مشکل:نخواندن فلش

a l i-shmas

کاربر سایت
سلام من با دو تا فلش مشکل دارم
و سیستم هم بقیه فلش ها رو راحت میخونه و هیچ مشکلی نداره فقط با همین دوتا وقتی وصل میکنم اینطوری میشه:
و این فلش ها هم با سیستم های دیگه هم مشکل ندارن.
69254009852776824990.jpg

آخرین ویرایش:
منم دقيقا فلش سونى ٨g از همانايي كه سرش ميره تو فلش(شبيه كاتر)داشتم اين مشكل برام بيش اومد هر كارى كردم درست نشد الان ديكه باهاش كار ندارم
روى لب تاب دل اينجورى شده بود

بچه ها کمک کنین من گیرم

- - -ویرایش - - -

منم دقيقا فلش سونى ٨g از همانايي كه سرش ميره تو فلش(شبيه كاتر)داشتم اين مشكل برام بيش اومد هر كارى كردم درست نشد الان ديكه باهاش كار ندارم
روى لب تاب دل اينجورى شده بود

روی همه سیستم ها اینجوری بود؟

نمیدونم چطور بگم .اگه درست باشه حرفم یه چیزی مثل فریمویر فلشتون پریده.نرم افزاریه ولی با خود ویندوز راه نمیوفته با یه برنامه جانبی باید داشته باشید.من برای فلشهای SILICON POWER و TRANCED {اگه درست نوشته باشهم}رو داشتم برای کینگستون هم دیده بودم.یه نرم افزار کم حجمه که اول اجراش میکنی {باید آنلاین باشی}بعد میگه فلش رو وصل کن اگه فلشت ارجینال باشه و سریالش با این بخونه میره برای دانلود فریمویرش {باصطلاح}بعد میگه که همه چی پاک میشه ادامه میدید و اوکی و اگه مشکل دیگه ای نباشه فلش میاد بالا.
حالا شما سایت رسمی سونی سر بزن احتمالا باید یه چیزی مثل این باشه.

نمیدونم چطور بگم .اگه درست باشه حرفم یه چیزی مثل فریمویر فلشتون پریده.نرم افزاریه ولی با خود ویندوز راه نمیوفته با یه برنامه جانبی باید داشته باشید.من برای فلشهای SILICON POWER و TRANCED {اگه درست نوشته باشهم}رو داشتم برای کینگستون هم دیده بودم.یه نرم افزار کم حجمه که اول اجراش میکنی {باید آنلاین باشی}بعد میگه فلش رو وصل کن اگه فلشت ارجینال باشه و سریالش با این بخونه میره برای دانلود فریمویرش {باصطلاح}بعد میگه که همه چی پاک میشه ادامه میدید و اوکی و اگه مشکل دیگه ای نباشه فلش میاد بالا.
حالا شما سایت رسمی سونی سر بزن احتمالا باید یه چیزی مثل این باشه.

برنامه کم حجمه کو؟

گفتم من برای سیلیکون پاور و ترنسند اینکارارو کردم.نمیدونم برای سونی هم موجود باشه یا نه.باید بری سایت پشتیبانی سونی قسمت فلش ببینی تو ساپورت یا utiliti چیزی پیدا میکنی برای اینکار یا نه.

الان من چکار کنم برم گارانتی؟
اخه چرا روی یه سیستم دیگه کار میده؟
من اشتباه متوجه شدم مثل اینکه ببخشید.شما الان رو یه سیستم دیگه مشکل نداری با فلش؟؟
یعنی فلشت درست میاد بالا؟
اگه اینطور باشه پس فلشت مشکلی نداره مشکل از رجیستری یا از خود ویندوزه
یه دفعه که فلش به سیستم وصله برو تو دیوایس منیجر فلشت رو پیدا کن و unistall کنش سیستم رو ریست کن فلشت رو دوباره بزن اگه نشد ویندوز رو باید عوض کنی.

من اشتباه متوجه شدم مثل اینکه ببخشید.شما الان رو یه سیستم دیگه مشکل نداری با فلش؟؟
یعنی فلشت درست میاد بالا؟
اگه اینطور باشه پس فلشت مشکلی نداره مشکل از رجیستری یا از خود ویندوزه
یه دفعه که فلش به سیستم وصله برو تو دیوایس منیجر فلشت رو پیدا کن و unistall کنش سیستم رو ریست کن فلشت رو دوباره بزن اگه نشد ویندوز رو باید عوض کنی.

محمود جان تنها راه تعویض ویندوز هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or