مشکل در چیپست های intel Sandy Bridge

• Thread starter Thread starter Horror
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Horror

Valar Morghulis
کاربر سایت
2.jpg

وجود مشکل در طراحی یک چیپست، به اندازه کافی خبر بدی است. اما زمانی که شنیدیم نسل جدید چیپست های Sandy Bridge این مشکل را دارند؛ بدتر هم شد. در نسل ششم چیپست های اینتل عیبی گزارش شده است که به کنترلر SATA مربوط می شود.

اینتل اعلام کرده است که این مشکل باعث تنزل سرعت پورت ها در طول زمان شده و بنا بر این مادربرد های مبتنی بر آن، در عملکرد های Input/Output دچار مشکل خواهند شد. اینتل اعلام کرده که فروش این محصول را متوقف کرده و شروع به تعمیر آن ها خواهد نمود. آن چیپست هایی هم که فروخته شده اند فراخوانی خواهند شد.

حالا اگر بخواهیم کمی روی جزئیات دقیق تر شویم، باید به سراغ سایت Anandtech برویم. این سایت یک مقاله بلند بالا در باره این مشکل منتشر کرده است. اما به طور مختصر و مفید باید مشکل را در ترانزیستور هایی که برای کنترلر SATA 3Gb در نظر گرفته شدن اند؛ بیان کرد. در واقع اشکال در مهندسی این چیپست است که این ترانزیستور ها را در معرض جریان بالاتر از تحمل آن ها قرار می دهد. اگر مساله به یک یا چند ترانزیستور محدود می شد، مشکلی نبود اما متاسفانه بیشتر این ترانزیستور ها؛ این مشکل را دارند. پس در روز های اول مشکلی ندارید و به تدریج با قرار گرفتن ترانزیستور ها در معرض فشار؛ عملکرد آن ها کند شده و یا از کار می افتند. در نتیجه سرعت پورت SATA 3Gb دائما در حال تنزل خواهد بود.

لازم به ذکر است که اگر از تکنولوژی نسل جدید؛ یعنی SATA 6Gb استفاده می کنید؛ در معرض خطر قرار ندارید! به شرطی که اصلا کاری به کار پورت های ساتا 3 گیگابیت نداشته باشید. اکیدا اعلام می شود که این مشکل در چیپست های P67 و H67 (چیپست های سری 6) وجود دارد و دارندگان چیپست های سری های پایین تر؛ کاملا در امان هستند.

1.jpg

بنابر این اگر شما در حال حاضر از یک پردازنده Core i5 یا Core i7 مبتنی بر “Sandy Bridge” بهره می برید؛ بهتر است صبر کنید و منتظر اعلام فراخوانی باشید. این مشکل فعلا چندان هم بحرانی نیست و شما فعلا مشکلی را حس نخواهید کرد. ضمن این که باید بدانيد، اینتل در این مورد سخاوتمندانه عمل کرده و 700 ميليون دلار بودجه برای رفع این مشکل اختصاص داده است. اما قطعا برای اینتل و کارمندانش خبر بسیار ناگواری است. براي شما چطور بوده؟

منبع : www.Narenji.ir

خوب خبر عجیبی بود که خوندیم ، از بچه های حرفه ای سایت خواهش میکنم بیان نظراتشون رو بگن.

• Like
Reactions: 8030
همچین ناشی گری از مهندسای اینتل بعید بود ولی خوب انسان جایز الخطاست احتمالا بخاطر عجله ایی که داشتن این مشکل به وجود اومده.

بیا هی من میگم آقا اینتل رو خیلی ها چون از اول کامپیوتر دار شدن باهاش آشنا شدن و تبلیغات الکی ای که درباره اش شده ازش تعریف می کنن به خدا CPU های AMD از اون از هر لحاظی سرتره چه قیمت چه کیفیت بعضی ها هم هی میگن اینتل اورش بیشتره که فعلا AMD زده جلو اصلش AMD اور کلاک ه نداشته باشه کی تا بحال از 3.2 گیگاهرتز بیشتر مصرفش شده ؟ من که خیلی برام سواله

بیا هی من میگم آقا اینتل رو خیلی ها چون از اول کامپیوتر دار شدن باهاش آشنا شدن و تبلیغات الکی ای که درباره اش شده ازش تعریف می کنن به خدا CPU های AMD از اون از هر لحاظی سرتره چه قیمت چه کیفیت بعضی ها هم هی میگن اینتل اورش بیشتره که فعلا AMD زده جلو اصلش AMD اور کلاک ه نداشته باشه کی تا بحال از 3.2 گیگاهرتز بیشتر مصرفش شده ؟ من که خیلی برام سواله

AMD فقط بخاطر قیمت بهتره! با ۲۰۰ دلار High End میخری AMD!
کسانی که سیستم ارزون میخان AMD بهتره، وگرنه، بنچمارکهای سایت ها چیز دیگه ای نشون میدن...

