مشکل در وارد شدن به سرور آنلاین MW 2

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

54M113

کاربر سایت
سلام
نمی دونم چرا یه چند وقتی هست که مثلا در حال سرچ کردنه تو لابی
بعد مثلا 20 تا بازی پیدا میکنه اما حتی Try to join هم نمینویسه و هی میشینه سرچ میکنه و اصلا وارد بازی نمیشه
میخواستم بدونم مشکل از کجاست ؟ من قبلا فکر میکردم مشکل از پینگ بالای منه و واسه همینه که اینجوری میشه ! حتی بعضی اوقات اونجایی که تعداد افراد Online مثلا تو Mode تیم Deathmatch، مینویسه 0 !
کسی میدونه مشکل از چیه ؟
پ.ن : حالم از سیستم Matchmaking به هم میخوره !

آخرین ویرایش:
سلام
نمی دونم چرا یه چند وقتی هست که مثلا در حال سرچ کردنه تو لابی
بعد مثلا 20 تا بازی پیدا میکنه اما حتی Try to join هم نمینویسه و هی میشینه سرچ میکنه و اصلا وارد بازی نمیشه
میخواستم بدونم مشکل از کجاست ؟ من قبلا فکر میکردم مشکل از پینگ بالای منه و واسه همینه که اینجوری میشه ! حتی بعضی اوقات اونجایی که تعداد افراد Online مثلا تو Mode تیم Deathmatch، مینویسه 0 !
کسی میدونه مشکل از چیه ؟
پ.ن : حالم از سیستم Matchmaking به هم میخوره !

غالبا این مشکل از چند چیز مختلف هست که باید بررسی کنی ببینی اونها اوکی هستند یا نه؟!
1.ببین nat اوپن هست و تایپش چیه؟ مدریته یا استریکته یا میزنه اوپن.......
2. مدرن 2 برای join شدن به لابیهاش نیاز مبرمی به فوروارد پورت داره برای این کار هم میتونی بری به سایت www.portforward.com مدل مودمت رو پیدا کنی و پورتهای مربوطه رو بیابی و فورواردشون کنی و در نهایت مودمت رو ریستارت کنی.
3.اگه احیانا نحوه اتصالت به لایو یا پی اس ان به صورت PPPOE (یعنی به تنظیمات کنسولت یوزر پس دادی برای کانکت شدن) باید اونو تغییر بدی به حالت اتوماتیک .....
در کل بازی هایی مثل MW 2 و گیرز 2 کلا مشکلات اتصال به سرور رو خصوصا برای ما ایرانی ها با توجه به وضعیت خراب کانکشن هامون و پینگ بالا دوچندان میکنه........ :|

ممنون از راهتمایی من یه مودم Linksys WAG320N گرفتم هر وقت رسید همه این ها رو چک میکنم خبر میدم
فقط یه چیزی من این قسمتو نفهمیدم :
(یعنی به تنظیمات کنسولت یوزر پس دادی برای کانکت شدن)
یعنی منظور وارد کردن IP Address و DNS به صورت دستی هست ؟

ممنون از راهتمایی من یه مودم Linksys WAG320N گرفتم هر وقت رسید همه این ها رو چک میکنم خبر میدم
فقط یه چیزی من این قسمتو نفهمیدم :
یعنی منظور وارد کردن IP Address و DNS به صورت دستی هست ؟

خواهش میکنم........
نه منظورم اینه تو قسمت تنظیمات در Tab نتورکینگ ایکس باکس قسمتی هست بنام PPPOE که بنا به تنظیمات اولیه مودمتون که(به صورت کانکت کردن یه کانکشن وصل میشد به اینترنت ) اونجا را تکمیل میکنید و همون یوزر و پسی رو که از ISP تون گرفتید برای کانکت شدن اونجا هم وارد میکنید و از این طریق کانکت میشید.......:)

1.ببین nat اوپن هست و تایپش چیه؟ مدریته یا استریکته یا میزنه اوپن.......
2. مدرن 2 برای join شدن به لابیهاش نیاز مبرمی به فوروارد پورت داره برای این کار هم میتونی بری به سایت www.portforward.com مدل مودمت رو پیدا کنی و پورتهای مربوطه رو بیابی و فورواردشون کنی و در نهایت مودمت رو ریستارت کنی
1. ماله من open چه فرقی می کنه؟؟؟
2. اگه ریست کنم تنظیماتش به اول بر می گرده بلد نیستم دوباره درستشون کنم:-s

بعد این NAT رو از کجا چک کنم ؟
یه بار یادمه توی قسمت Multiplayer MW2 دیدم که نوشته بود NAT Open !

خب باید ببینید تو قسمت تنظیمات و کانفیگ مودمتون چیزی بنام NAT دارین یا نه؟؟؟
اگر بود که چه بهتر اما اگه نبود تنها راه برای بهتر شدن وضعیت NAT و اوپن شدنش فوروارد پورت هست که با انجامش میتونید مطمئن باشید که NAT اوپن شده..برای فوروارد پورت هم به قسمتی از تنظیمات مودمتون به اسم Virtual Servers یا چیزی شبیه به این رو داشته باشید....سپس ای پی مورد نظرتون را ست میکنید و اعداد مربوط به هر پورت رو تو بخش مشخص شده وارد میکنید و Save رو انجام میدید و در نهایت ریستارت میکنید مودم رو......:)

1. ماله من open چه فرقی می کنه؟؟؟
2. اگه ریست کنم تنظیماتش به اول بر می گرده بلد نیستم دوباره درستشون کنم:-s

ببینید یه موضوعی که توی MW 2 مشکل ایجاد میکنه اینه که بعضی اوقات اون پیغام اوپن بودن NAT یه جورایی الکی هست و واقعی نیست.......گفتم بهترین روش و مطمئن ترین راه استفاده از Portforwarding هست که توی پست دوم ادرس سایتی رو که میتونید ازش مدل مودمتون و مشخصات پورتها رو بگیرید همونه.در عین حال توی اون سایت یه برنامه داره که با اون میتونید چک کنید که ایا پورتتون توی اون ای پی مشخص شده بازه یا نه؟؟؟؟؟
بازم اگه مشکلی بود بگید..........:)

من تو این سایت چک کردم نه D-link DSL-200 توش هست نه Linksys Wag320N ! حالا چیکار کنم !
تو لیست برنامشونم نیست هیچ کودوم از مودم هایی که من دارم !
در کل یه توضیح کلی در رابطه کار با این برنامه بدید ممنون میشم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or