مشکل دسته ps4 : قاطی شدن R3 , R2

• Thread starter Thread starter laser1
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

laser1

کاربر سایت
دوستان من یه مشکل عجیبی تازگیا پیدا کردم
وقتی r2 رو نگه میداری ، کوچک ترین تاچ به جوس استیک راست یا فشار دادن خود R3 باعث رها شدن r2 میشه
مثلا توی بازی هورایزن وقتی ایم میکنی با تیرکمون ، کوچک ترین لمسی به جوی استیک راست باعث ول شدن تیر میشه یعنی اصلا نمیشه ایم گرفت
ریست دادم ، باز کردم کامل دسته رو ، دل و روده شو ریختم بیرون ، تمیز کردم و دوباره بستم ولی این مشکل قاطی شدن r2 r3 برطرف نشد.
نظرتون راه حلی دارید برای برطرف کردن مشکل؟؟

احتمال زیاد مشکل از لیات دستت هست و اگرم نباشه روی برد یه مشکلی داره . دستت کدوم سری هست؟ یه کد و عدد روش نوشته

وقتی r2 رو نگه میداری ، کوچک ترین تاچ به جوس استیک راست یا فشار دادن خود R3 باعث رها شدن r2 میشه
مثلا توی بازی هورایزن وقتی ایم میکنی با تیرکمون ، کوچک ترین لمسی به جوی استیک راست باعث ول شدن تیر میشه یعنی اصلا نمیشه ایم گرفت
ریست دادم ، باز کردم کامل دسته رو ، دل و روده شو ریختم بیرون ، تمیز کردم و دوباره بستم ولی این مشکل قاطی شدن r2 r3 برطرف نشد.
دسته شما مدل فت هست؟

بین برد و دسته یک پلاستیک هست اونو با یه چسب دو طرفه عوض کن درست میشه اون تیکه به مرور ساییده میشه بین برد و دسته اختلال ایجاد می‌کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or