AMD فقط بخاطر قیمت بهتره! با ۲۰۰ دلار High End میخری AMD!
کسانی که سیستم ارزون میخان AMD بهتره، وگرنه، بنچمارکهای سایت ها چیز دیگه ای نشون میدن...

بنچمارکو ول کن خودت داری چی میبینی b-)b-)
مگه حالا هر چی ارزونه یعنی اینکه بی کیفیته یا قدرتش کمتره؟
amdدرکل تو این چند ساله اخیر عالی کار کرده هیچکس هم نمیتونه منکر این موضوع بشه میتونی یه تحقیق در مورد این چند سال بکنی بعد میبینی amdچقدر دیگه تونسته از بازار رو مال خودش کنه اگرم داری باi7مقایسه میکنی باید قیمتها رو در نظر بگیری amdقدرتی که نسبت به پول پرداختی بهت میده عالی هست الان من چند تا از دوستام i7بستن دادشون بالاست که سرعت سیستم پایینه ولی قدرت خوبی داره ولی amdسعی کرده همیشه تعادل رو حفظ کنه.

amdدرکل تو این چند ساله اخیر عالی کار کرده هیچکس هم نمیتونه منکر این موضوع بشه میتونی یه تحقیق در مورد این چند سال بکنی بعد میبینی amdچقدر دیگه تونسته از بازار رو مال خودش کنه اگرم داری باi7مقایسه میکنی باید قیمتها رو در نظر بگیری amdقدرتی که نسبت به پول پرداختی بهت میده عالی هست الان من چند تا از دوستام i7بستن دادشون بالاست که سرعت سیستم پایینه ولی قدرت خوبی داره ولی amdسعی کرده همیشه تعادل رو حفظ کنه.

من هم نگفتم AMD بده! گفتم برای کسانی که سیستم ارزون میخان خوبه.:cross:

نتیجه می گیریم که نباید در خرید محصولات جدید عجله کرد.

این قبیل مشکلات هم برای اینتل و هم AMD مسبوق به سابقس،پس شلوغش نکنید! ، فرآیند ساخت و آزمایش همچین تراشه های پیچیده ای بسیار وقت گیر و سخت هست.

اینتل هنوز هنوز هم از لحاظ کیفی واعتباری وفن آوری اونقدر با بقیه ی شرکتهای همرده فاصله داره که نمیشه با این پیشامد اونا رو زیر سوال برد،در واقع اگر بهتر بخوایم بررسی کنیم مشکلات AMD هم کم نبوده

مشکلاتی که در زمان عرضه ی پردازنده های Athlon و Duran وجود داشت رو قدیمی تر ها بخاطر دارن، همچنین مشکل TLB Bug در پردازنده های 4 هسته ای اولیه Phenom که جدیدتره و باید همه یادشون باشه

خود اینتل اما از زمان پردازنده های Pentium که اونم اولش مشکل FDIV داشت دیگه تا الان همچین مشکلی در تولیدش پیش نیومده بود.

این مشکل هم ظرف 2 ماه برطرف میشه.شما هم هر چقدر فرکانس لازمته مصرف کن!

بنچمارکو ول کن؟؟؟؟
اصلا اصل مقایسه ی بین قطعات و تراشه ها همین بنچمارکان، از فضا هم که نیومدن که چیزی غیر از واقعیت رو بیان کنن، حرفای عوامانه نزنید.
پردازنده های Core i5/i7 اینتل در بیشتر رده ها در حال حاضر پردازنده های AMD رو پشت سر گذاشتن،با اومدن Sandy Bridge هم که دیگه AMD اصلا کارتی نداره که بخواد در مقابل اونا رو کنه، پردازنده های 6 هسته ایش هم حتی جلوی 4 هسته ای پردازنده ای مثل Core i5 760 هم خیلی جاها عقب هستن و نمی تونن انتخاب حرفه ای باشن

اونی هم که دوستاتون و شما فکر ی کنید سرعتشون پایینه بخاطر اینه که شما نحوه ی کارکرد سیستم رو نمی دونید و فکر می کنید که پردازنده سریعتر بتنهایی می تونه سرعت کلی سیستم رو بالا ببره.

