imanblueboy کاربر سایت Oct 19, 2011 #1 سلام یک مشکلی دارم اینکه دارم بازی میکنم وسط بازی قفل میکنه نه فریز ها --- یک دفعه صفحه قفل میکنه هیچی کار نمیکنه
سلام یک مشکلی دارم اینکه دارم بازی میکنم وسط بازی قفل میکنه نه فریز ها --- یک دفعه صفحه قفل میکنه هیچی کار نمیکنه
Eh$s$aN کاربر سایت Oct 19, 2011 #2 نوشته شده توسط imanblueboy: سلام یک مشکلی دارم اینکه دارم بازی میکنم وسط بازی قفل میکنه نه فریز ها --- یک دفعه صفحه قفل میکنه هیچی کار نمیکنه بیشتر... این مشکلو توی همه بازی ها داری ؟؟؟؟ این مشکل زیاد اتفاق میافته ؟؟؟ هارد داری ؟؟؟ البته منم که هارد دارم بعضی موقع ها بعد از چند ساعت بازی فریز میکنه که امری عادیست
نوشته شده توسط imanblueboy: سلام یک مشکلی دارم اینکه دارم بازی میکنم وسط بازی قفل میکنه نه فریز ها --- یک دفعه صفحه قفل میکنه هیچی کار نمیکنه بیشتر... این مشکلو توی همه بازی ها داری ؟؟؟؟ این مشکل زیاد اتفاق میافته ؟؟؟ هارد داری ؟؟؟ البته منم که هارد دارم بعضی موقع ها بعد از چند ساعت بازی فریز میکنه که امری عادیست
S shayandely کاربر سایت Nov 16, 2011 #3 منم این مشکل رو دارم و هارد ندارم فقط روی بازی های جدید اینجوری میشه خواهش میکنم کمک کنییید