باسلام مجبور شدم تردد بزنم به منم کمک کنین هیچ بازی رو نمی تونم ران کنمparasit eve 3 و3تا بازی رو امتحان کردم ولی نشد تازه من نسخه 2298 رودارم ولی هیچی رو نمیاره .ممنون میشم کمکم کنین .
سیستم:intel core tm 2 duo. cpu E4600@2.40ghz .RAM 2.00gb . 32-bit . grapich 9500gt geforc .windows seven sp1
تنظیماتم روایجوری گذاشتم تو قسمت video تیکای 3.4.5.6.9.10 وتو قسمت compiler تیک 2 رو زدم وتو قسمت media تیکای 1.3.4 رو زدم نه ارور نمیاد یعنی هیچی نمیاد بازیرو خریدم دانلود نکردم ایکون بازی تو load umd میاد ومن لود رو میزنم وبعد ران رو ولی هیچی نمیاد.
این تنظیماتیم که شما گفتید زدم ولی بازم اجرا نشد یعنی هیچی نمیاد . برنامه جاوا7 دارم.تو نسخهای دیگه امتحان کردم نشد. حالا چیکار باید بکنم؟
اره فکرکنم مشکل از جاوام باشه بازی the 3rd birthday رو می خوام اجراکنم
فقط این رومی نویسه توکادر..... cmd :runing jpcsp 32 bit دیگه هیچی نمی نویسه حتی وقتی بازیرو ران می کنم.
فرهاد دمت گرم بازی اجرا شد مشکل از جاوا بود که جاوا6 رو نصب کردم بازی اومد خدا عمرت بده فقط باید سونیک استیج رو دانلود ونصب کنم صدا داشته باشه تو دمو درهر حال ممنون ازکمکت.![]()
همه چیز بازی عالیه فقط نمیدونم چرا بیش از حد کنده سرعت بازیرو چطوری می تونم ببرم بالا؟