتر... سی دی ها مختلفی بودن؟! احتمالا از یه شرکت دیگه بوده! در ضمن شما وقتی میخری با فروشنده قرار بزار اگه مشکل داشت پس بگیره!
bryan کاربر سایت Apr 22, 2007 #5 فکر کنم برای همین cd باشه اون هم از همونجا خریده بود حالا باید برم ببینم پس میگیره یانه در ضمن شما وقتی میخری با فروشنده قرار بزار اگه مشکل داشت پس بگیره! بیشتر... دستد درد نکنه امین
فکر کنم برای همین cd باشه اون هم از همونجا خریده بود حالا باید برم ببینم پس میگیره یانه در ضمن شما وقتی میخری با فروشنده قرار بزار اگه مشکل داشت پس بگیره! بیشتر... دستد درد نکنه امین