همونطور که دوستمون گفتن پردازنده های AMD فقط و فقط برای سیستمهای با محدودیت بودجه توصیه میشه و نه سیستمهای حرفه ای، مگر اینکه Bulldozerچیزی رو تغییر بده.

• Like
Reactions: mehdihoo
بچه ها این تایپیک رو نزدم که بحث AMD vs. intel راه بیوفته.
خواستم ببینم حالا کسانی که تو ایران این پردازنده رو تهیه کردند تکلیفشون چیه ؟ چون تو ایران که فکر نمیکنم برنامه تعویض اجرا بشه.

شما یه نگاه بکن ببین amd بیشتر اور شده یا intel این دو مورد رکورد های جهانی در دو پلتفورم هست.
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1403202
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1586389
بعدش این مشکل اونقدر جدی نیست که بخواد اینتل رو زیر سوال ببره و این مشکل در ورژن جدید این بردها کاملا برطرف شده.

بچه ها این تایپیک رو نزدم که بحث AMD vs. intel راه بیوفته.
خواستم ببینم حالا کسانی که تو ایران این پردازنده رو تهیه کردند تکلیفشون چیه ؟ چون تو ایران که فکر نمیکنم برنامه تعویض اجرا بشه.
مشکلی نیست شرکتهای گارانتی کننده طبق دستور اینتل باید عمل کنند و مادربردها رو بدون هزینه با بردهای جدید که مشکلشون برطرف شده تعویض کنن

Last edited by a moderator:

برای این مشکل دوراه حل وجود دارد:

1-این چیپها چهار پورتsata2 و دو پورتsata3 دارند.مشکل فقط در پورتهای sata2 وجود دارد.بنابراین اگر کارتان با دو پورت راه می افتد,می توانید از همان دو پورت با خیال راحت استفاده کنید.

2-شما با خرید این پلتفرم نشان داده اید که محدودیتی در بودجه ندارید و صدالبته یک کاربر حرفه ای هستید.بنابراین می توانید این مادربورد را دور بیاندازید و صبر کنید تا مادربوردهای جدید برسند و یک مادربورد جدید بخرید.چون همانطور که جناب Farshidstar2012عضو محترم تحریریه و کاربرفعال بخش سخت افزار فرمودند:
مهم اینست که انتخاب آدم "حرفه ای" باشد و نه "عوامانه"!!!.بقیه مسائل اهمیتی ندارند!

آخرین ویرایش:
الان من چند تا از دوستام i7بستن دادشون بالاست که سرعت سیستم پایینه ولی قدرت خوبی داره ولی amdسعی کرده همیشه تعادل رو حفظ کنه.

دوست عزیز , من متوجه منظور شما نشدم.یعنی چی "سرعت پایینه ولی قدرت خوبه"؟

برای این مشکل دوراه حل وجود دارد:

1-این چیپها چهار پورتsata2 و دو پورتsata3 دارند.مشکل فقط در پورتهای sata2 وجود دارد.بنابراین اگر کارتان با دو پورت راه می افتد,می توانید از همان دو پورت با خیال راحت استفاده کنید.

2-شما با خرید این پلتفرم نشان داده اید که محدودیتی در بودجه ندارید و صدالبته یک کاربر حرفه ای هستید.بنابراین می توانید این مادربورد را دور بیاندازید و صبر کنید تا مادربوردهای جدید برسند و یک مادربورد جدید بخرید.چون همانطور که جناب Farshidstar2012عضو محترم تحریریه و کاربرفعال بخش سخت افزار فرمودند:
مهم اینست که انتخاب آدم "حرفه ای" باشد و نه "عوامانه"!!!.بقیه مسائل اهمیتی ندارند!
حرفه ایها بجز خریدن سیستم حرفه ای، تفکر حرفه ای هم دارن و بنابراین برخلاف نظر شما برای دور انداختن مادربرد! طبق گفته ی اینتل باید مادربردشون رو مرجوع کنن و بدون تقبل هزینه ی اضافی یه مادربرد با چیپ ست جدید تحویل بگیرن.

