م محمد رضا mr کاربر سایت Nov 11, 2010 #1 سلام من یه نرم افزار دانلود کردم(maya2010)دو تا partبا پسوند rar بود حالا نمیدونم این دوتا رو باید چی کارکنم و چطوری نصب کنم!! میشه کمکم کنید؟:-*
سلام من یه نرم افزار دانلود کردم(maya2010)دو تا partبا پسوند rar بود حالا نمیدونم این دوتا رو باید چی کارکنم و چطوری نصب کنم!! میشه کمکم کنید؟:-*
Johnny_23 کاربر سایت Nov 11, 2010 #2 درود بر شما گرامی پارت اول را روش کلیک سمت راست کن و گزینه EXTRACT رو بزن خودش دو تا پارت رو از حالت فشرده در میاره و یه فولدر جدید واست تو همون مسیر درست میکنه و شما میری تو اون فولدر جدیده برنامه ات رو نصب میکنی
درود بر شما گرامی پارت اول را روش کلیک سمت راست کن و گزینه EXTRACT رو بزن خودش دو تا پارت رو از حالت فشرده در میاره و یه فولدر جدید واست تو همون مسیر درست میکنه و شما میری تو اون فولدر جدیده برنامه ات رو نصب میکنی
S ScoRPioN2 کاربر سایت Nov 11, 2010 #3 درود دوست عزیز برای مشکل به این سادگی برای چی تاپیک زدی؟ تاپیک مشکلات نرم افزاری برای این جور موقع ها است.
درود دوست عزیز برای مشکل به این سادگی برای چی تاپیک زدی؟ تاپیک مشکلات نرم افزاری برای این جور موقع ها است.