مشکل در Battlefield Bad Company 2

سلام ببخشید که تاپیک ایجاد کردم ولی خواب کسی جوابم نداد این مشکل بد اعصابم خورد کرده
من یازی رو قبلا نصب کرده بودم یه بار هم اجرا کردم ولی ادامه ندادم الان حدودا یک ماه می گذره خواستم بازی کنم اما نشدوقتی می خوام بازش کنم صفحه ای باز میشه ولی سریع بسته میشه
بازی رو پاک کردم دوباره نصب کردم اما بازم درست نشد directX و هر چیز دیگه ای که تو dvd هاش بودهم دوباره نصب کردم ولی سریع صفحه بسته میشه هیچ اروری هم نمی ده
windows 7 32bit
کرکشم فکر می کنم reloaded باشه
سیستمم هم میکشه دفعه اولی که اجراش کرده با نهایت گرافیک بدون گیر اجرا می شد
ممنون

یه بار دیگه کرک دانلود کردم بازی اجرا شد وقتی رفتم تا بازی رو شروع کنم همون اول دموش گیر کرد دیگه جلو نرفت not responding شده بود از بازی اومدم بیرون دوباره که اجراش کردم باز هم مثل قبل بدون هیچ اروری یه صفحه سفید باز میشه و بعد سریع بسته میشه
یه کمک به ما بدید
ممنون

Battlefield: Bad Company 2 -> PC ‏(
multipage.gif
1 2 3 ... آخرین صفحه)

سلام ببخشید که تاپیک ایجاد کردم ولی خواب کسی جوابم نداد این مشکل بد اعصابم خورد کرده
من یازی رو قبلا نصب کرده بودم یه بار هم اجرا کردم ولی ادامه ندادم الان حدودا یک ماه می گذره خواستم بازی کنم اما نشدوقتی می خوام بازش کنم صفحه ای باز میشه ولی سریع بسته میشه
بازی رو پاک کردم دوباره نصب کردم اما بازم درست نشد directX و هر چیز دیگه ای که تو dvd هاش بودهم دوباره نصب کردم ولی سریع صفحه بسته میشه هیچ اروری هم نمی ده
windows 7 32bit
کرکشم فکر می کنم reloaded باشه
سیستمم هم میکشه دفعه اولی که اجراش کرده با نهایت گرافیک بدون گیر اجرا می شد
ممنون

من هم همین مشکل داشتم ویندوزم عوض کردم حل شد در ضمن خوب نیست برای مشکل شخصی هی تاپیک ایجاد کرد ا:evil::evil::evil::evil::evil:

حق با شماست ولی عصبانیت نداره
برای من عوض کردن ویندوز اصلا مقدور نیست کار دیگه ای نمیشه کرد؟
بابا تاپیک واسه اجرا نشدن بازی ؟؟؟؟؟؟بیخیال تروخدا !!!!!!!!!!!یکی 2 روز کسی جواب نمیده تو تاپیک خودش دلیل نمیشه تاپیک باز کنی که !:confused:
اجرا نمیشه چندتا کرک امتحان کن !!!!!نشدم که در انتها ویندوز عوض کن !!!!!;)

بابا تاپیک واسه اجرا نشدن بازی ؟؟؟؟؟؟بیخیال تروخدا !!!!!!!!!!!یکی 2 روز کسی جواب نمیده تو تاپیک خودش دلیل نمیشه تاپیک باز کنی که !:confused:
اجرا نمیشه چندتا کرک امتحان کن !!!!!نشدم که در انتها ویندوز عوض کن !!!!!;)
مثل اینکه من باید قید این بازی رو بزنم
چون ویندوز عوض کردن واسه من غیرممکنه
کرک ها با هم فرق دارند؟
تو تورنت نگاه کردم همش یه چیز بود.

مشکل من حل شد نمی تونم تاپیک حذف کنم به نظر اگه بمونه بهتره چون توی تاپیک اصلی بازی انقدر بحث زیاد شده که نمیشه مشکل هایی که افراد بهشون برخوردند و راه حل دوستان پیدا کرد
اونجا بیشتر صحبت از نقد بازی باشه بهتره
البته به نظر من

سلام من نسخه dodi رو دانلود کردم و ۱۰۰۰ تا مکافات نصب کردم الان بازی اجرا میشه تو مقدمه اولش یه صفحه سیاه میاد دیگه هم نمیره جلو تر direct x 11 و همه چیم نصب کردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or