این قبیل مشکلات هم برای اینتل و هم AMD مسبوق به سابقس،پس شلوغش نکنید! ، فرآیند ساخت و آزمایش همچین تراشه های پیچیده ای بسیار وقت گیر و سخت هست.

اینتل هنوز هنوز هم از لحاظ کیفی واعتباری وفن آوری اونقدر با بقیه ی شرکتهای همرده فاصله داره که نمیشه با این پیشامد اونا رو زیر سوال برد،در واقع اگر بهتر بخوایم بررسی کنیم مشکلات AMD هم کم نبوده

مشکلاتی که در زمان عرضه ی پردازنده های Athlon و Duran وجود داشت رو قدیمی تر ها بخاطر دارن، همچنین مشکل TLB Bug در پردازنده های 4 هسته ای اولیه Phenom که جدیدتره و باید همه یادشون باشه

خود اینتل اما از زمان پردازنده های Pentium که اونم اولش مشکل FDIV داشت دیگه تا الان همچین مشکلی در تولیدش پیش نیومده بود.

این مشکل هم ظرف 2 ماه برطرف میشه.شما هم هر چقدر فرکانس لازمته مصرف کن!

بنچمارکو ول کن؟؟؟؟
اصلا اصل مقایسه ی بین قطعات و تراشه ها همین بنچمارکان، از فضا هم که نیومدن که چیزی غیر از واقعیت رو بیان کنن، حرفای عوامانه نزنید.
پردازنده های Core i5/i7 اینتل در بیشتر رده ها در حال حاضر پردازنده های AMD رو پشت سر گذاشتن،با اومدن Sandy Bridge هم که دیگه AMD اصلا کارتی نداره که بخواد در مقابل اونا رو کنه، پردازنده های 6 هسته ایش هم حتی جلوی 4 هسته ای پردازنده ای مثل Core i5 760 هم خیلی جاها عقب هستن و نمی تونن انتخاب حرفه ای باشن

اونی هم که دوستاتون و شما فکر ی کنید سرعتشون پایینه بخاطر اینه که شما نحوه ی کارکرد سیستم رو نمی دونید و فکر می کنید که پردازنده سریعتر بتنهایی می تونه سرعت کلی سیستم رو بالا ببره.

همونطور که دوستمون گفتن پردازنده های AMD فقط و فقط برای سیستمهای با محدودیت بودجه توصیه میشه و نه سیستمهای حرفه ای، مگر اینکه Bulldozerچیزی رو تغییر بده.

من نمیگم اطلاعاتم در مورد کار کرد سیستمهای اینتل تمام وکمال ولی در حد کسی که الان 10ساله با سخت افزار اشناست دارم میگم .اصلا شکی نیست کهcorei7قویتر از سریphenom2بحث سر سرعت پردازشه اونی که شما میگید همچی پردازنده نیست درسته ولی بی تاثیر هم نیست.اخه یه i7مدل930چطور میشه که در حالتی که یه هارد 500گیگ تو وضعیت triple chanelبا باس1333باید برا یه ویندوز ایکس پی که میخواد نسب کنه 30دقیقه طول بکشه حالا کاش فقط سرعت نسب ویندوز بود تو محیط ویندوز هم برا نسب برنامه مدت زمان بیشتری باید صبر کردولی با یه 940phenom2تو حالت dual chanelبا همون رم وهارد باید تو 18دقیقه ویندوز نصب کنه با سرعت بیشتر تو محیط ویندوز .حالا سرعت هسته 940درسته 3000مگا هرتز هست ولی ما بازم که 930رو اور کلاک کردیم بازم همین مشکل بود این دفعه از 30دقیقه اومد رو26دقیقه .بحث من سر اینه که amd تو قدرت.سرعت.وقیمت تو این چند سال اخیر تعادل رو سعی کرده حفظ کنه.

حرفه ایها بجز خریدن سیستم حرفه ای، تفکر حرفه ای هم دارن و بنابراین برخلاف نظر شما برای دور انداختن مادربرد! طبق گفته ی اینتل باید مادربردشون رو مرجوع کنن و بدون تقبل هزینه ی اضافی یه مادربرد با چیپ ست جدید تحویل بگیرن.

من آن مطلب را در جواب دوستمان که گفته بود:"چون تو ایران که فکر نمیکنم برنامه تعویض اجرا بشه" نوشتم.بنابراین آن مطلب برای کاربرانی بود که نمی توانستند مادربردشون را مرجوع کنند ومادربرد جدید تحویل بگیرند.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or