مشکل سخت افزاری در اجرای بازیها

DukeNukem

کاربر سایت
مثلا وقتی که شما دارید بازی گرید Grid رو بازی می کنید تو بازی البته هر چند وقت یک بار ماشین شما در بازی یک لحظه 2 ثانیه کند میشه یعنی کند شدن تصویر در یک لحظه ...تو بازی های race خیلی خودشو نشون میده. خوب برای رفع این مشکل خیلی کارها انجام دادم قطعات این کامپیوتر رو با کامپیوتر دیگه که داشتم تعویض کردم رم ها سی پیو گرافیک هارد به غیر از پاور و مادربورد و مطمن شدم مشکل یا از پاور هست یا ماربورد.. البته چون فکر میکردم مادربوردم مشکل داره برای گارانتی هم فرستادم و اونها هم گفته بودن مشکل داره و برام عوضش کردن ولی بازم مشکل حل نشد... من فکر میکنم سری ایکس 38 های این مارک مشکل داره. البته در بازی Splinter Cell Double Agent میشه 15 FPS باید باشه 70 ولی... که واقعا این یک فاجعه است چون من همین بازی رو در سیستم قدیمی تر خودم تست کردم 40 میگرم ... خوب نظرتون میخواستم بدونم که ایا این مشکل به خاطر تغضیه نشدن کامل گرافیک پیش میاد یا مادربوردم خراب است؟

مشخصات سیستم:

Manufacturer: Foxconn
Processor: Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs), ~2.4GHz
Memory: 2046MB RAM
Hard Drive: 320 GB Total
Video Card: NVIDIA GeForce 8800 GT
Monitor: SyncMaster 920NW/920LM
Sound Card: Speakers Realtek High Definition Audio
Operating System: Windows Vista™ Ultimate (6.0, Build 6001) Service Pack 1 6001.longhorn_rtm.080118-1840
Motherboard: X38 foxconn DDR3​

آخرین ویرایش:
دوستان منم یه گرافیک 8600gtدارم ولی پاورم 500 وات از این الکیهاست(بیخودا) 13 تومن خریدمش:laughing:
مشکلی که بهم نمیزنه؟؟؟ها؟؟؟
ممنون

دوستان منم یه گرافیک 8600gtدارم ولی پاورم 500 وات از این الکیهاست(بیخودا) 13 تومن خریدمش:laughing:
ممنون

500 خریدی 13 تومن :eek: این دیگه چیه اخه من نمیفهمم پاور یکی از مهم ترین قطعات حساب میشه ولی نمیدونم چرا بیشتر افراد نسبت به اون بی توجه هستن اگه میتونی عوض کن و یه پاور خوب بگیر

تغضیه نشدن کامل گرافیک پیش میاد یا مادربوردم خراب است؟
شک نکن که خروجیه پاورت برای این کارت و کلا این سیستم ضعیفه شما در اولین فرصت پاورت رو عوض کن یه 480 یا 485 بگیر.
ممنون
نه به احتمال زیاد مشکلی پیش نمیاد.

شک نکن که خروجیه پاورت برای این کارت و کلا این سیستم ضعیفه شما در اولین فرصت پاورت رو عوض کن یه 480 یا 485 بگیر.

یک سوالی در مورد پاور داشتم پاوری که روش نوشته 380 reall مثلا 520 هست که قدرت واقعیش 380 هست؟ چون من از چند نفر که پرسیدم میگن که مثلا این پاور 520 هست که ریلش 380 هست؟ ایا وقتی روی پاور نوشته مثلا 380 همون 380 هست یا چیز دیگه است.

نگفتي مشكلي برات پيش آورده يا نه.
حتي المقدور عوضش كني بهتره.
فعلا که خدارو شکر نه
500 خریدی 13 تومن :eek: این دیگه چیه اخه من نمیفهمم پاور یکی از مهم ترین قطعات حساب میشه ولی نمیدونم چرا بیشتر افراد نسبت به اون بی توجه هستن اگه میتونی عوض کن و یه پاور خوب بگیر
چیزی نی پاوره:)
وقتی پول نباشه همینه دیگه:(
نه به احتمال زیاد مشکلی پیش نمیاد.

یه سوال:
شما مطمئنی؟؟؟
میگم یدفه برق کم نرسونه بدبخت بشیما :(:(:((

شما مطمئنی؟؟؟
میگم یدفه برق کم نرسونه بدبخت بشیما
سیستمت چیه (دقیق بگو) ؟ مصرف 8600gt زیاد نیست اگر هم کم بیاره تو کاراییش تاثیر میذاره مطمئنا به سوختن نمیرسه مگر اینکه خودت یه کارایی بکنی.:cheesygri
یک سوالی در مورد پاور داشتم پاوری که روش نوشته 380 reall مثلا 520 هست که قدرت واقعیش 380 هست؟ چون من از چند نفر که پرسیدم میگن که مثلا این پاور 520 هست که ریلش 380 هست؟ ایا وقتی روی پاور نوشته مثلا 380 همون 380 هست یا چیز دیگه است.
نه باید ببینی جلوی اون عدد چی زده peak یا real که فقط خروجیه real ملاک هستش ، مثلا وقتی یه پاور خروجی realش 380 هستش میتونه در حالت peak (یه دقیه ی اول بعد از روشن شدن سیستم) 50 تا 70 درصد توان واقعی خودش یعنی همون 380 رو تحمل کنه یا بهتر بگم تا این حد خروجی بده.
که این پاوررای ارزون قیمت بیشتر رو خروجی peak مانور میدن تا real همین.

سیستمت چیه (دقیق بگو) ؟ مصرف 8600gt زیاد نیست اگر هم کم بیاره تو کاراییش تاثیر میذاره مطمئنا به سوختن نمیرسه مگر اینکه خودت یه کارایی بکنی.
mb:abit an68sd
cpu:4200x2 amd
hdd:250sata
و گرافیکو که دیگه خودت میدونی:blushing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or