مشکل در ویرایش قالب بلاگفا

Asuka-200X

کاربر سایت
مشکلات رایج در کار با وبلاگ

سلام دوستان

دیروز خیلی اتفاقی یه کد رو در وبلاگم کپی کردم.... این کد باعث میشد تا رنگ پس زمینه ی قالب وبلاگ عوض شه . از کد خوشم نیومد و پاکش کردم . ولی دیدم ای بابا! پس زمینه وبلاگ هنوز سفیده! (قبلا سیاه بود) کار به جایی رسیده که تمام کدهای اضافه رو پاک کردم و قالب رو 1000 بار عوض کردم ولی بازم قالبم خراب شده ... جالب اینجاست که هر قالبی میزارم همین بلا سرش میاد (با اینکه هیچ کدی توش نیست!) چرا این جوری شده ؟ چه جوری میتونم درستش کنم؟؟؟؟؟ امیدوارم کسی جواب سوال رو بدونه .ممنون

آخرین ویرایش:
سلام دوستان

دیروز خیلی اتفاقی یه کد رو در وبلاگم کپی کردم.... این کد باعث میشد تا رنگ پس زمینه ی قالب وبلاگ عوض شه . از کد خوشم نیومد و پاکش کردم . ولی دیدم ای بابا! پس زمینه وبلاگ هنوز سفیده! (قبلا سیاه بود) کار به جایی رسیده که تمام کدهای اضافه رو پاک کردم و قالب رو 1000 بار عوض کردم ولی بازم قالبم خراب شده ... جالب اینجاست که هر قالبی میزارم همین بلا سرش میاد (با اینکه هیچ کدی توش نیست!) چرا این جوری شده ؟ چه جوری میتونم درستش کنم؟؟؟؟؟ امیدوارم کسی جواب سوال رو بدونه .ممنون
فکر کنم این کد تو قسمت تنظیمات وبلاگ رفته وقتی که تو قسمت تنظیمات وبلاگ رفتی ببین تو این قسمت کد هست یا نه( اسکریپتها و کدهای اختصاصی کاربر برای درج در وبلاگ ( مانند کدهای سیستمهای آمار بازدیدکنندگان یا پخش آهنگ)

:horse:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or