مشکل عجیب با garena

سلام
دوستان من سرویس 512 از شاتل دارم سرعتم هم خوبه ماشالله transfer rate حدود بعضی موقع ها 70 دارم. من قبلا توی garena بازی می کردم بدون هیچ مشکلی ولی تازگی ها پینگ ها واسم شده حدود 2000! چند نفر دیگه که شاتل داشتند پرسیدم اون ها هم همین جوری بودند مشکل از چیه؟

اول شما برای رفع این مشکل باید با پشتیبانی شاتل تماس بگیری کلا شاتل از این آی اس پی هایی هست که سرویساش Ping بالایی داره و ارتباطی بین پهنای باند و ping نیست که اگر مثلا پهنای باند بالا باشه بگیم که حتما ping اینترنتتون باید خوب باشه ممکنه یه زمانی پهنای باند شما خوب باشه و با سرعت بالا دانلود کنید ولی ping اینترنتتون مشکل داشته باشه.
دوم اینکه ممکنه مشکل از سایت GG باشه واسه اینکه مطمئن بشی برو تو run تایپ کن cmd بعد تو کامند پرامپ بنویس ping yahoo.com -t و اگر اینجا پینگت خوب بود ممکنه مشکل از سایت GG باشه.
سوم اینکه ممکنه سرور های شاتل مشکل ارتباطی با یه سری سایت خاص یا پروتکل خاص داشته باشن که در اون صورت ping شما نصبت به یه سری سایتا به مشکل برخورد میکنه واسه همین باید به اون مسئولی که پشت خط هست بگی از اونجا هم ping سایت GG رو چک کنن.

آخرین ویرایش:
سلام
دوستان من سرویس 512 از شاتل دارم سرعتم هم خوبه ماشالله transfer rate حدود بعضی موقع ها 70 دارم. من قبلا توی garena بازی می کردم بدون هیچ مشکلی ولی تازگی ها پینگ ها واسم شده حدود 2000! چند نفر دیگه که شاتل داشتند پرسیدم اون ها هم همین جوری بودند مشکل از چیه؟
من هم از اینترنت شاتل استفاده می کنم ! چند روزی است که شاتل پینگ قدیم رو نداره و من میخواهم اینتر نت رو عوظ کنم!

من یه مشکل دارم با گارنا
من و دوستم تو گارنا می خوایم انلاین بازی کنیم
او منو تو لیست روم میبینه ولی من اونو تو روم نمیبینم!!!!!
وقتی هم که گیم میسازم اون منو تو بازی نمیبینه تا joinشه!
چیکار کنم؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or