مشکل فارسی سازی بازی Syberia The World Before

samfisher66

عضو جدید
سلام دوستان اگر کسی میتونه راهنمایی کنه خیلی بهم کمک کرده
راستش من علاقه شدیدی به زیرنویس کردن بازیا دارم مدتهاست دارم تو یوتیوب و گیت هاب دنبال روشای مختلف میگردم . خلاصه تا یه جاهایی تونستم اصل قضیه رو بفهمم و بخش اصلی که میشه استخراج فایلای بازی رو تا حدودی متوجه شدم و یادگرفتم (البته واسه هربازی متفاوته). خیلی به سری بازیهای سایبریا علاقه دارم و تصمیم دارم تا نسخه 4 این بازی رو فارسی کنم ولی مشکلی که دارم اینه که وارد assets ها شدم و دیتاهای بازی رو پیدا کردم ولی هرچی میگردم نمیتونم فایلای text بازی رو پیدا کنم. بازی با موتور unity ساخته شده.
خواهش میکنم اگر کمک یا راهنمایی از دستتون برمیاد بهم بدید. باتشکر

Attachments

• Screenshot 2024-10-27 120002.jpg
    Screenshot 2024-10-27 120002.jpg
    49.4 KB · مشاهده: 9
یعنی یه نفر پیدا نمیشه یه راهنمایی کوچیک کنه؟
من یه جستجویی زدم ولی نه زیاد دقیق. بعضی بازی ها کلا قابلیت فارسی سازی شدن ندارن و حتی با کدینگ کردن اجازه تغییرات در همان زبان های اصلی رو هم نمیدن. حالا در مورد این بازی خاص من مثلا زدم ببینم برای این بازی عربی ساز وجود داره که بشه به نتیجه ای رسید یا نه که دیدم هیچ نتیجه ای نداره. برای همین ممکنه بعضی بازی ها کلا فارسی نشن. حتی همین شرکت های داخلی بازی ساز هم نمیتونن فایل زبان بعضی بازی ها رو پیدا کنن خودشون هم وقتی کاربران درخواست میدن که چرا فلان بازی رو فارسی ساز نمیکنید میگن که فایل های زبان کدینگ شده و دسترسی کلا نمیشه داشت و بیخیالش شدن. کاری که شما در تلاش هستید بکنید ارزشمنده ولی زیاد درگیر نشید که چرا جواب نمیگیرید.

ممنون که جواب دادی
من تو این چند روز کلی کار انجام دادم به یه نتیجه هایی رسیدم والان یه مشکل دارم که هرکاری میکنم نمیتونم حلش کنم. مشکلم اینه که تونستم متن و فونت ها رو پیدا کنم و فونت فارسی به بازی تزریق کردم و چندتا کلمه رو برای نمونه فارسی کردم والان یه سری کلمات مثل تنظیمات و شروع درست نمایش داده میشه ولی کلمه بازی جدید یا یه سری کلمات دیگه بصورت درست نمایش داده نمیشه

Attachments

• Screenshot 2024-11-04 111658.jpg
    Screenshot 2024-11-04 111658.jpg
    40.1 KB · مشاهده: 2
ممنون که جواب دادی
من تو این چند روز کلی کار انجام دادم به یه نتیجه هایی رسیدم والان یه مشکل دارم که هرکاری میکنم نمیتونم حلش کنم. مشکلم اینه که تونستم متن و فونت ها رو پیدا کنم و فونت فارسی به بازی تزریق کردم و چندتا کلمه رو برای نمونه فارسی کردم والان یه سری کلمات مثل تنظیمات و شروع درست نمایش داده میشه ولی کلمه بازی جدید یا یه سری کلمات دیگه بصورت درست نمایش داده نمیشه
عالیه
از فونت های پیشفرض ویندوز استفاده کنی ببینی اوکی میشه

عالیه
از فونت های پیشفرض ویندوز استفاده کنی ببینی اوکی میشه
بالاخره با تست فونتای مختلف تونستم یه فونت عالی رو پیدا کنم که تمام حروف رو ساپورت میکنه. حالا یه مشکل دیگه دارم اونم اینه که متون دیالوگ از چپ به راست نمایش داده میشه راهی هست بشه این متون از سمت راست نوشته بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or